Şimdi Ara

Samsung LED Tv kullananlar yorumlarini yazabilir mi? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
65.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kilicaslan35

Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 ay önce Samsung 40 C 7700 model tv aldım. Televizyonda görüntü harika ama siyah ekranda ışık hüzmesi denilen beyaz renkler oluşuyor. Böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı? Tv şu an serviste. Servis kumandadan tamiri olmazsa yenisiyle değiştirileceğini söyledi. Sizce bu arıza kumadadan onarılabilir mi? Televizyonun fotoğraflarını ekledim arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkürler...

[simage]http://img683.imageshack.us/img683/9900/televizyon2.jpg
    [/simage]
    [simage]http://img16.imageshack.us/img16/8904/televizyon1.jpg

[/simage]

Ben de C7700 ü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve siyah ekranda köşelerden ışık hüzmesi benim tv mde de var. Bunu kesinlikle kafana takmamanı öneriyorum. Yalnızca akşam odanın ışıkları kapalıyken kanal değişimlerinde göze batıyor ama kafana tamayınca alışıyorsun. Ben BD-C6900 3D Blurayplayer da aldım ve 2 tane de gözlüğüm var. Gerek 3D filmler gerek bluray filmler gerek te normal tv yayınları mükemmel netlikte ve canlılıkta. Benimle aynı zamanda Sony marka Led tv alan bir arkadaşım geçen akşam çay içmeye gelmişti ve bir müddet tv yi inceledikten sonra adamda Sony aldığı için müthiş bir pişmanlık duygusu başladı. İddaa ediyorum ki fiyat performans mukayesesinde hiç bir tv bu modele su dökemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor35

arkadaşlar geçen hafta Samsung 46C 8780 3D LED TV aldım. fiziksel olarak tv mükemmel. donanım olarak ise tek eksiği bence wi-fi. adaptörsüz kullanılmıyor. :=( bunların dışında görüntü netliği, özellikle sesin true hd olması ise ayrı bir ayrıcalığı. seagate 640 GB taşınabilir disk bağladım sorunsuz gördü media dosyalarının hepsinin gösteriyor altyazı dili değişimi, altyazı büyüklüğü, sinema, doğal, dinamik, oyun modu filan ve daha birsürü özelliği ile beni etkiledi. kumanda full dokunmatik kullanışlı ve stil sahibi olmuş.darısı diğer almak isteyen arkadaşların başına.

BD-C6900 3D Bluray Player tavsiye ederim. Kutunun içinden Kablosuz bağlantı çubuğu da çıkıyor. İster tv de istersen de Blurayde kullanarak internete kablosuz bağlanabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kceyhan

quote:

Orijinalden alıntı: doktor35

arkadaşlar geçen hafta Samsung 46C 8780 3D LED TV aldım. fiziksel olarak tv mükemmel. donanım olarak ise tek eksiği bence wi-fi. adaptörsüz kullanılmıyor. :=( bunların dışında görüntü netliği, özellikle sesin true hd olması ise ayrı bir ayrıcalığı. seagate 640 GB taşınabilir disk bağladım sorunsuz gördü media dosyalarının hepsinin gösteriyor altyazı dili değişimi, altyazı büyüklüğü, sinema, doğal, dinamik, oyun modu filan ve daha birsürü özelliği ile beni etkiledi. kumanda full dokunmatik kullanışlı ve stil sahibi olmuş.darısı diğer almak isteyen arkadaşların başına.

BD-C6900 3D Bluray Player tavsiye ederim. Kutunun içinden Kablosuz bağlantı çubuğu da çıkıyor. İster tv de istersen de Blurayde kullanarak internete kablosuz bağlanabiliyorsun.

doktor35 , televizyonun yazılımı 1 usb yardımı ile mutlaka güncelleyin

mesela fabrika çıkışlı olarak doğrudan kullanırsanız , DTS ses özelliğini almak için optik ses kablosu takıyorsunuz ve filmlerde özellikle 5-10 dakikadan sonra patlıyor ses.

www.samsung.com.tr ürün destek - yazılım bölümünden exe dosyasını temin edebilirsiniz.

