Şimdi Ara

samsung L700 veya U800 SOUL a alternatif

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iki gün önce telefon almaya karar veridim. fiyat aralığım 300-400 arası..baya bi gezdim forumu. yorumları okudum. ama okudukça daha da kafam karışıyor. bu iki telefonun tasarımları cok hoşuma gitti. ama sanırım L700 un sarjının fazla dayanmadığı söylenmiş. U800 hakkında bu konuda bir fikrim yok.

Kamera benim için önemli değil. önemli olan tasarım ve sarjın dayanma süresi.. sony ericsonların dayanma süreleri daha iyi bildiğim kadarıyla.. bu iki telefona alternatif olabilecek telefonları söylermisiniz..

şimdiden teşekkür ederim..

• W910 sarj konusunda iyidir ve kameradan da bişey beklemediğine göre tam sana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

W910 sarj konusunda iyidir ve kameradan da bişey beklemediğine göre tam sana göre.

teşekkürler onerin için ama fiyatı 600 civarı herhalde o telefonun..limitimi baya aşıyor :(

L700 ve U800 kullanan arkadaslar varsa sarjının ne kadar gitiiğini soyleyebilirlermi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mapushan

quote:

W910 sarj konusunda iyidir ve kameradan da bişey beklemediğine göre tam sana göre.

teşekkürler onerin için ama fiyatı 600 civarı herhalde o telefonun..limitimi baya aşıyor :(

L700 ve U800 kullanan arkadaslar varsa sarjının ne kadar gitiiğini soyleyebilirlermi..

Hayır 600 değil teknosa da 399 tl diğer mağazalarda ise 400-450 civarı
  • ozaman u 800 ile fiyatları hemen hemen aynı.. tekrar ikisini karşılaştırayım..
  • 3-4 gun civarı

i560 a bak derim darty 399tl

quote:

Orjinalden alıntı: mapushan

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 7 Şubat 2009; 17:55:26 >
  • o zaman sana kendi kullandığım telefonu önereyim.f400
    şarjı en az 3 gün gider normal kullanım da 4-5 günü buluyor.
    ayrıca ses kaliteside mükemmel karizma bir telefon . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolawe -- 8 Şubat 2009; 14:44:56 >
  • Bende çok araştırdım bir kaç tespitimi paylaşayım.

Genel açıdan bu fiyat aralığında en kullanışlı telefon u800 duruyor.Tasarım ,kamera çok iyi müzikte fena değil yorumları var.

W910i kamera haricinde süper her açıdan ama tüm özellikleri neredeyse u900 de de var.

Nokialarda 3600 slide ,5310 gibi telefonları var ama özellikleri itibariyle fiyatlarını hakettiklerini düşünmüyorum.

Bende yarın teknosaya gidip telefonları yakından inceleyip karar vereceğim hangisini alacağıma.

400 ytl yi biraz geçersen Samsung i560 var veya daha aşağıda i450 ,Nokia 5320 vs
  • Kesnlikle u800 elime aldm elde durusu super ve arkadasımda wa sarjı sık kullanmda 2 3 un gidiyor
  • arkadaslar gercekten yorumlarınız benim için çok onemli.. suan hala u800 dusunuyorum..2-3 sarj suresi de benim için yeterli..
  • Bugün teknosada iki telefona baktım W910i U800.910i dış güzellik bakımından çok daha iyi samsung ince fakat daha uzun ama telefonu elinize alınca hissediyorsun ,sony kibrit kutusu gibi kalıyor onun yanında.Samsungun kamerası çok daha iyi iki arada bir derede kaldım.Hangisini alsam karar veremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Bugün teknosada iki telefona baktım W910i U800.910i dış güzellik bakımından çok daha iyi samsung ince fakat daha uzun ama telefonu elinize alınca hissediyorsun ,sony kibrit kutusu gibi kalıyor onun yanında.Samsungun kamerası çok daha iyi iki arada bir derede kaldım.Hangisini alsam karar veremiyorum

Uzunluk olrak pek bi farkı yok ve incecik telefon. Ayrıyeten kullanılan malzeme de çok iyi. W910i nin kamerası gerçekten kötü. O yüzden u800 daha iyi bence. En azından u800 alınca keşke w910i alsaydım demezsin ama w910i alıp kameradan bıkarsan pişman olabilirsin. Sonuçta w910i için teknosa şu an en ucuzu ve o bile 400tl yani kamerası 3-4 sene önceki tellerin kamerasından farklı olmayan bi telefonu sırf şarjı çok gidiyo veya müzik kalitesi iyi diye almak mantıksız(müzik kalitesi de walkman serileri içinde sonlarda)

• yanlız u800 menüsü çok çok yavaş diyorlar kullananlar... hele ki hafıza kartını takınca....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 9 Şubat 2009; 23:06:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Street35

Kesnlikle u800 elime aldm elde durusu super ve arkadasımda wa sarjı sık kullanmda 2 3 un gidiyor

sık kullanım derken sadece konuşma açısından mı yoksa multimedya özellikleri kullanma açısından da mı?
  • arkadaslar cok uzun zaman araştırdım ve bu arada paramı toparladım.

sony ericson almaya karar verdim. hatta T700 alacağım. yardımlarınız için çok teşekkür ederim..fiyatı baya artırdım ama doğru bir tercih yapmak istiyorum..

umarım yanılmam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.