Şimdi Ara

Samsung M31S 16:9 kaç MP foto çeker?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • samsung M31S 16:9 geniş ekran foto çekimini kaç mega piksel yapıyor? 64 MP kamera var ama 16:9 geniş fotoyu 64MP çekmiyor. Yani belki de 16:9 geniş fotoyu 44MP veya 16MP çekiyor? Mutlaka mega pikselde bir düşme var. Benim sorum 16:9 formatta geniş fotoyu kaç MP çekiyor? Yani fotonun kenarları dar olmayacak 4:3 foto olmayacak

• İnternette çok araştırdım. Bu sorunun cevabını bulamadım. Ben bu telefonu almak istiyorum. Fakat benim için kaç mega piksel fotoğraf çektiği çok önemli. Telefonu fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Amacım fotoğraf makinesi olarak kullanmak. Eğer en az 44MP çekiyorsa telefonu alacağım
    Samsung M31S 16:9 kaç MP foto çeker?

• Evet ama bir şey dikkatimi çekti neden videoda REC yazıyordu. Sanki fotoğraf değilde video çekiyormuş gibi REC yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3 formatı 16.12 olarak düşünebilirsin.

16.9 yapınca büyük bir piksel kaybı yaşamazsın yani sadece enden ufak bir kırpma oluyor.

Yukardaki linkte oranlar varmış zaten 16.9 yapınca 9280 x 5220 = 48 mp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 4 Nisan 2023; 17:49:50 >
  • İşte ben o kırpmanın olmasını istemiyorum. O şekilde fotoğrafı hiç sevmem. Ben daima 16:9 biçimi kullanırım ve çok severim. 4:3 eski CRT TV lere benzer. 16:9 ise şimdiki modern TV lere benzer. 4:3 foto hayatta kullanmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.