Şimdi Ara

Samsung i8320 ErzuRom_v2.1 (Android Rom) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oltulu kardeş bn nasıl yükleneceği konusunda hiç bir şey bulamadım google'a 'i8320 oltulu' yazdığımda korsantürkte yine bu sürümü tanıtığın konu geliyor daha önce hiç yüklemedim lütfen yardım et telefon limodayken çok canımı sıkıyor
  • ErzuRom 4.3

ErzuRom 4.2 + Kyanite (ashy) + Limoviet üçünün karışımı güzel bir rom olduğunu düşünüyorum.

Temel olarak limoviet kullanıldı

ErzuRom 4.2 den sonra yapılan değişiklikler..

1-Boot Animasyon değişti (Kyaniteden alındı orjinal samsung boot animasyonu)
    2-Boot sesi (Erzurom 4.2 deki ses devam ediyor Kyanitedeki çok kısaydı tercih etmedim))
    3-Ayarlardaki simgeler (ErzuRom 4.2 dekiler)
    4--ADW Launcher kullandı

Saat problemi bende yok ancak aynı romu rojinal ekranlı telefonda denedim saat problemi çıktı muhtemelen kullanılan boot.img dosyasıyla alakalı.
    Bu nedenle her iki romuda yükledim.

Orjinal ekranlı telefonlar için ErzuRom 4.3 indirme linki

http://www.mediafire.com/?woltjgobb8ckbug

Orjinal ekranlı olmayan telefonlar için ErzuRom 4.3 indirme linki

http://www.mediafire.com/?hv5cdkatr82j70m

• Bu romu yükledim herşey güzel ama home tuşu yok birde 3G moduna alamadım telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saybatli

Bu romu yükledim herşey güzel ama home tuşu yok birde 3G moduna alamadım telefonu.

Home tuşu ile ilgili bir sıkıntı yok bizde ancak gelişmiş ayarlarda tuş ayarları ile oynamış olabilirsin
    i8320 de 3G sadece limoda iken çalışıyor androidde çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu

quote:

Orijinalden alıntı: saybatli

Bu romu yükledim herşey güzel ama home tuşu yok birde 3G moduna alamadım telefonu.

Home tuşu ile ilgili bir sıkıntı yok bizde ancak gelişmiş ayarlarda tuş ayarları ile oynamış olabilirsin
    i8320 de 3G sadece limoda iken çalışıyor androidde çalışmıyor

Home tuşunda sıkıntı yok demişiniz ama ben sistem dosyalarına girip düzeltim orada da home için atanmış tuş yoktu kendim ekledim. 3G çalışıyormuş önce veriyi kapatıp 3g yi ayarlayıp tekrar açınca 3g olarak bağlanıyor. bunları kendim çözdüm ama telefon gün içinde çok fazla reset atıyor. Buna bir çözüm bulamadım

• oltulu kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazılımı telefona nasıl kurarız acaba rar dosyasını indirdin ama bir yarımcı olabilirsen süper olur
  • arkadaşlar 16 gb hafızayı tamir etmenin bir yolu bulundu mu? ilk çıkan android portlarından birinde 16 gb hafızayı androidin ayarlarından formatlayarak cluster/sector gibi oranlarını bozmuştum. öyle kaldı sonra.
  • ErzuROM?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Baya zaman oldu ama elimdeki i8320 yi tamir ettim ve senin en son romun olan erzuRom v4 denemek istiyorum ama nasil yukleniyor bilmiyorum recovery mod var mi bu cihazda da oyle mi yukleniyo yoksa baska bi yolu mu var yuklemenin?? Yardimci olursan sevinirim.. simdiden tesekkurler...

Romu yukledim hersyiyle harika lakin hatti gormuyo nerde yanlis yaptim yada ne yapmaliyim... yardimci olur musunuz...

• ErzuRom ile uğraşmayı bıraktım. (Telefon değişikliği nedeniyle) bu nedenle yardımcı olamayacağım ancak başka bir forumda i8320i kullanıcıları yardımlaşıyor ordan destek alabilirsiniz. O forumda kurulum ile ilgili detaylı yazılar bulabilirsiniz.
    Başka forum adresi yazmak yasakmı bilmiyorum ama googlede korsanturk diye aratın ilgili forumu bulacaksınız.
  • Cevap icin tesekkur ederim ama linux a geri donmem lazim senin paylastigin romu yukledim cok guzel ama hatti kesinlikle gormuyo limo ya donmen gerekir diye yazmissin daha onceki konularda fakat bende limo dosyalari yok ve bulamiyorum buldugum linklerde olu lutfen sonkez yardimci olur musun en azindan limo dosyalarini bulup tekrar doneyim ve androide yeniden gecip hattimi kullanabileyim.. bahsi gecen siteye baktim ama hep android kurulum anlatiliyo yerli yabanci bircok site ye baktim limo dosyalarini bulamadim.. simdiden saol..tskkrler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.