Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LivePvr: Ses kayıt programı. Denenmemiştir. Telefonla görüşme sırasında kayıt yapabiliyor sanırım.
    Link:http://r?p?s?a?e.com/files/152126443/LivePVR_1_.v2.63.S60v3.SymbianOS9.1.rar.html

BU PROGRAMI DENEYEN KULLANAN BİRİ VAR MI ?
    TELEFONUN İÇİNDE TELEFON KUNUŞMALARINI KAYDEDEN KENDİ PROGRAMI YOK MU ?

Office Suite 4.60: Office programları edit etmek için
    Link:http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/153290611/MobiSystems_OfficeSuite_4.60.zip.html

OFFİCE 4,60 POGRAMI SADECE OKUMA PROGRAMI MI YOKSA BELGE OLUŞTURABİLİYOR MU?

• öncelikle böyle bi kardeşlik kurulması harika olmuş:))) i550 gerçekten muhteşem bi telefon yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.ama çözemediğim bi sorunum var. yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdi bu internete bağlanırken nerden bağlanacağını (gprs,wap,wireless filan) soruyodu ya işte bende o ekran kayboldu internete bağlanılamıyor yeniden deneyin yazısı geliyor doğrudan. forumda baktım bazı arkadaşlar da aynı sorunu yaşamışlar ve çözüm olarak ya fabrika ayarlarına dönün ya da telefonun şebekesini değiştirin sonra eski şebekeye dönün diyolar(örneğin tel de takılı hat avea'ysa ayarlardan önce turkcell veya vodafone'u seçin sonra tekrar avea'yı seçin.) ama bu durumda telefondan hedef olarak gösterdiğim wireless ağlarda siliniyor ve ben her defasında bu ağları yeniden tanımlamaktan bıktım. bunun bi çaresi yokmu dostlar bi yardımcı olun acilen. şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazhh

öncelikle böyle bi kardeşlik kurulması harika olmuş:))) i550 gerçekten muhteşem bi telefon yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.ama çözemediğim bi sorunum var. yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdi bu internete bağlanırken nerden bağlanacağını (gprs,wap,wireless filan) soruyodu ya işte bende o ekran kayboldu internete bağlanılamıyor yeniden deneyin yazısı geliyor doğrudan. forumda baktım bazı arkadaşlar da aynı sorunu yaşamışlar ve çözüm olarak ya fabrika ayarlarına dönün ya da telefonun şebekesini değiştirin sonra eski şebekeye dönün diyolar(örneğin tel de takılı hat avea'ysa ayarlardan önce turkcell veya vodafone'u seçin sonra tekrar avea'yı seçin.) ama bu durumda telefondan hedef olarak gösterdiğim wireless ağlarda siliniyor ve ben her defasında bu ağları yeniden tanımlamaktan bıktım. bunun bi çaresi yokmu dostlar bi yardımcı olun acilen. şimdiden sağolun

Yeni bir erişim noktasını baştan tanımlarsanız sorun çözülecektir. Bende öyle oldu.
    Bu başlıkta program paylaşımlarını yapınız. Sorularınızı diğer başlıkta sorunuz, konu dağılmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

LivePvr: Ses kayıt programı. Denenmemiştir. Telefonla görüşme sırasında kayıt yapabiliyor sanırım.
    Link:http://r?p?s?a?e.com/files/152126443/LivePVR_1_.v2.63.S60v3.SymbianOS9.1.rar.html

BU PROGRAMI DENEYEN KULLANAN BİRİ VAR MI ?
    TELEFONUN İÇİNDE TELEFON KUNUŞMALARINI KAYDEDEN KENDİ PROGRAMI YOK MU ?

Office Suite 4.60: Office programları edit etmek için
    Link:http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/153290611/MobiSystems_OfficeSuite_4.60.zip.html

OFFİCE 4,60 POGRAMI SADECE OKUMA PROGRAMI MI YOKSA BELGE OLUŞTURABİLİYOR MU?

Live Pvr'da telefon konuşmalarını kaydeden kendi programı var. Programı çalıştırdıktan sonra çık yerine gizle ile ana menüye dönmelisiniz...

Paylaştığım ofis programı ile yeni belge oluşturabilir, var olanları düzenleyebilirsiniz...

• yeni yazılıumı nerden nasıl yukleyecegizz
  • samsungun içinde telefon konuşmalarını kaydeden program yokmu ? ben yeni aldım ama bulamadım konuşmayı kaydeden program..