• beyler alakasız olabilir ama küçük bir sorum var.Samsung LCD Series 6 televiyon aldım.Kanalların yerini değiştirmek istiyorum beceremedim bir türlü.Mesela 2. kanal ile 35.yi yer değiştirmek istiyorum.Kumandadan "kanal listesi" tuşuna basıyorum, ekranda aşağıda "taşı" var
    ama bir türlü beceremedim bir yardm edersiniz çok sevinirim.

saygılarla
  • Merhaba arkadaslar bilgisi olan arkadaslardan yardimci olmalarini rica edecem benim sorunumum

Samsung UE40B8000 modelinden bir Led tv var ve birtanede HTC Sensation ( Android )

TEl icin Market den Remote control your SamyGo Samsung TV indiriyom yukluyor ip adresini de yaziyom tv ye hukum etiremedim sonunda Poramcini sitesinden anladigim kadriyla tv yede bir program yukleniyor bircok yerde sorun yasamadim sadece son islemde tv deki mesaj UDN_NUMBER aktiflestirilmesi gerekiyor imis UDN_NUMBER bulundugu yer isie Tv nizde suyolu izliyerek ulasilabilir TL KUMAND dan >MENU>UYGULAMA>CONTENT LIBRARY>ICERIK YONETIMI >KURULUM Ve karsiniza UDN numarasi cikiyor bunu USB ye kayit diyor sorunum kisaca bunu aktif edememek samsung kendi sitesinden baktim bir kore sitesine yonlendiriyor bu konuyu daha once islemis arkadaslar bilgi berirse cok sevinirim

saygilar

• arkadaşlar samsung 55 d 6500 led tv ye, ekran koruyucu indirmek istiyorum, yani tv izlemediğim zamanlarda ekranda şömine görüntüsü olsun istiyorum, pc deki ekran koruyucusu gibi, nasıl yapılabilir yada yapılabilirmi bilgisi olan varmı?
  • mood light işini görür
  • 1500-1800 arası led tv tavsiye edermisiniz
  • 46D8090 seri Samsung led tv.nin kablosuz ağa(İnternete)bağlanamadım ve ayrıca 3D li olarak test kanallarından ve internetten indirdiğim 3D li filmleri Flasla izlemek istedim fark yoktu.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • samsung 40j5070 nasıldır
  • Daha önce almış olduğum Samsung Note 3 telefonumdan memnun kaldığım için 23.10.2014 tarihinde Samsung UE55H8000ALXTK televizyonu aldım. Kısıtlı  bütçeme rağmen benim için çok pahalı olan bu televizyonu alırken düşüncem en iyisi ve en güveniliri olmasıydı. Çevremdekiler daha uygun ve daha yaygın kullanılan markaları önerdiler ancak ben yaklaşık 3 aylık maaşıma denk gelen bu televizyonu aldığım için şu an çok pişmanım. Televizyonu almamdan 3 ay sonra arızalanmalar başladı. Defalarca servis geldi, defalarca da telefon aracıyla uzaktan yardım aldım.

28.04.2015 tarihinde mainbord değiştirildi. 05.05.2015 tarihinde ana kart değiştirildi. Bunu istemediğimi ve televizyonun yeni olmasından dolayı değiştirilmesini talep ettiğimi belirttim ancak bunun mümkün olmadığını söylediler. En son ocak ayında televizyonun sesi gelmesine rağmen görüntü tamamen gitti. Gelen servis görevlisi ekran kartının yandığını ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Garanti süresi geçmiş olduğu için istenen ücret 3.500 TL oldu. Yani hemen hemen televizyonun alış fiyatı (televizyonu 4.000TL'ye almıştım). Her aklı başında insan gibi ben de bunu kabul etmedim. Tüketici mahkemesine dava açabileceğimi bunun da 1.000 liralık bir masrafı olduğunu öğrendim. Yaptığım internet araştırmalarından gördüm ki yüzlerce kişi, bu ve benzeri sorunlarla garanti süresinin bitiminden 2-3 ay sonra karşılaşmış ve hiç bir geri dönüş alamamış. 

Şimdi soruyorum size, biz kısıtlı bütçedeki insanlar için bu kadar yüksek ücretli bir televizyonun 2 sene gibi bir zamanda kendi parası kadar büyük miktara tekabül eden bir arızasının olması, ve bir dünya markası olan Samsung tarafından hiçbir sorumluluk üstlenilmemesi doğru mudur?! 

Yaklaşık üç aydır televizyon yok ve daha uzun bir süre alabileceğimi sanmıyorum. Ama şunu biliyorum ki eğer sorunuma çözüm getirilmez ise sosyal medyanın her olanağını kullanarak diğer insanların bu yanlışa düşmemeleri için elimden geleni yapacağım.

Not: Tv kurulumu için gelen servis bana ek garanti süresi satın alabileceğimi söylemediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahtim var eğerbu duruma bir çözümgetirilmezse ,tv sokağınortasındaçocuklarataslatip videoya çekeceğimve tüm sosyalmedyafa yayinlayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.