Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 saat kaldı şarjda %20lik bir dolum yapmış telefon.Yeni yazılım yüklendiği halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

3 saat kaldı şarjda %20lik bir dolum yapmış telefon.Yeni yazılım yüklendiği halde.

Bilgisayardan şarj etmeden çok birşey beklememek lazım. Hem ışığı sürekli yanık kalıyor, hem de bilgisayarla aradaki bağlantıyı denetlediği için biraz da oradan yiyor. Kendi şarj aletiyle bile zor dolan bi telefondan ne beklersin ki zaten :(
  • arkadaslar i780 imi satiyorum

sahibinden.com ilan nimarasi

22033835
  • Diğer kullandığım WM Telefonlar bu konuda çok iyidi.Sanırım Bilg. şarj olayı i780 için yok gibi :) Ama 1 sene oluyor alalı Mpx200 telefon gibi seviyorum keratayı

quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

3 saat kaldı şarjda %20lik bir dolum yapmış telefon.Yeni yazılım yüklendiği halde.

Bilgisayardan şarj etmeden çok birşey beklememek lazım. Hem ışığı sürekli yanık kalıyor, hem de bilgisayarla aradaki bağlantıyı denetlediği için biraz da oradan yiyor. Kendi şarj aletiyle bile zor dolan bi telefondan ne beklersin ki zaten :(

• Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. telefon işinden çok da fazla anlamıyorum. bir süredir nokia e61i kullanıyorum (mail vs sebeplerden dolayı), ama bugünlerde satacağım bazı sebeplerden dolayı. önceleri n82 ya da n79 alayım dedim ama şu anda i780 de beni cezbediyor. siz ne dersiniz? önceliklerimi söyleyeyim: mail olayı önemli, wifi ve gps de önemli, mesela kamera vs pek önemli değil açıkçası.. bir de tabi symbian (nokia) vs. wm (samsung) meselesi var.. sanırım çok fazla konuyu bir anda dile getirdim :) sorry.. neyse bu konuların uzmanı arkadaşlar dh'de olduğu için ben de uzman görüşlere başvurmak istedim.. selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancopur

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. telefon işinden çok da fazla anlamıyorum. bir süredir nokia e61i kullanıyorum (mail vs sebeplerden dolayı), ama bugünlerde satacağım bazı sebeplerden dolayı. önceleri n82 ya da n79 alayım dedim ama şu anda i780 de beni cezbediyor. siz ne dersiniz? önceliklerimi söyleyeyim: mail olayı önemli, wifi ve gps de önemli, mesela kamera vs pek önemli değil açıkçası.. bir de tabi symbian (nokia) vs. wm (samsung) meselesi var.. sanırım çok fazla konuyu bir anda dile getirdim :) sorry.. neyse bu konuların uzmanı arkadaşlar dh'de olduğu için ben de uzman görüşlere başvurmak istedim.. selamlar

HTC'nin modellerine de bak istersen. i780 anca 2. el bulursun artık. Eposta özellikleri kullanışlı, o yüzdenwindows mobiledan zor vazgeçerim artık. Wifi çekimi çok iyi gelmedi bana ama iyidir, sadece telefon uyuyunca wifi de uyuyor, açık tutmak için dont sleep wifi diye bir program vardı galiba, ben kullanmadım ama onu kullanabilirsin. Gps için igo8 kullanıyorum başka bir alet ile gps kullanmadığım için bana iyi geliyor şu an. Kamerası iyi değil gerçekten ama ben kullanmıyorum zaten. Genel olarak böyle işte.

• ARKADAŞLAR İ780 DE SES İ E250 GİBİ NASIL YÜKSELTEBİLRİZ EN YAKIN ZAMANDA CEWABINIZI BEKLİYORUM
  • Arkadaşlar kardeşim Çok Temiz( Sıfıra Yakın) Garantisi devam eden I780'ni Tüm kutu içeriği tam olarak satıyor Özelliklerini aşağıda sıralıyorum.