CEVAP İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR..

maxelll yeni yazılımdan kastın hangi yazıllım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vindobona

arkadaşlar bir şey sorucaktım, bu başlık için daha uygundur diye düşündüm, sorum şu;

Telefona theme yüklüyorum, ancak "bugün için ajn. kaydı yok" yazan ortadaki boşluk bölümü bazı theme lerde boş kalıyor, oraya foto ekliyorum bu sefer dediğim alanı aşarak ekranın tamamına o foto geliyor, yani sadece ortadaki boşlupa fotoyu nasıl eklerim? o boyutta foto nereden bulunur?

o boyuta foto koyamazsın arkadasım dırek tam ekran yapar
  • Windows mobile live messenger nasıl yükleyebilirim?
    Biri yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selrk

telefonu ben metro güneşliden almıştım 449ytl ye ama dün gittim 600ytl olmuş. bir arkadaşım daha almak istiyor ama elden alacak. bildiğiniz 450ytl ye satan yer var mı? hepsiburada da, ereyonda filan var ama işte elden alma imkanı yok. eğer bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim. orjinal, garantili olmalı tabi...

ben yeni hepsi burada.com dan 449 a aldım hala aynı kaçırmayın bu telefon patlicak çok yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Sertifika hatası sorununu Nokialarda kökünden hallediyorlar ama bizimkine uyar mı bilmem.

arkadaşlar
    www.symbiansigned.com dan eski n73 için developer sertifası almıştım zamanında sertifika dosyasıyla istediğim programı kendi sertifika dosyamla imzalayıp telefona yüklüyordum şimdi symbiansigned olayı abartmış heralde ama arkadaşlar

Symbiansigned(online) bölümüne girip email adresinizi,imei numaranızı,yükleyemediğiniz(sertifika problemi yapan,süresi geçmiş sertifika sorunu veren) sis dosyasını upload ettiğinizde sadece sizin imeiniz için imzalayıp gönderiyolar %70 işe yarıyor. bazen özellikle bilindik programları imzalamıyo

• Arkadaşlar meraba bende kardeşliğe yeni katıldım. 1 gecelik D600 macerasından sonra (sabah koşarak aldığım yere iade etmiştim) 2. samsungum, nokia ile özdeşmiş s603rd işletim sistemi kullandığı için hiç yabancılık çekmiyorum.
    Telefon yakında patlama yapıcak diye tahmin ediyorum N73 ün taraftar kitlesi i550w ye döneceklerdir.
    herkese tekrar selam

bide telefon yazılımını nasıl güncellebiliriz nokia da olay çok basitti ve ciddi değişme oluyodu.
  • ARKADAŞLAR , İ550 KAÇ GB LIK , MICRO SD hafıza kartını destekliyor? 8 gb ? 4 gb ? lütfen yardımcı olur musunuz ?
  • Rehber yedekleme test edildi çalışıyor ücretsiz.
    Contacts Transfer

Görev yöeneticisi Türkçedir. çalışıyor ücretsiz.
    JbakTaskman9_099_SymbianSigned.zip

pizero temaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton252 -- 25 Ekim 2008; 13:02:50 >

• beyler burada programları ve nasıl kullanılabileceklerini paylaşmaya çalışıyoruz.. (senolcalisan 32, Mr.Perfect 5)

arkadaşlar
    www.symbiansigned.com dan eski n73 için developer sertifası almıştım zamanında sertifika dosyasıyla istediğim programı kendi sertifika dosyamla imzalayıp telefona yüklüyordum şimdi symbiansigned olayı abartmış heralde ama arkadaşlar

Symbiansigned(online) bölümüne girip email adresinizi,imei numaranızı,yükleyemediğiniz(sertifika problemi yapan,süresi geçmiş sertifika sorunu veren) sis dosyasını upload ettiğinizde sadece sizin imeiniz için imzalayıp gönderiyolar %70 işe yarıyor. bazen özellikle bilindik programları imzalamıyo

Yaralı bir billgi teşekkürler..

•  __SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__

çok güzel bir tema tavsiye ederim. özellikle menü logoları çok hoş :)
    bu adresten indirebilirsiniz.. telefona yükledikten sonra temalara girin. ordan temalarınızı değiştrin kolay gelsin
    http://www.symbianthemes.us/free,nokia/10087,bronze_cubic_v2/

• samsungun içinde telefon konuşmalarını kaydeden program yokmu ? ben yeni aldım ama bulamadım konuşmayı kaydeden program..
  • Orjinal Windows Live Messenger Türkçe v1.1.8161 (s9.1)

http://www.mobildepo.com/mobildepo.php?topic=34532.0

YÜKLEYİP DENEYEN VARMI DAHA DOĞRUSU SİZCE uyumlumu
  • nihayet i550 de çalışan çift simkart aparatını buldum.yaklaşık 30-35 sn de diğer hattıma geçebiliyorum.menülü,teli kapatıp açmak gerekmiyor.
    biçok telefoncuya sordum,i550 ye uygun çiftsim olmadığını söylemişlerdi.2.telf. taşımaktan kurtuldum.
    ilgilenenlere duyurulur.
    bu arada turkcel hattımdan maç yayınlarını nasıl alabilirim?(hücre yayını)
    bi türlü olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

Orjinal Windows Live Messenger Türkçe v1.1.8161 (s9.1)

http://www.mobildepo.com/mobildepo.php?topic=34532.0

YÜKLEYİP DENEYEN VARMI DAHA DOĞRUSU SİZCE uyumlumu

Sertifika hatası veriyor yüklenmiyor malesef ancak sertifika sorunu çözülebilir sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Perfect

ARKADAŞLAR , İ550 KAÇ GB LIK , MICRO SD hafıza kartını destekliyor? 8 gb ? 4 gb ? lütfen yardımcı olur musunuz ?

8gb sorunsuz kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.