Şimdi Ara

Samsung İ900 Gps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar bende birtürlü şu gps olayını çözemedim.Benim i900 yurtdışı onun için içinden route66 çıkmadı.Ancak bir yerden bulup yükledim. birbuçuk saat dışarda bekledim ancak ne gelen var ne giden gps arıyor diyor başkada birşey yok. Bu telefona başka gps programı yüklenirmi? navtürk vs. programlar.Telefon çok güzel ama gps olayı sıkıcı olmaya başladı artık. İgo çözünürlük sorunu vs. bir sürü sorun var gps olayında. Nasıl yapacaz yardımcı olurmusunuz? Yoksa satmaya karar vereceğim cihazı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Boratc

Yaa arkadaşlar bende birtürlü şu gps olayını çözemedim.Benim i900 yurtdışı onun için içinden route66 çıkmadı.Ancak bir yerden bulup yükledim. birbuçuk saat dışarda bekledim ancak ne gelen var ne giden gps arıyor diyor başkada birşey yok. Bu telefona başka gps programı yüklenirmi? navtürk vs. programlar.Telefon çok güzel ama gps olayı sıkıcı olmaya başladı artık. İgo çözünürlük sorunu vs. bir sürü sorun var gps olayında. Nasıl yapacaz yardımcı olurmusunuz? Yoksa satmaya karar vereceğim cihazı.

Merhaba,

Settings (Ayarlar) menusunde bulunan bolumde GPS ile ilgili bir icon olmasi lazim, bu programi calistirdiginizda belli araliklarda uydulari kontrol edip kaydeden bir ayar gormelisiniz bunu enable edip denermisiniz. Sunu soyleyeyim ki Samsung'un GPS baglantisi diger telefonlar kadar hizli degildir (eger arizali degilse ) dolayisi ile moralinizi bozmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 5 Ekim 2008; 21:25:19 >

• teşekkür ederim. ama hala bişey olmuyor. daha doğrusu telefon için gps programı bulamıyorum bulduklarımıda yükleyemiyorum. bana bir program linki ve kurulumunu anlatacak bir arakdaş varmı acab. bu konuda biraz cahilimde kusura bakmayın. yardım sevaptır.
  • Sevgili Boratc,

1. Yolbil al; 99 YTL, kesin calisir.
    2. IGO MyWay 2006 al, 115 YTL, kesin calisir.
    3. Sygic Al, 155 YTL, kesin calisir.

Kirik yazilim filan kullanacaksan.. birileri el atsinda nasil calissin diye bekler durursun..

www.yolbil.com.tr adresinden siparis ver.

cihazi gordum, uzerinde IGO calistigini bizzat gordum..

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: Boratc

teşekkür ederim. ama hala bişey olmuyor. daha doğrusu telefon için gps programı bulamıyorum bulduklarımıda yükleyemiyorum. bana bir program linki ve kurulumunu anlatacak bir arakdaş varmı acab. bu konuda biraz cahilimde kusura bakmayın. yardım sevaptır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Telefon Şarj Olmuyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.