- 1 Ad Samsung I780 (Faturası-Garantisi devam ediyor)

- 2 Ad Orjinal Pil

- 1 Ad Şarj+ Pil Şarj Cihazı

- 1 Ad Orjinal Kulaklık

- 1 Ad.Orjinal Dik Deri Kılıf

- 1 Ad. 8Gb Micro Sd

Kutu ve Kitapçıkları Dahil 400 TL. İstanbul içi elden teslim alınabilir ve Fiyat sondur.P.tesi'ye kadar satılmazsa Gittigidiyor'a koyacam.

Resimler yarın eklenecektir.
  • şöyle bir sorun var,

kurulu yahoo hesabımdan wifi ya bağlıyken mail alıp atabiliyorum ancak gprs üzerinden bağlanınca ne mail alıyor nede yolluyor. nasıl hallolur?
  • ses yükseltme için samsun omnia i900 formuna bakmalısın *002#28346# emin değili orda ayar yapabilirin ses o kadar mükemmel olacak ki cihaza daha çok bağlanacaksın omnia formunda ilk sayfada güzelce anlatılıyor birebiraynı işlemler rx tx gibi değerler var... önce not al orj değerleri çok abarma değişiklikleri +1 se 1 -2 kademe arttır. kolay gelsin
  • Merhaba Arkadaşlar,

1 yıllık ve garantisi devam eden, temiz kullanılmış, hasarı, arızası olmayan ve garantisi devam eden Samsung i780 cihaz satılıktır. Tüm orjinal kutu içeriği, orjinal deri kılıfı ve muhtelif yazılım/temalardan oluşan cd pakete dahildir. Fiyat 450 TL'dir.

İncelemek isteyenler için bağlantı :

satılık samsung i780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thieverycorporation -- 4 Mart 2010; 0:29:46 >
  • şöyle bir sorun var,

kurulu yahoo hesabımdan wifi ya bağlıyken mail alıp atabiliyorum ancak gprs üzerinden bağlanınca ne mail alıyor nede yolluyor. nasıl hallolur?
  • zamanında yanılmıyorsam SE_ABDUL i780'e push mail'i kurmayı anlatmıştı ama kaçıncı sayfadaydı aradım bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

tamam buldum sayfa 19 daymış, sayfalar çok ilerlemiş o kadar geride kaldığını tahmin etmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 28 Mart 2010; 21:29:43 >
  • TELEFON İLK GÜNKÜ GİBİ TEMİZDİR. 10 AY DAHA GARANTİSİ MEVCUTTUR.TÜM KUTU İÇERİĞİ TAMDIR. 8 GB HAFIZA KARTI VARDIR.KULLANICI TARAFINDAN SATILMAKTADIR VERİLECEKLER

1 AD SAMSUNG İ780 TELEFON

1 AD ORJİNAL KULAKLIĞI

2 AD ORJİNAL PİL

1 AD ORJİNAL ŞARJ ALETİ

1 AD ORJİNAL HARİCİ PİL ŞARJ ÜNİTESİ

1 AD ORJİNAL DİK DERİ KILIF

1 AD ORJİNAL USB KABLOSU

1 AD 8 GB MİCRO SD

1 AD ORJİNAL KUTUSU-FATURASI-KİTAPÇIKLARI

1 AD STYLIUS KALEMİ

1 AD DVD( EKSTRA OLARAK WM YAZILIMLARI )

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.FİYAT 400 TL( FİYATA 8 GB HAFIZA KARTI DAHİLDİR)

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grave -- 6 Mart 2010; 13:10:56 >

