Şimdi Ara

Samsung LED TV, parlaklık sahneye göre değişiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
24.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Bu Standart görüntü modunda yaşanıyor. Bir sorun ya da arıza değil. Benim Samsung'da da öyle. Led'ler sahnenin ışığına göre değişiyor. Dinamik ışık ayarlarının hepsini kapatsan da oluyor. Standart görüntü moduna gömülü bir özellik olarak koymuşlar nedense. Bahsedildiği gibi Film veya Doğal moduna alarak bu özellik kapatılabiliyor. Orada istediğiniz görüntü ayarlarını yaparsınız.

sadece film modunda sabitleniyor, dogalda olmuyor, emin misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman satış danışmanının yönlendirmesiyle iş yapmadım, yapmam. Panasonic iyi hoştur da, Samsung vivid temelli, renkleri daha parlak ve doygun bir biçimde gösterir. Vividçi değilseniz Samsung almanız zaten abestir. Ama bunun açıklaması yapay görüntü olamaz! Saçmalamışlar resmen...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu Standart görüntü modunda yaşanıyor. Bir sorun ya da arıza değil. Benim Samsung'da da öyle. Led'ler sahnenin ışığına göre değişiyor. Dinamik ışık ayarlarının hepsini kapatsan da oluyor. Standart görüntü moduna gömülü bir özellik olarak koymuşlar nedense. Bahsedildiği gibi Film veya Doğal moduna alarak bu özellik kapatılabiliyor. Orada istediğiniz görüntü ayarlarını yaparsınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_104815432/f_//tm.htm#104819177 bir bakarmısınız

• quote:

Cozumu nedir lg alacagim yoksa

• Bende de aynı sorun var çözebilen varmı

• 55JU7000 kullanıyorum. Ayarlarda smartled i kapalı yapın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.