Sizce hangisi daha iyi bir görsel kaliteye yatkın ?
Samsung bana göre ikinci plan gibi geliyor çünkü 100 Hz özelliği yok pek anlamıyorum ama 100 Hz özelliği olmaması avantajmı yoksa dezavantajmı ??
Ve birde 6 ms tepkime süresi ile futbol maçlarında bulanıklık çok rahatsız edermi ?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar..
bahsi geçen 2 televizyon arasından 32A656 modelini tercih etmelisin diye düşünüyorum. samsungtaki görüntü kalitesi philipse göre biraz daha kaliteli. tabiki bu kendi kişisel fikrim tabiki karar sana ait. http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE32A656-LCD-TV,5008.html
Peki 6 ms futbol izlerken bulanıklık gibi bi sorunla karşılaştırırmı ??
8ms 6ms gibi süreler bulanıklığa neden olacak değerler değil hareketli görüntülerde bulanıklığın sebepleri arasında görüntü işleme gücü(işlemci) ve 100hz taramanın etkin şekilde çalışması büyük önem taşıyor.
tabiki samsung. philips'in hiçbir ürününü artık evime sokmam. traş makinasından,monitörüne,ev telefonuna kadar her philips ürünüm servis görmüştür.Hiç sağlam bir ürününe rastlamadım..
2 tv yi yanyana izle özellikle hareketli sahnelerde.O zaman kararını ver philipsin tepkime süresi o kadar düşük mü acaba Tercih yalnızca bu 2 model ise samsung
Aslında forumu gezerken düşündümde 32'' alıcağıma 37'' alabilirim uzaklık açısından , tv'yi izleme uzaklığı 2,5-3 m olarak değişiyor koltuklar arasında.. Bu yüzden 37'' almaya karar verdim fakat bu ürünlerin 37'' modellerini incelerken samsung'un kendi sitesinde LE37A656 modelinde 4 ms tepki süresi ve 100 Hz özelliğinin olduğu belirtilmiş..Fakat İstanbulbilişimde modeli incelerken 6 ms tepkime süresi yazıyor ben şimdi hangisine inanayım ??
Philips'in bu modeli çok pahalı değil ve 6 ms tepkime süresi yazıyor keşke biraz daha imkanım olsada 9603 gibi bi model alabilsem ama işte şartlar gereği bu modele bakıyorum ..
Görünüş olarakda philips 'in modelleri çok hoşuma gitti ve philips almaktan yanayım bugün inceleme fırsatım olursa gidip inceleyeceğim sizlerlede paylaşırım arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..Fikrini belirtmek isteyen arkadaşlarda tekrar görüşlerini açıklarlarsa iyi olur..
elbette samsung'un sitesine inanmalısın
Teşekkür ederim halen 37'' ekranlarda kararımı veremedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme