Şimdi Ara

Samsung M2020W için reset firmware?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung M2020w modeli için chip ihtiyacını ortadan kaldıran yazılıma nasıl ulaşabiliriz?

• iletişime geçildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanc3lik

iletişime geçildi
    Sorunsuz şekilde hallettik. İlginiz ve sabrınız çok üst düzeyde, teşekkürler. Bundan sonra yazıcı işlerinde bakacağım ilk yer puglite.com gerçekten.
  • teşekkürler çipsiz yazıcınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanc3lik

teşekkürler çipsiz yazıcınız hayırlı olsun
    Selamlar Samsung 2070W modelini macbook ve iPhone ile wifi ile kullanacağız. Wifi hala sebat edecek şekilde bu 2 platform için de çözüm var mı? Yazıcıyı henüz almadım.
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    eVET Yazıcı Tüm fonksiyonlar aynı şekilde çalışmaktadır yalnızca çip i iptal ediyoruz
    https://puglite.com/samsung-m2020-sinirsiz-reset-modulu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanc3lik -- 22 Kasım 2020; 13:53:3 >
  • Yazıcım aynı model orjinal kartuş bitince muadil aldım sorun yoktu. Oda bitince 2 adet muadil kartuş Daha aldım. Fakat takar takmaz Kurmızı led yaktı ikiside. Çiplerinde sorun olduğunu düşündüm ilk aldığım muadil bitmiş tonerin çipini taktım bunlara çalıştı. Fakat şu an toner bitmeden simsiyah sayfalar çıkarıyor sanırım çipteki basım adedi bitti yazıcının raporlarını aldığımda seri numara ve firmware versiyonu gözüküyor ama muc numarası kısmında kartuş bitti yazıyor bu şekilde reset atılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Uzak masaüstü bağlantısı ile anında halletti. Bozuk olduğunu sandığım tonerlerim çip yüzünden çalışmıyormuş. Şu anda sıkıntısız çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt

Rica ederim iyi çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.