• elinde spb radio programı olan paylaşabilir mi?
  • bu arada wm 6, 6.1 ve 6.5 arasındaki farkların olduğu güzel bir çalışma

http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/meet/version-compare.mspx
  • bi sorum olacaktı samsung i780 ile otobuste yolculuk yaparken varolan wirelessa bağlanmakta sorun yaşanıyor bunun nedenı nedir?
  • i780 imi upgrade etmek istiyorum. WM 6.0 ın bazı eksiklikleri var mesela messenger a girince illa gprs e bağlanıo wi-fi den bi türlü msn e giremedim. bu tip sorunları çözmek için wm 6.1 yada 6.5 e upgrade etmem lazım makineyi.
    Rom yükleme işine hiç bulaşmak istemiyorum aletin elimde patlamasından korkuyorum. Zaten sadece 6.5, rom yükleme ile oluo 6.1 in official upgrade i var ama türkiye için yok. Rom yüklemesiyle 6.5 e geçenlerde bazı sorunlar yaşıyomuş, ekranda pointer da bazı sorunları varmış. Rom yüklemesiyle 6.5 gereksiz gibi geldi sadece görsellik yenilenio işlevsellikte hiç bir yenilik olmuyo gibi geldi. 6.1 upgrade ti bana ömür boyu yetecek işlevselliği vericek gibi.
    İ780 e official 6.1 upgrade i yapan varmı ? Türkiye için upgrade olmadığı için belki gprs sistemindeki yerel farklılıklardan dolayı sorunlar yaşanıo olabilir, sadece U.K için olan ayarlar makinaya yüklenebilir.
    İ780 e 6.1 U.K ugrade i yapıp ta sorun yaşayan varmı ? hiç bir sorun yoksa bende yapacağım, yardımcı olursanız çok sevinirim..
    Samsung i780 official wm 6.1 upgrade linki http://www.samsungmobile.com/support/i780/index.jsp

saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: ilterish

i780 imi upgrade etmek istiyorum. WM 6.0 ın bazı eksiklikleri var mesela messenger a girince illa gprs e bağlanıo wi-fi den bi türlü msn e giremedim. bu tip sorunları çözmek için wm 6.1 yada 6.5 e upgrade etmem lazım makineyi.
    Rom yükleme işine hiç bulaşmak istemiyorum aletin elimde patlamasından korkuyorum. Zaten sadece 6.5, rom yükleme ile oluo 6.1 in official upgrade i var ama türkiye için yok. Rom yüklemesiyle 6.5 e geçenlerde bazı sorunlar yaşıyomuş, ekranda pointer da bazı sorunları varmış. Rom yüklemesiyle 6.5 gereksiz gibi geldi sadece görsellik yenilenio işlevsellikte hiç bir yenilik olmuyo gibi geldi. 6.1 upgrade ti bana ömür boyu yetecek işlevselliği vericek gibi.
    İ780 e official 6.1 upgrade i yapan varmı ? Türkiye için upgrade olmadığı için belki gprs sistemindeki yerel farklılıklardan dolayı sorunlar yaşanıo olabilir, sadece U.K için olan ayarlar makinaya yüklenebilir.
    İ780 e 6.1 U.K ugrade i yapıp ta sorun yaşayan varmı ? hiç bir sorun yoksa bende yapacağım, yardımcı olursanız çok sevinirim..
    Samsung i780 official wm 6.1 upgrade linki http://www.samsungmobile.com/support/i780/index.jsp

saygılar....

Upgrade programı bende çalışmamıştı. Denediğim vakitlerde vista kullanıyordum belki de ondan olmadı. Neyse ben de i780 PDXIB1 romunu (aslında upgrade programının yüklediği rom) bulup mirage ile yüklemiştim. Hiçbir sorun yaşamadım. Şu anda da 6.5 kullanıyorum. Finger mouse yerine D-pad kullanırsan sorun yok. Karar sana kalmış ama yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

şöyle bir sorun var,

arkadaşlar bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var, wifi olmayan yerde kuru mail hesaplarıma bakamıyorum acil beklediğim mailleri alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim gprs üzerinden nasıl alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.