Şimdi Ara

Samsung Mini DV,VP-D353 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
24.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaşlar bende yardım bekliyorum eğer bu samsung d353 konusunda olumlu yorumlar gelirse yarın ilk işim bende bu aletten alıcam 1 adet

lütfen bilgisi olanlar bizlerden esirgemesin ve paylaşsın çok sevinirim....iyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Arkadaşta samsung kamera var avi codec bilgisayarda oynamıyor
    HAlen codec arıyorum

Onun için iyi düşün derim

bende de VP-D363i var ama hiçbir sorun yok avi codeci samsungun uluslararası sitesinden bulabilirsin
  • fiyat çok iyi bilgi olan arkadaslar yardımcı olsa cok mutlu olacaz
  • ben de herkes gibi cevap bekliyorum ama....
    bazı arkadaşlarım o paraya görüntü çeken fotğraf makinsei alırsın diyor
    bazıları da kameranın yerini tutmaz diyor
    ama 800x600 ebatında fotograf çekmesi gerçekten kötü.en azından 1 mega piksel olsaydı
  • Arkadaslar 10 gündür baslık acık bu güne kadar kimse kamera hakkında bişey yazmadı anlayın işte var demekki birsey ki kimse kullanmıyor yada önermiyor
  • cihaz amerikada da fiyatı nedeniyle en çok satan cihazlardan biridir. orda 159dolara satılmaktadır. cihazdan memnuniyet herkesin beklentisine göre değişecektir. nitekim expert reviews lerde sony dvd505 dvd405 canon dc40 gibi uçuk modeller bile birtakım yönlerinden dolayı kötülenmektedir. ancak bu makinayı kullanan birkaç kişinin çok memnun kaldığını belirtmeliyim. kipada bu makina için çektiğini izlerken ileri geri hızlı sarma yok gibi birşey demişti ama pek fazla doğruluk payı vermiyorum. kısaca profesyonel iseniz memnun kalmanız zaten mümkün değil, ancak hatıraları kaydedeceğim diyenlerdenseniz memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. zatenhttp://www.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/masterid=7251766/id_type=masterid (amerika) sitesinde kullananların yorumlarında da (yaklaşık 20 tane) neredeyse herkes görüntü kalitesi vs.den çok memnun sadece pilin kısa gitmesinden (1sa 20dk ki çoğu kamera bu kadar gider) şikayet ediyorlar. saygılar. kişisel tavsiyem güvenle alabilirsiniz. şimdi ben de almaya gideceğim, tabi kaldıysa:) bir de düşük ışıklarda iyi çekim yapmıyor deniyor. bunu başaranlar zaten en üst modeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 2 Haziran 2006; 13:22:59 >

• Merhaba,

Ben kampanyadan faydalanabilen şanslılardanım sanırım. (Ya da şanssız onu ürünü kullanınca anlayacağız.)

Bu fiyata böyle bir ürün (Samsung MiniDV VP-D353) için riske girmeye değerdi bence.

Kullanan arkadaşlarım tecrubelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Fikrini sunma nezaketini gösteren arkadaşlarıma şimdiden teşekkü rederim.

