Şimdi Ara

SAMSUNG LE40A686 LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ.b.de satılmaya başlamış bu model 656 dan farkı ne acaba sadece çerçevemi .Fiyatları aynı,peşin fiyatı 2396 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir -- 18 Aralık 2008; 21:52:21 >

• ???
  • evet sadece çerçeve farkı var. Ama geçen günde yazmıştım ib.den alacağına 100lira fazla ver git yetkili bayiiden al. 2499ytl ye veriyorlar, parana yazık etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTB -- 27 Aralık 2008; 16:49:58 >
  • 2499 çok para be hocam tv güzel ok ama ona gelene kadar..Biraz daha düşmez mi acaba düşerse alınık tv
  • Herkese iyi akşamlar,

ben bugün bu model tv'den aldım. Ailemin senelerden beri alışveriş yaptığı elektronik mağaza zinciri sahipleri tanıdıklarımızdan aldığım bu tv'nin bir alt modelinde görüntü, ses ve diğer özellikler açısından çok daha iyi olduğunu söylediler, ve kesinlikle sony, philips ya da lg yerine samsungu tavsiye ettiler. çok şükür aldığımız bütün ürünleri seneler boyunca sorunsuz kullandık ve bu ürünü de allah nasip ederse uzun yıllar kullanacağım. Ayrıca servis kalitesi açısından ve arkasında Anadolu grubu gibi güçlü bir şirketin olmasından ötürü kesinlikle bu ürünü tavsiye ediyorlar. hatta çok ünlü bir elektronik mağaza zincirinden bile samsungu kesinlikle çok tavsiye ettiler. söylediklerine göre paneli dahil her şeyi samsung kendi üretiyormuş.

görüntü olarak da çok modern ve şık duruyor..

• v4000ini almasaydım hoşuma gitmişti.2.400-2.500 aras bir fiyatı wardı optimum samsung bayisinde.taksitte yapıolardı bazı kartlara 12 bazılarına taksit.
  • Samsung bayiinde dikkatimi çekti benimde.Ben 656 modeli almayı düşünüyordum ancak bayide butun fikrim değişti.656 da çerçeve yapıştırma oluyormuş ve zamanla ayrılma meydana geliyormuş.Bu modelden itibaren çerçevelerde bu soruna çözum getirmişler ve 7 serisi ile aynı kalitedeymiş bu ürünler...

Satıcının dedikleri bunlar... Ama benim 656 modelini çok beğenmeme ragmen almaktan vazgecmeme neden oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Lg tv
    2 ay önce açıldı
    SAMSUNG LCD TV TAVSİYESİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.