Şimdi Ara

samsung laptop ekrankartı sonuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung np3530ea-s04tr model laptupum var laptoba format attım driverleri güncelledi fakat laptop oyunlarda ve normal de işlemci ekrankartını görüyor bir türlü harici ekrankartına eçiremedim lütfen en kısa sürede yardım edin

• Lütfen acill 1 haftadır bulamadım lütfen yardım edin.
  • masaüstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasına girip varsayılanı yüksek performan (nvidia ) yapmalısınız.
  • yaptım fakat yine aynı şimdi dikkatimi çektide laptop fazla ısınıuyor olabilir bunu nasıl analrım bi fikriniz var mı?
  • senin yaptığında iş değilmi biz burda yarım aramaya çaışalım sen reklam yapmaya çaılış ayıp be
  • bu arada bu sorun bilgisayara format attıktan sonra başladı format atamdan önce herşey iyi idi formattan sonra böyle oldu .
  • Bütün oyunlarda mı sorun oluyor? Bazı sistem gereksinimi düşük oyunlarda nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünde harici ekran kartı seçtiğiniz yerde program ayarları bölümü var oradan özelleştirilmiş program seçenekleri var oyunun kısa yoluna ayarlayın hemen altında kart seçeneği var onuda nvidia yapın,formattan sonra son ekran kartı sürücüsünü kurdunuz mu? Makineyi ne zaman aldınız sisteminie bakılırsa 2 sene kadar olmuştur heralde tozlanma olabilir ısınma bundan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bütün oyunlarda mı sorun oluyor? Bazı sistem gereksinimi düşük oyunlarda nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünde harici ekran kartı seçtiğiniz yerde program ayarları bölümü var oradan özelleştirilmiş program seçenekleri var oyunun kısa yoluna ayarlayın hemen altında kart seçeneği var onuda nvidia yapın,formattan sonra son ekran kartı sürücüsünü kurdunuz mu? Makineyi ne zaman aldınız sisteminie bakılırsa 2 sene kadar olmuştur heralde tozlanma olabilir ısınma bundan olur.

+1 tozlanmaya ve sürücülere dikkat . Ayrıca birde şu yolu deneyin; açmak istediğiniz oyuna sağ tık > grafik işlemciyle çalıştır > yüksek performanslı nvidia işlemci diyip açmayı deneyin..

• arkadşlar çok teşekkür edirim sorunu çözdüm ayrlarda sıkıntı yokmuş oyun sorunluymuuş çok teşekkür ederim herkeze.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.