Hicks
  • sayın @hicks neden kendinizi şanssız görebiliyosunuz.bende aldım bu sabah benimle bereaber maşallah bir insan topluluğuda aldı.bence bu fiyata süper bi alet.profesyonel manada kullanmadıktan sonra ne gerek var ki daha fazlasına.aleti kutudan çıkarınca daha bi hoşuma gitti gerçekten bouytları da çok güzel.bu fiyata dijital fotoraf makinesi alacağım yere mis gibi bir kamera sahibi oldum.alan herkese de hayırlı olsun iyi günlerde kullanmamız dileğiyle
  • HİÇ CANINIZI SIKMAYIN ALANLAR BU FİYATA HARİKA BİR CİHAZ ALDILAR AMA ALMAYANLARIN ÇOĞU ALAMADI.ÇÜNKÜ KALMADI.SABAH ERKENDEN TÜKENDİ AMA BİM LERDE HEP SİPARİŞ GEÇİLDİ BU CİHAZDAN YAKINDA TEKRAR SATILACAK. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TAKİP EDİN
  • Kamerayı kaçıran arkadaşlara duyuru.büyük bir ihtimalle bu pazar, yine tüm marketlere sınırlı sayıda da olsa mini dv gelecek.tabi almak isteyenlerin sayısı, gelecek kamera sayısının en az on katı.pazar sabahı mağazaya işçilerle birlikte girin derim:) kaynak sağlam bir yer.
  • Arkadaşlar ben de almak istedim fakat 2 haziran da saat 10:30 da Yenibosna mağazasında kalmamıştı. Hangi mağazaya hangi gün gelecek bilgisi var mı sizde?
    Bana pazartesi gelecek dediler ama açıkçası pek inandırıcı gelmedi.
  • Arkadaşlar ben kamerayı aldım ve kullandım. Fena değil ancak benim bir sıkıntım var kamerayı televizyona bağlama imkanı yok. kamerayla birlikte USB bağlantı kablosu veriliyor ancak kamerada USB bağlantısını yapacak yer yok. Kamerayla birlikte Televizyona bağlantı için üçlü soket + scart bağlantı modulu var ancak kamerada bağlantıyı yapacak yer yok. sadece videoyu bilgisayarın tv kartına veya ekran kartına taktığımız aynı maus ve klavye bağlantısı gibi her iki uçu yuvarlak bir çıkış yeri var. Bu konuda ne yapabilirilim bilmiyorum. Acaba bir dönüştürücü kullanılabilirmi? bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sduras

Arkadaşlar ben kamerayı aldım ve kullandım. Fena değil ancak benim bir sıkıntım var kamerayı televizyona bağlama imkanı yok. kamerayla birlikte USB bağlantı kablosu veriliyor ancak kamerada USB bağlantısını yapacak yer yok. Kamerayla birlikte Televizyona bağlantı için üçlü soket + scart bağlantı modulu var ancak kamerada bağlantıyı yapacak yer yok. sadece videoyu bilgisayarın tv kartına veya ekran kartına taktığımız aynı maus ve klavye bağlantısı gibi her iki uçu yuvarlak bir çıkış yeri var. Bu konuda ne yapabilirilim bilmiyorum. Acaba bir dönüştürücü kullanılabilirmi? bilmiyorum.

arkadaşım kaseti yerleştirdiğin yerin en sağında dvi interface yazılı kısmı açarsan usb,av,mic,dv girişlerini görebilirsin.bende bi ara bulamamıştım da ordan biliyorum.güzel gizlemişler

• Teşekkürler SWAPPER kardeş iyi gizlemişler hakkatende baya üzülmüştüm bu parçalar yok diye
    çok çok teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sduras

Teşekkürler SWAPPER kardeş iyi gizlemişler hakkatende baya üzülmüştüm bu parçalar yok diye
    çok çok teşekkür.

ricaa ederim nedemekk,takıldığınız biyer olursa yine sorabilirsinizz
  • vallabu samsunglarda tv in diye bir menu olacak.tv den cameraya direkt kayıt için onu atlamayın..sayın samsung cular..
  • arkadaşlar kamerayı kullanan biri memorystiğe çekeceği 1dklık videoyu erişebileceğimiz bir yere yükleyebilir mi? samsung nasıl çekiyormuş bi görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 4 Haziran 2006; 0:55:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neshter35

arkadaşlar kamerayı kullanan biri memorystiğe çekeceği 1dklık videoyu erişebileceğimiz bir yere yükleyebilir mi? samsung nasıl çekiyormuş bi görelim

keşke bi memorysitck olsada çeksekk vermedilerki

• ha bu arada arkadaşlarrrr bu kameranın pili çok az gidiyo gibime geldi yauwwww,napcazz bunu böle bilmem hemen bitiveriyooo yedek pil alsak daha kuvvetli modelinden nerden buluruskii şöle ucuza falann
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.