Şimdi Ara

Samsung İle General Mobile Arasında KarasızımYARDIM EDİN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla bu yazdıgını okuyunca aklıma ılk glen soz.bır musibet,bın nasıhatden ıyıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

valla bu yazdıgını okuyunca aklıma ılk glen soz.bır musibet,bın nasıhatden ıyıdır..

Öyle hocam mesala bende yalan yok ilk telefonum samsung galaxy acetı.Ne kadar da büyük hata yapmışım diye geçmişe bakıp gülüyorum anca :-)

Tabiki şimdi samsung almam belkş note 4 5 olabilir ama onlarda çok aşırı büyük tablet gibiler.İdeal dediğin telefon bence 5-5.2 inchtir.

Gm serisi ilk telefonu baya tuttu ama sizin dedğiniz gibi benim çevremdede baya dolu ikinci ele koyup satıp iphone 5 alan çok gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hep soluorum dıolarkı alıp kullandınmı ya ne gerek var,ferrarı ıyı arac demek ıcın kullanmakmı gereklı,arızasız cıhaz model olmaz dıorum,ama sonyde htcde lgde samsnugda yzude 1-2 ıse mısal casper dark gmobıleda bu yzde 8-10 dıorum ama anlatamıorum para ıle sorun yasanıor,ben bızzat yuzune yuzune muzaffer golcuye dedımkı dandık telefnlar yapıosunuz,adam bana dedıkı noldu sarj soketı sıkntısımı yasadın ,bende hayır dedım cok sukur musteerınız degılım ama cok yasayan var,gm patronun soyledıgı cevap su oldu,abartılıor en fazla yuzde 20 sınde arıza cıkmıstır...

oha yanı yuzde kac olunca kaale alacaktın yuzde 50 mı? yanı bakıs acısı bu ben 1.000.000 cıhaz sattım en fazla 200.000 ı sıkıntı yasamıstır dıyor adam,kı bu bahsettıgımız sadece soket sorunu,dokunmatıgı var,kendı kendıne kapanması var hepsını goruyoruz okuyuoruz ama kıme ne anlatıoruz bızım mıllet varsa yoksa kac cekırdek 8 mı ooohhh super kac megapıksel 20mı aaauuuvv super ceker bu kamera anca bu ıste teknolojı okur yazarlıgı duzeyı

• quote:

ıkısıde çöp 5 para etmez

senin şu yoruma cok güldüm.hiç güleceğim yoktu gece gece cihaz alıcam 4 saatir.z3 plus c5 m4 s6 lg ne varsa formu taradım.aman yarabbi gm başlığında ki sorunları görünce töbe diyerek kapattım.ALLAH düşürmesin her taraf şikayet.başkan gm servislere davet ediyor etkinliğinde mesut çevikten davet geldi bana ama iş nedeniyle güney de oturmam sebebiyle teşekkür ederek geri çevirdim.etkinliğe gitmeye gerek yok.hersey ortada

• quote:

Bu iddali yazilari discovery 1 dede yazan cok kimseler mecidiyekoy yollarinda telef oldu,ikisi çevremde arkadas.

Al hele bi 3~5 aya tekrar gelip konu acarsin zaten

hacı telef olur tabiiiii.milletin gençliğini çürüttü bu general mobile.
  • Discovery1'im tam 3 defa servise gitti. Şu an serviste. Ben de bu mesajı yeni Samsung a8'imle yazıyorum. Sana tavsiyem git bi e5 al, General Mobile'a bulaşma.

• Evet Beyler Bayanlar Burada Aylar Once Yazdigim O One 4G den Yazarak Cevap Verdiğimi Soyliyemeden Edemeyecegim Aylar Once Arkadasima Aldirdim Pesine Ben Aldim Hic Bir Sorun Cikmadi Dersem Yalan Soylerim Vatan Computerdan Aldim Uc Dort Saat İcinde Telefonun Sag Tarafina Bisey Basiyordu Sanki Kendiliginden Biyerlere Giriyordu Gittim Hemen Vatana Boyleyken Boyle Dedim Teknik Servisine Bayram Arifesiydi İste Bayramdan Sonra Bire Bir Degisim Yapalim Felan Biraz Dil Doktukten Sonra Tamam Hemen Degiselim Dediler Ve Para İadesi Aldim Herkez Zannediyordurki Suana Kadar Baska Bir Telefon Aldim Heralde Ama Hayir Gene General Mobile One 4G Aldim Ve Bu Sefer Saatler Sonra Actim O Kutuyu Heycanlandim Genemi Ayni Diye Cok Sukur Sorunsuz Cikti Fabrikanin İlk Bastigi Urettigi O Binlerce Telefondan Olusan Serisi Hatali Urunmus Ve Banada İlk O Seri Denk Geldi Ama Korkmadim Degil Her Neyse Tekrar Aldim Ve Suan Bunlari O Telefondan Yaziyorum Suan Piyasada 6.0 Marshmellow Android Telefon Cok Yuksek Modellerde Vardir Fakat Bu Telefondada Var Ozellikleri Harkulade Size Diyecegim Oki Telefon Bu Bozulduktan Sonra Celik .... Dayanmaz Misali İnsan Gibi Kullanirsan Kardesim Sorun Yok Garantisinin 4/1 Lik Bolumunde Daha Nerde Garanti Servisi Var Bilmiyorum Eski Bir Samsung Kullanicisi Olarak General Mobile Tafsiyemdir Siz Kimseye Aldanmayin Ve Gm Yi Kotuleyen Bilip Bilmeden Konusan Arkadaslar Ayip Size Boyunun Olcusunu Al Gel Diyen Kardesim Ben Burdayim Aylar Gecti Hic Bir Kasma Donma Sarj Olmama Vs Vs Yok Alin Abi Allab Belami Versin On Numara Telefon Kac Tane Teknik Servis O Telefonmu Diyip Dalga Gecti Gecer Tabi Adam İ Phone 6S Kullaniyo Bu Ona Oyincak Gibi Gelir Arkadasim Adam 5Dakikada Bir Ekrani Siliyo İlaclarla Milaclarla Bu Ona Sisme Bebek Misali ;) Alin Gitsin Tanindik Vatan Pc Felan Oyle Biyerden Alin Sifir Urun Alin Pisman Olmassiniz ;)

• G4 al sorun çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.