Şimdi Ara

Samsung ile yeni nesil televizyonları konuştuk 'Oyun konsolu gücünde donanımlı TV'ler geliyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz bu palavrayı adreno 330 içinde duyduk. Samsung stabil bir arayüz yapsın hele bi telefonuna, televizyonuna konsol gücü Allah kerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es 7000 on numara

• İstediğim yere taşıyamadığım sürece oyun konsolu seviyesinde olsa ne olur ? İstediklerini yapsınlar yıkamazlar Sony Playstation'ı.
  • monitör deyince ekran deyince panel deyince kalite deyince akla hemen onun adı gelir.
    PHILIPS

TEŞEKKÜRLER

• ASGARI ÜCRETLE ÇALIŞAN BUNU ALMAK İÇİN 60 AY KREDİ ÇEKMESİ LAZIM...GÜZEL ÜLKEMDE ÇALIŞAN ASGARI RAKAMINI DÜŞÜNÜRSEK ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ %75 LIK PAYI YAKALAMASI ŞUNU GÖSTERIR.
    ZENGIN ADAMIN EVINDE EN AZ 2 ADET VARDIR BU URUNDEN :):)

• 2007 yılında ilk aldığım LCD 32 inc Samsung'tu (32S71B), o günden bu güne her gün sabahtan akşama kadar çalışır (annemin odasında) maşallah daha hiçbir sorun çıkartmadı..

2009 yılında Samsung'un beni memnun etmesi üzerine yeni taşındığım eve 46B650 satın aldım, yeniliğe tasarıma inceliğe ayak uyduralım amacıyla 3 sene sonra servis yüzü görmemiş TV'mi sattım.

2012 yılında 55ES8000 aldım ve çok memnun bir şekilde salonda sabahtan gece saatlerine kadar kullanmaktayız.

Hatta garantinin bitmesine son 4-5 gün kala panelin sol çerçeve birleşim yerinde karartı oluşması üzerine servis gelip sıfır 2014 panel takarak (evde önümde panel montajı yapıldı) garantiden de çok memnun kaldık.

Yatak odama Philips 42 pfl6877k model TV aldım ama inanılmaz saçma sapan sorunları yüzünden 2. gün servise vererek 1 hafta içinde iadesini sağladım.

Kısacası Samsung buzdolabımızda var 5 yıldır sorunsuz kullanmaktayız, satın aldığım Samsung ürünleri beni memnun edip sorun çıkartmıyorsa olay bitmiştir tavsiye de ederim aynı markayı satın almaya da devam ederim.

Başkası satın aldığı Samsung ürünlerinde sorun yaşamıştır tavsiye etmez bir daha almaz (benim de evime kesinlikle Philips sokmamam ve tavsiye de etmemem gibi) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 30 Aralık 2014; 22:07:38 >

• Sorun yaşayan mutlaka olmuştur ama ben Samsung televizyonumdan da telefonumdan da gayet memnunum. İlerde üst düzey bir televizyon alacağım, o da mutlaka Samsung olacak.

• Niye herşey konsol ile kıyaslanıyor. Resmen başarıyı çekememezlik söz konusu. Her ürün kendi farklı kulvarına aittir. Mis gibi konsol varken niye bir ömür boyunca TV nin gelişmesini bekleyeyim

Televizyon 10+ yıl önce çıkan konsola belki rakip olabilir ama yeni nesil ile kıyaslanması mümkün değil. Oyuncu adamın tercihi bellidir konsoldur.

• kaç K olursa olsun değişen hiç birşey yok sonuçta LCD panel,OLED tvlere öncelik versinler gerçek görüntü kalitesi oled lerde var yıllardır elektronik cihazların içerisindeyim defalarca tv değiştirdim fakat oled bambaşka.
    Şuan evimde samsung 6000 serisi bir tv kullanıyorum,ve hiç memnun değilim çünkü samsung'un geliştirdiği saçma sapan bir teknoloji daha doğrusu insanlara teknoloji diye zırvaladıkları,tv panel ışığının görüntüye göre karanlık sahnelerde (sözde)siyahları daha iyi verebilmek için ışığı kısması yüzünden bir türlü istediğim görüntü ayarını tutturamıyorum çok pişmanım bu tv yi aldığıma karanlık sahnelerde televizyon ekranı neredeyse tamamen kararıyor hiç birşey görünmez hale geliyor bu özelliği kapatmak için her türlü yöntemi denedim bütün ayarları tavsiyeleri denedim fakat bir çaresi yok tek çare ekran ışığını sizi kör edecek kadar fazla hale getirip karanlık sahnelerde tamamen siyah olması gereken renkleri süt beyaz hale getirip ekranın kararmasını önlemek böyle bir saçmalık işte anlatmasıda zor neyse umarım anlatabilmişimdir.Bir dahaki alacağım tv kesinlikle samsung olmayacak

