Bildirim
SAMSUNG- HYUNDAİ- NEOVO HANGİSİ ALINIR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tavsiyede bulunacak kimse yokmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: zihniyet
Tavsiyede bulunacak kimse yokmu?
SAMSUNG 713N derim.. ama sizin yerinizde olsam almazdım çünkü artık bu ürünler demode oldu
ve bu zamanda ve ilerisi için widescreen olan lcd lerden almalısın zaten fiyatlar hemen hemen aynı
alacagınız normal lcd nin yerine 50 ytl daha koyarak özellikleri daha iyi olan bu ürünü >>> samsung 940 bw yi öneririmhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1777
şuan kendim kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 25 Kasım 2006; 23:43:09 >
-
samsung kalitesinden şaşma... -
HYUNDAİ N71S -
cevap hiçbiri.
bence inca 777a (fiyat/performans olarak tabi) -
17" iyi bir marka, iyi özellikler, yüksek kontrast oranı, oyunlar için düşük tepki süreli ve uygun fiyatlı LG 1752TQ
TIKLAYIN !
"Pek 3D oyun oynamam" diyorsanız, yaklaşık aynı fiyata 19" LG 1950E TIKLAYIN !
"HİÇ 3D oyun oynamam" diyorsanız, yine yaklaşık aynı fiyata 19" SAMSUNG 913V TIKLAYIN !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 26 Kasım 2006; 6:47:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X