Şimdi Ara

Samsung ile yeni nesil SUHD TV'leri ve TRT 4K işbirliğini konuştuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeroWin

Yav Erdi abi daha yeni çıktı hastahaneden başka editör kalmadı mı adamı bu kadar yoruyorsunuz. Kaç tane video ve inceleme çekmiş.Ameliyattan sonraki ilk günlerde bu kadar yorulması iyi değil.

erdi abiye gecmis olsun diyorum ve ekliyorum , zorlama oldugunu sanmiyorum ..ekmek parasi diye düsünüyorum

• Adamın ünvanına bak be.
    -Ne iş yapıyorsunuz
    -Samsung Türkiye'nin Tüketici Elektroniği Ürünleri Direktörüyüm.
    Bunu söyleyene kadar emekli olur zaten adam.
    Bu arada Erdi bey videonun başında niye o kadar kastın?

• ERdi bey hiç yerinde durmuyor maşallah iyi toparlamışsın ama zorlama kendini bu kadar , tekrar geçmiş olsun.

• bu arada ben de yorumu yapayım ,
    SUHD nin UHD den ne farkı var .

Başına nasıl soktuğumuzu daha iyi göstersin diye S ekledik.

• Hiç teknik detaylardan bahsedilmemiş.Birde 50p dedikleri şey tazeleme hızımı anlamadım, benim tv de info tuşuna basınca 1920*1080/50i yazıyor aradaki fark nedir.

• sanki içerik varda suhd tartışıyoruz

• ezik fakirler ağlaşmış...

• Geçmiş olsun Erdi Baba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

6 aydan fazladır lg 4k tv kullaniyorum. Full hd yayinlari 4k upscaling yapiyor. SUHD 4K TV ile adaminda dedigi gibi olmasada gercekten tv izlemekten zevk alacaksiniz. Bu saatten sonra 1080p tvlere para yatirmayin derim 4k tvler ile 1080p tvler bazen ayni fiyata alinabiliyor. 4k tv alirkende 4k 60p video codec oynatiyormu ve birde dahili uydu alicisi ile 4k yayin alabiliyormu ona bakiniz. En önemlisi alım gücünüze göre haraket ediniz. Olan var olmayan var.

upsaciling yapıldığında görüntünün orjinalinden daha kötü olduğunu söyleyenler var.Yani 1080p yayın yapan kanal en iyi 1080p tv de izlenir diye söylemler var.Bu konuda sizin gözlemleriniz neler

Gidip magazalarda birebir görmeni tavsiye ederim. 4k panele alisan 1080p panele dönmek istemez. 2015 te çıkan seriler daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünün paçalı donla gezen çocukları asus ve samsung teknoloji üretir olmuş vay be .bu iki firmanın da en büyük özelliği taklitçi ve en vasat ürünleri ucuza sürüp ortalığı karıştırmak. bu sayede birçok firmayı iç edip ortaya çıktılar.
    misal abit çatır çatır birinci sınıf anakart yaparken asus kumda oynuyordu.
    toshiba, sony, Panasonic tv tlf üretirken samsung mafya ya adam topluyordu o dönem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

dünün paçalı donla gezen çocukları asus ve samsung teknoloji üretir olmuş vay be .bu iki firmanın da en büyük özelliği taklitçi ve en vasat ürünleri ucuza sürüp ortalığı karıştırmak. bu sayede birçok firmayı iç edip ortaya çıktılar.
    misal abit çatır çatır birinci sınıf anakart yaparken asus kumda oynuyordu.
    toshiba, sony, Panasonic tv tlf üretirken samsung mafya ya adam topluyordu o dönem.

Neyse sende o aralar amerikayi keşfediyordun. Hiç gülecegim yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG 55HU7200 TV nasıldır,kullanandan lütfen.

• Tv lerinizden kadmiyum hortlayıp ailenizi zehirler vallah, hele yeni tvlerini öyle parlak yapmışlar ki gözde uzun sürede kalıcı hasar oluştursun diye, sanki ne kadar parlak o kadar iyi gibi.Yarısını bile izlemeye tahammül edemedim, satacağız diye saçmalıyorlar ancak. Bi yenilik yapacaksanız gözlüksüz 3d üstünde çalışın.

• bir tv ye en ucuz modeline 10 bin çok aga insancıl fiyatlar bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: WB

Eskiden tv alinirdi 10 sene kullanilirdi, simdi pc yada telefon gibi 2 senede degistirme ihtiyaci duyuyor insan, alsan pisman almasan pisman..

Almasan neden pişman?

Al bir tane uygun fiyatlı 1080P, ölene kadar kullan.

4k yi depolaması ayrı dert, indirmesi ayrı dert.

Sıkıştırma teknolojileri hikaye. Adam gibi 4k çok yer kaplıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Tv lerinizden kadmiyum hortlayıp ailenizi zehirler vallah, hele yeni tvlerini öyle parlak yapmışlar ki gözde uzun sürede kalıcı hasar oluştursun diye, sanki ne kadar parlak o kadar iyi gibi.Yarısını bile izlemeye tahammül edemedim, satacağız diye saçmalıyorlar ancak. Bi yenilik yapacaksanız gözlüksüz 3d üstünde çalışın.

Yap demoyu bas kontrastı gitsin.

Dizi izleyen insanlara bu yeter zaten.

Bir televizyona en fazla 1800 lira veririm. Kimse bana 3-4-5 bin lira çıkarttıramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

daha hd yayını olmayan bir sürü kanal var...bırakın onu 1080p kaç kanal varki? 2K'yı atlayıp 4K yayın yapacakmış, hemde trt!!!tamaamen pazarlama stratejisi,,,olmayan teknolojiyi satmak...

Ya bu trt nin hd kameraları gerçekten vasat ben bunu anladım.

Arkadaş, bundesliga izlerken sahaya bakıyorum yeşil tonu gayet yerinde, diğer renkler de öyle, ama bir yerli maç olsun o saha cırtlak yeşil!

Cep telefonuyla mı çekiyorsunuz anlamıyorum ki.

Kendi belgesellerini hiç beğenmiyorum.

Bizim vergilerimizi de dandik hazır belgeselleri satın alarak harcıyorlar. (Bana göre)

Devlette kaynak sınırsız ama yetenek sıfır arkadaş! Ne zevk var ne estetik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

50p - 60p dedi. anlayan biri varsa açıklayabilirmi? 720p ve 1080p den 4K50p mi oluyor

bazı 4k tv modellerinde 30p hevc mevcut ama TRT 4K 50P ile yayın yapıyor yani 50p ile resim işliyor ve bu tv ye sahip kullanıcılar ses var ama görüntü yok problemini yaşıyorlar.yani 4k tv alırken en az 50p hevc olmasına dikkat edin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 25 Mayıs 2015; 20:15:39 >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    TRT şu an Türkiye ulusal kanallar arasında en iyi hd yayın yapan kanal diğer kanalların hd'si keşke bu kalitede olsa ona bile razıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

TRT şu an Türkiye ulusal kanallar arasında en iyi hd yayın yapan kanal diğer kanalların hd'si keşke bu kalitede olsa ona bile razıyız.

Yayınlanan belgesellerin içeriklerini beğenmiyorum dedim.

Yerli maçlarda yayın kalitesi vasat dedim.

TRT nin kalitesi vasat demedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.