Şimdi Ara

Samsung mini USB Tip-C belleklerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung mini USB Tip-C belleklerini duyurdu

Depolama bellek üretimi yanında farklı depolama çözümlerinin satışını da yapan Samsung, özellikle microSD girişi olmayan akıllı telefonlar için küçük boyutlarda USB Tip-C belleklerini duyurdu.

Samsung USB Tip-C bellekler

Galaxy S22 amiral gemi serisinin microSD kart desteği ile gelmemesi depolamanın yetersiz olduğu durumlarda haliyle OTG bellekleri zorunlu kılıyor. Samsung’un bunun için çözümü hazır.

Ayrıca Bkz.Samsung’da skandal: Soruşturma başlatıldı

Firmanın yeni USB Tip-C bellekleri NAND flash modüllerini temel alıyor ve 400MB/s okuma hızlarına ulaşıyor. 4GB boyutunda bir dosyanın sadece 11 saniyede aktarılabildiği ifade edilmiş.

USB 3.1 standardını kullanan bellekler 64GB, 128GB ve 256GB kapasiteler ile gelecek. USB 2.0 ile de geriye dönük uyumluluk sunuluyor. Henüz yeni USB Tip-C belleklerin ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı.

Kaynak:https://www.phonearena.com/news/new-samsung-usb-c-flash-drives-microSD-storage_id138595

• sd card ı boşuna kaldırmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 23 Şubat 2022; 18:8:3 >
  • Çok zor bir teknoloji duyurmasınlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öldürmeyip sıtmaya razı ettiler

• İphone gitişli olanlar çok pahalı 🥺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çakal Samsung. Millet Sony'e demediğini bırakmıyor ancak adamlar 3.5 mm kulaklık girişi ve microSD kart desteğiyle kullanıcısını düşünüyor.

• yc#1 kullanıcısına yanıt

Bir de bildirim isigi, Xperia XZ'den yeni gectim bildirim isigini ozluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi apple ı anladık da samsung da işin tadını kaçırdı

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Bildirim ışığı ne yha kaç yilindasin

• Güzel bir seçenek olmuş. Bellek alırsam Samsung’u tercih ederim. Sandisk’i yıllarca kullandım fakat Samsung’un hafıza kartları daha hızlı ve kaliteli. Bellek piyasasında kesinlikle en iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes senin gibi ayni seyi diyor, Always On Display'den kat kat daha az enerji harcayip ayni isi goren baska bisey soyle bana, ki kucucuk nokta kadar bi ledi koymak zor degil. Hadi bezelleri inceltmek icin one koyamiyorlar diyelim kenarina bile koyabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 26 Şubat 2022; 5:15:56 >
  • en azindan senin gibi bir ergen degil herkes

• Bu belleklere o kadar para vermek yerine bir adet type-c to usb dönüştürücü alarak normalde kullandığımız tüm usb çıkışlı bellek ve cihazları kullanabiliyoruz zaten,bence boşuna para yatırmaya gerek yok,şahsen kullanıyorum zaten.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Always On Display de çok az enerji harcıyor. Ayrıca bildirimlerin ne olduğunu da gösteriyor. Benim eski telde de vardı öyle yanıp yanıp duruyodu gıcık bi şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.