Şimdi Ara

samsung LE32B651T3W arızası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar..bugun saat 5 gibi açtıgım lcd televizyonumu.. power ışıgı yanıyor..televizyonu açtıgımda açılma sesi duyuluyor goruntude gelicek gibi olup tık gibi bir ses geliyor fakat goruntu gelmiyor.. neden olur bu hiç bir fikriniz varmı? sigortasımı attı acaba dicem ama power geliyor.. hiç bişi yokken tv yi açmaya çalıstım ve goruntu gelmedi.. varsa acil yardımınızı bekliyorum lütfen..

• arkadaşım garantisi yokmu ürünün arıza evet power katındanda servisi var garantisi var o yüzden servisle irtibata geç
  • yok var zaten garantisi 5 ay once aldım ama bi sormak istedim sorunun ne oldugunu bilen biri vardır belki diye:) samsung a bi çamur atmak değil amacım onceki lcd imde samsungdu pek bi memnunum sadece merak ettim problemi..

tedus sen bilgilisin galiba bu konuda tvyi fişten vs çektim 15 dakika sonra tv tekrar sorunsuz bi şekilde çalıştı.. servise vermelimiyim sence tvyi? yarın aricam herturlu servisten bilgi almak içinde, tvyi servise vermek gereklimidir karar veremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gscanh -- 19 Şubat 2010; 0:45:07 >
  • Ustam besleme arızası tarif ettiğin büyük ihtimal kondansatör de şişmeden meydana gelir fakat 5 aylık samsungda veya diğer markalarda bu tarz arızalar zor oluşur 1 yılı geçmiş olsa evet normal sayılır yinede aynı hatayı yaparsa bence bir servis arkadaşa göster gerekli bakımı yapacaklardır
  • anladım tedus cok teşekkürler yardımların için.. ben abimden yanlış duymuşum tv yi 5.ayda aldık demiş 5 ay oldu dememiş :D yani 1 yıla yakın olmuş tvyi alalı.. ama yine arızalanırsa garantisi bitmeden bi servis çağırıcam garantisi geçmeden..

ayrıca cok cok teşekkür ederim tedus yardımların için sağolasın..
  • ya aklıma geldi onuda bi sorayım hemen :) genellikle power off durumunda bırakın derler ya tvler için..samsung lcdlerin power off olayı yok galiba yani tv nin ışığı hep yanmaya devam ediyor..tv yi power off konumuna getirmek için fiştenmi çekmem gerekiyor yoksa dügmesinden kapatınca ışık yansada power off a mı geçiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.