Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E250 dede bu işlemler aynı şekilde mi örneğin sözlük yüklemek istersem...
  • eywaLLa güzeL açıkLama
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

eywaLLa güzeL açıkLama

önem li değil arkadaşım

quote:

K@lken Tarih 2 Şubat 2007; 19:44:50
    E250 dede bu işlemler aynı şekilde mi örneğin sözlük yüklemek istersem...

e 250 de denemedim sen dene bakalım olursa forumda çok kişinin işine yarayacaktır

• Faruk kardeş, yukarıda vermiş olduğun linkteki ziplenmiş oyunları söylediğin yöntemle yüklemeye çalıştım ancak yine denediklerimin hepsi (ki 15-16 tane denedim) telefonun kilitlenip resetlenmesine sebep oldu... E900'de çalışan oyunlar diye yazılmış ama söylediğin yöntemi izleyerek yüklenmiyor bunlar... Bu arada ben daha önce senin söylediklerini yaparak oyun ve program yükledim telefona... Sence ne yapmalıyız çok da güzel oyunlar göndermişsin ama durum bu işte... yüklemenin başka yolu yokmudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayıpPena -- 5 Şubat 2007; 11:04:18 >
  • pişt?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayıpPena

Faruk kardeş, yukarıda vermiş olduğun linkteki ziplenmiş oyunları söylediğin yöntemle yüklemeye çalıştım ancak yine denediklerimin hepsi (ki 15-16 tane denedim) telefonun kilitlenip resetlenmesine sebep oldu... E900'de çalışan oyunlar diye yazılmış ama söylediğin yöntemi izleyerek yüklenmiyor bunlar... Bu arada ben daha önce senin söylediklerini yaparak oyun ve program yükledim telefona... Sence ne yapmalıyız çok da güzel oyunlar göndermişsin ama durum bu işte... yüklemenin başka yolu yokmudur acaba?

değişiklik yapmadım yüklemenin anlatılışında ilk yöntemi kullan eksik yaptığın atladığın bir yer olabilir

• yok abicim atladığım ne yer olacak embesil miyim :D zaten ilk verdiğin siteden oyun yükledim diyorum... ama son eklediğin linkteki oyunlar yüklenmiyor, sen denedin mi ki hepsini? kesin çalıştıklarına emin misin? kesin çalışan varsa söyle onları deneyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayıpPena

yok abicim atladığım ne yer olacak embesil miyim :D zaten ilk verdiğin siteden oyun yükledim diyorum... ama son eklediğin linkteki oyunlar yüklenmiyor, sen denedin mi ki hepsini? kesin çalıştıklarına emin misin? kesin çalışan varsa söyle onları deneyelim...

sildim ikinci bölümü evet bir sorun varmış yeni oyunlar bulunca ekleyeceğim
  • eywallah abicim... insanlar boşuna uğraşmasınlar sağol...
  • sağolasın
  • Aynı işi X700 de nasıl yapabilirim ?javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solozzo

Aynı işi X700 de nasıl yapabilirim ?javascript:void(AddText(''))

arkadaşım forumda java oyun yüklemesi nasıl yapılır başlığı altında oyun yüklemesi vae x 700 e bu şekilde yüklersin forumu araştır
  • e900 kullanıyorum..

programı kurdum söylediğin internet ayarlarınıda yaptım.
    username ve password kısmını kafama göre doldurdum sonra
    forgot details kısmına +90535xxxxxxx şeklinde numaramı girdim
    hemen altındaki continue tuşuna tıkladığımda
    failed to resend password - invalid mobile number 90535xxxxxxx
    şeklinde bir hata alıyorum.

lütfen nerde yanlış yaptığımı söylermisiniz ??
  • arkadasla merhaba ben eskı bır d600 kullanıcıydım teli e900 cıkınca değıstırdım ve bugun e900 ume kavustum
    bu sorumu cevaplarsanız sevinirim

d600 de usb ayarları telefon ayarlarının ıcındeydı d900 de nerde
    bellek kartından bilgisayara nasıl aktarıyoruz.
    karıstırıyorum karıstırıyorum bır turlu bulamadım
  • arkadaşım e900'de USB ayarı yok, takıyorsun USB kablosunu telefona öbür ucunu da bilgisayarındaki porta o kadar, artık yeni cihazların hiçbiri ayar gerektirmiyor bilmen gerek, windows cart diye görüyor zaten donanımı, bellek kartına da masaüstünden Bilgisayarım'a tıklarsan, aşağıda Çıkarılabilir Disk adı altında rahatça ulaşırsın, nasıl bulamadın anlamadım yani...

quote:

Orjinalden alıntı: firedirik

arkadasla merhaba ben eskı bır d600 kullanıcıydım teli e900 cıkınca değıstırdım ve bugun e900 ume kavustum
    bu sorumu cevaplarsanız sevinirim

d600 de usb ayarları telefon ayarlarının ıcındeydı d900 de nerde
    bellek kartından bilgisayara nasıl aktarıyoruz.
    karıstırıyorum karıstırıyorum bır turlu bulamadım

• Cunku o arkadasta macintosh kulanıyo o yüzden MacoS malesefki Cart diye görmüyor E900 ü
  • o zaman bilgisayar yazmayacak arkadaşım oraya, macintosh yazacak, biz müneccim miyiz burda? bilgisayar dersen bana bildiğin PC gelir aklıma...

quote:

Orjinalden alıntı: blacksor

Cunku o arkadasta macintosh kulanıyo o yüzden MacoS malesefki Cart diye görmüyor E900 ü
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

E 900 oyun ,program nasıl yüklenir VE EN SON OYUNLAR BURDA

E900 için Oyunlar çoğunu denedim çalışıyor:
    YENİ OYUNLAR BURDA TIKLAYIN HEPSİ SÜPER
    http://forum.samsungpro.ru/index.php?showtopic=7508&st=0

arkadaşım bu lninkteki oyunları alıp başka şekilde ki onuda sen anlattın sanırım d900e yüklesem çalışır mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

E 900 oyun ,program nasıl yüklenir VE EN SON OYUNLAR BURDA

E900 için Oyunlar çoğunu denedim çalışıyor:
    YENİ OYUNLAR BURDA TIKLAYIN HEPSİ SÜPER
    http://forum.samsungpro.ru/index.php?showtopic=7508&st=0

arkadaşım bu lninkteki oyunları alıp başka şekilde ki onuda sen anlattın sanırım d900e yüklesem çalışır mı?

BÜYÜK İHTİMALLE ÇALIŞIR SEN DENE BAKALIM 2 SİNİNDE EKRAN BOYUTU AYNI

• hadi hayırlısı deniyorum bakalım yarına yazarım heralde sonucu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.