panasonic çok güzel ürünler yapıyor fakat malesef türkiye pazarından çekildiler,netten takip ediyorum yeni nesil tv leri çok harika görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

kaç K olursa olsun değişen hiç birşey yok sonuçta LCD panel,OLED tvlere öncelik versinler gerçek görüntü kalitesi oled lerde var yıllardır elektronik cihazların içerisindeyim defalarca tv değiştirdim fakat oled bambaşka.
    Şuan evimde samsung 6000 serisi bir tv kullanıyorum,ve hiç memnun değilim çünkü samsung'un geliştirdiği saçma sapan bir teknoloji daha doğrusu insanlara teknoloji diye zırvaladıkları,tv panel ışığının görüntüye göre karanlık sahnelerde (sözde)siyahları daha iyi verebilmek için ışığı kısması yüzünden bir türlü istediğim görüntü ayarını tutturamıyorum çok pişmanım bu tv yi aldığıma karanlık sahnelerde televizyon ekranı neredeyse tamamen kararıyor hiç birşey görünmez hale geliyor bu özelliği kapatmak için her türlü yöntemi denedim bütün ayarları tavsiyeleri denedim fakat bir çaresi yok tek çare ekran ışığını sizi kör edecek kadar fazla hale getirip karanlık sahnelerde tamamen siyah olması gereken renkleri süt beyaz hale getirip ekranın kararmasını önlemek böyle bir saçmalık işte anlatmasıda zor neyse umarım anlatabilmişimdir.Bir dahaki alacağım tv kesinlikle samsung olmayacak

panasonic çok güzel ürünler yapıyor fakat malesef türkiye pazarından çekildiler,netten takip ediyorum yeni nesil tv leri çok harika görünüyor

Görüntüye göre arkaplan ışığın kısılmasını istemiyor yada memnun değilseniz "Film" moduna alın, arkaplan ışığı ayarladığınız değerde istediğiniz gibi sabit kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 31 Aralık 2014; 5:58:33 >

• samsung tv exclusive games list pek yakında !!!
  • sen onu bunu bırak ta yeni tv'lere biss key yükleniyor mu ondan haber ver. 2500 tl para ver sonra tv'de maç çıktı mı izleyeme. sinir olmak içten bile değil. öbür taraftan 1000 tl 'lik vestel sahibi seninle dalga geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

kaç K olursa olsun değişen hiç birşey yok sonuçta LCD panel,OLED tvlere öncelik versinler gerçek görüntü kalitesi oled lerde var yıllardır elektronik cihazların içerisindeyim defalarca tv değiştirdim fakat oled bambaşka.

Görüntüye göre arkaplan ışığın kısılmasını istemiyor yada memnun değilseniz "Film" moduna alın, arkaplan ışığı ayarladığınız değerde istediğiniz gibi sabit kalır.

haklısınız hocam fakat film modu nekadar ayar çekersek çekelim hiç bir şekilde doğal canlı renkler vermiyor kullananlar biliyordur yeşilimsi puslu bir görüntüsü var ama dediğiniz gibi tek çarede o

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi bey keske Oled ile ilgili de bir iki soru sorsaydiniz. Plazmalardan sonra En cok bekledigim Tv teknolojisidir Oled. Bir de şu kavis olayina isinamadim birturlu. Aksi gibi butun Oled 4K modeller de kavisli. Yok mu bunun flat 4K modeli acaba?

• Önce smart tv yazılımı adam edilsin, webOS'a karşı çok kötü durumdalar hiz anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Önce smart tv yazılımı adam edilsin, webOS'a karşı çok kötü durumdalar hiz anlamında

hocam aslında smart tv olayının adam edilmesi çokta zor değil. atlanta g4 mini gibi aletleri üreten firmalarla anlaşıp tv'nin içine monte etseler çok güzel olur ve satar. ama bunlar herşeyi çok yavaş verip insanları nasıl daha fazla sömürürüm derdinde oldukları için bunu zor yaparlar.
  • Böyle gereksiz şeylerle uğraşacaklarına LCD denen rezil teknolojiyi insanlara kakalamaktan vazgeçsinler OLED panellere yoğunlaşsınlar.
  • Tv sektöründe de telefon sektöründe de sony ile yarış içindeler.

• 46f7000 samsung tv var.kalitesine, smart tv, görüntüsü bir numara !!!! düşünmeden alın derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.