Şimdi Ara

Samsung HW-K551 SoundBar İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
9.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konu açma yetkim olmadığı için buraya yazmak zorunda kaldım, şimdiden özür diliyorum.

Ses sistemim samsun ht-h5550W..

http://www.ebay.com.my/itm/Samsung-electronics-co-model-NFM120A-/252047661793

Bu parça anakarta bağlı değil, cihazın üst kısmanda ki yüzeyde takılı. Ne işe yarıyor bilen var mı?
  • Bu üründe dijital optik kablo kutusunda geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Arkadaşlar konu açma yetkim olmadığı için buraya yazmak zorunda kaldım, şimdiden özür diliyorum.

Ses sistemim samsun ht-h5550W..

http://www.ebay.com.my/itm/Samsung-electronics-co-model-NFM120A-/252047661793

Bu parça anakarta bağlı değil, cihazın üst kısmanda ki yüzeyde takılı. Ne işe yarıyor bilen var mı?

NFC kablosuz hızlı eşleştirme paneli örneğin telefonu üzerine koyduğunuz zaman hiçbir ayar gerekmeden müziğiniz çalmaya başlar, tabi telefonda da nfc olması şart

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Bu üründe dijital optik kablo kutusunda geliyor mu ?

optik çıkıyor hdmi çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

sanırım soundbar kısımına bluetooth ile hiç kablo kullanmadan bağlantı mümkün değil mi bu üründe ?

veya optik kablo ile bağlantıda ses kaybı olmadan daha sağlıklı ses almak daha mı doğru olur ?

televizyonum lg ama bu ürüne kafam çok yattı, bugün sipariş verecek gibiyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

sanırım soundbar kısımına bluetooth ile hiç kablo kullanmadan bağlantı mümkün değil mi bu üründe ?

veya optik kablo ile bağlantıda ses kaybı olmadan daha sağlıklı ses almak daha mı doğru olur ?

televizyonum lg ama bu ürüne kafam çok yattı, bugün sipariş verecek gibiyim.

Sizde Samsung HT-H5550W varda k551 mi düşünüyorsunuz? tam olarak sorunuzu anlamadım

• Arkadaslar bu urunu medıa markt dan aldım bugun. Telefon ve lapton dan bluetooth ıle baglandı kuruyırum fakat tv den bir türlü bağlanamadım. Sadece samsung tv ıle mı kablosuz baglanılıyor philips tv ile kablosuz bluetooth ıle baglantı mumkun degıl mı
  • Merhaba arkadaslar

Bu urunu 1 hafta once aldim. Arada bir wireless subwoofer ile baglanti kopuyor bir kac saniye sonra kendisi tekrar baglanti kuruyor. Sizde de boyle bir sorun oluyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakes

Merhaba arkadaslar

Bu urunu 1 hafta once aldim. Arada bir wireless subwoofer ile baglanti kopuyor bir kac saniye sonra kendisi tekrar baglanti kuruyor. Sizde de boyle bir sorun oluyormu?

teşhir mi aldın kaça aldın
  • Merhaba

İstanbul brandium avm samsung magazasindan 800 TL YE Aldim. Sifir faturali yani.

• Hepsiburadada suan 850ye satılıyor alsam mi ki ?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Bende hiç yok o sorun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.