Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 BEKLEYEN ARKADAŞLAR OKUSUN MUTLAKA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Eylül geldi, hala haber yok...

bu aralar i750 de gelir herhalde dostum...
  • Gelse de çok geç artık. SE P990 daha erken ve nispeten uygun fiyata çıktı. Cep tel+PocketPC almayı düşünenler SE u tercih edecekler.
  • Çok kızıyorum ama.
    SE P990i satışa çıktı ama Samsung I750 nin ne zaman geleceği belli. değil.
    Şeytan diyor ki Samsunga inad o parayı SEP990i ye ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Çok kızıyorum ama.
    SE P990i satışa çıktı ama Samsung I750 nin ne zaman geleceği belli. değil.
    Şeytan diyor ki Samsunga inad o parayı SEP990i ye ver.

bana şeytan git İmate Jamin al dedi dostum..samsung u bugün cebitte kullandım...
    güzel ama soğuttu eşşek adamlar bizi telden
  • Stand daki kız "Pazartesi piyasaya çıkar" demişt. Onun hatırına birkaç gün daha beklemek gerek.
  • Kardeş standa ki kızlar sadece görüntüden ibaret. Onların pek birşey bildiklerini zannetmiyorum.
    Önümüzde ki hafta da bu telefonu piyasaya vermezlerse ben de vazgeçeceğim beklemekten.
  • Bilmeden sallamaları için para almıyorlardır heralde.
    Zaten yalancı çıkıp çıkmayacaklarına şurada 16 saat kaldı.
  • Arkadaslar i750 hakkında bir takım sorularım var, bu sorularımda yardımcı olursanız sevinirim

Bu telefonu uzun zamandır bekliyorum, i mate jam kullanıcısıyım ama baska bir telefon arayısım, ozellikle işim dolayısıyla cok araba kullanmam ve arabada telefonla konuşmam yuzunden i mate jami kullanırken zorluk yasamamla başladı. i750 sahip oldugu numara tusları ve ozellikleriyle ideal.

Gecen fuarda da inceledim ve elime guzel oturdu. Merak etmesin arkadaslar agırlıgı cok degil ve şekli de guzel..

Benim cevabını bulamadıgım sorular ise sunlar

1* bu cihazın lens koruyucusu var mı? fuarda baktıgımda dikkatimi cekmedi yok gibi hatırlıyorum ama web de bu cihazın farklı versyonları geziyor . bazılarında var bazıalrında yok. eger turkiyeye sunacaklarında yoksa bu bir sakınca olacaktır.

2* i750 windows se kullanıyor ve 5.0 da olan bazı ozellikleri samsung kendisi koymus bu versyona(a2dp destegi gibi) ama acıkcası 5.0 hakkında cok bilgi sahibi degilim ve kullanacagım telefonun bastan outdate olmasından korkuyorum. bu isletim sistemlerinin farklılıgını kısaca acıklayabilecek bir arkadas var mı?

3* belki de benim icin en onemli soru : bu cihazın elli farklı sitede elli farklı pil bilgileri var .. kapasiteler webdeki sitelerde 800 mh , 1100 mh, 960 mh, ve son olarak da samsung un turkiye sitesinde 1700mh olarak degisiyor.. Hangisi dogru????? eger 1700 ise benim gibi sık seyahat ve cok telefon edenler icin cok onemli... ama 800 mh cok dert acar...i730 da 1700 yanında veriliyordu acaba turkiyede standart veriliyor olabilir mi?

4* windows mobile kullanıcısı olarak ona cok alıstım ama bir yandan da p990 aklımı celiyor. uiq 3 u iyi oturtmuslar telefona ve denedigimde ekranı cok daha parlak ve uygulamalar daha hızlı.. ama neresinden bakarsanız iste sonucta symbian... sizce p990 sym9.1 windows mobile i aratır mı?

bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama birkac bilgi vermek istiyorum
    cihazın paketinde 2. pil ve cradle da geliyor. cradle aynı zamanda hem 2. pili hem de cihazdaki pili sarj edebiliyor. adamlar nedense usb 1.1 kullanımıslar 2.0 dururken .. fuarda cihazın fotograf cekerkenki oto odaklanmasına baktım diger telefonlardan farklı, mercek odakta butun bir tur atarak netligi yakalıyor ve daha profesyonel gozuktu bana.. ama yavaslatıor tabi.. bir de eger yanlıs bilmiyorsam telefonda sesle arama var ki bu bildigimizden farklı, sizin daha onceden ada bir ses atamanız gerekmiyor... sesi kendisi esliyor ve ismi buluyor... tv ye baglanma ise cok iyi bir ozellik telefon ekranını oldugu gibi tvde goruyorsunuz ve netligi de iyi ama sesi alamıyorsunuz.

arkadaslar fikirlerinizi bekliyorum... herkese iyi gunler

• Bugün 11 Eylül 2006 Pazartesi
    Stand daki kızın yalancı çıktığı gün...

Hala ortalıkta satılan I 750 yok.
  • bence zahmet edip çıkarmayacaklar telefonu...

d900 e900 bilmemne derken..o kadar telefonu varken...i750 yi çıkarcaklarına kesinlikle artık inanmıyorum..ah ulan o kadarda istiyodum
  • Yok çıkarırlar. Çıkarmayacaklarsa neden CEBIT e koysunlar ki.

Ama mahsus geciktiriyorlar sanki. Ona kızıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gyung32

http://forum.donanimhaber.com/m_9250492/tm.htm

SE P990i m, yoksa I750 mi?
    WinMobile ın yerini tutar mı Symbian 9.0?
  • Arkadaşım elbette tutmaz.Windows Mobile gibisi yok ama ı750 wm2003 se kullanıyor ve problemleri var.Açtığım konuya yazarsanız daha rahat ve hızlı yardımcı olurum
  • Şimdi Telpa yı aradım. Pazartesi piyasaya vereceklerini söylediler.
    Gözün aydın Burak...
  • Bugün 18 Eylül Pazartesi. Telpa nın yalancı çıktığı gün.
    Zaten onları bekleyeceğime gidip SE P990i aldım.
  • i750 bence ölü bir bebek. hala 2003se var ne yapayım ben o teli 2005 çıkmış artık eskidi be. adamlar telefonu çıkarana kadar windows yeni bi işletim sistemi çıkardı. 2002 olsada 2003 yeni çıkmış olsa sorun değil ama 2003 ile 2005 arası çok farklı. ş750 bir ara yaklaşık 3 gün kadar hayallerimi süsledi ama 2005 yoksa para etmez
  • İşte merak değil mi adamı bekletiyor aylarca. Ama SE P990i çıktı da en azından boşa beklemiş olmadım.
  • arkadaşlar nedir bu samsung i750 merakınız?görende samsung yeni bir işletim sistemi yaptı sanır..piyasada hpden tutun caspere v.b windows pocket 2003 işletim sistemiyle ile çalışan birçok cihaz mevcut(ha boyutları biraz iri olabilir ancak sonuçta aynı sisteme dayalı)

windows mobil 2003 başlı başına sorunlu bir işlwtim sistemi*sistem kilitlemeleri*bir işlem için uzun süre bekleme*silmek istediğiniz dosyaları silememe v.b gibi sorunları var. bence windows mobil 5.0 sistemi kullanılmalıydı.
  • Beklemeyin dedik zamanında dinleyen olmadı .
    Samsung TR ve Telpaya bir kez daha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 19 Eylül 2006; 0:51:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.