Şimdi Ara

Samsung Ml-1640 , ML-2240 ve ML-1660 çip resetleme yöntemleri (YENİLENDİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
20
Favori
370.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni alacağım samsung 1640 da halen bu yöntemleri uygulayabilirmiyim. Daha önceki mesajlarda sorun yaşayan arkadaşları gördüm. Eğer çip resetleme işlemi halen yapılıyorsa hepsiburadaya verdiğim Xerox Phaser 3124 siparişini iptal etmeyi düşünüyorum. Zaten tedarik sürecinde diyor halen. Birde eğer Xerox Phaser 3124 alsam drum ünitesini kolay bulabilimiyim? http://www.ayazshop.com/site/page.asp?dsy_id=1708 bu siteye baktım ama göremedim.
  • slm herkese. 1640 yazıcıma Konunun ilk linkni yukledim. Basarılı oldu, her makineyi açıp kapamamda toner sıfırlanıyor buraya kadar güzeldi. AMA DAHA SONRA YAZICIYI BASKA BiLGiSAYARA TAKMAK iSTEDiM. AMA CD Si iLE YAZICIYI KURAMADIM BiLGiSAYARA. PC YAZICIYI GORMUYOR. CD iLE HATALI YUKLEME YAPIYOR. FiX YAPTIGIM Bilgisayarda yazıcı sorunsuz calısıyor. yaziciyi yeni bilgisayara nasil taniticam bi fikri olan var mi? diger fixleyen arkadaslar hic baska pcye yaziciyi tanitmak istediler mi. sorun sadece bende mi merak ediyorum. cvp ve onerilerinizi bekliyorum ustadlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri27_

slm herkese. 1640 yazıcıma Konunun ilk linkni yukledim. Basarılı oldu, her makineyi açıp kapamamda toner sıfırlanıyor buraya kadar güzeldi. AMA DAHA SONRA YAZICIYI BASKA BiLGiSAYARA TAKMAK iSTEDiM. AMA CD Si iLE YAZICIYI KURAMADIM BiLGiSAYARA. PC YAZICIYI GORMUYOR. CD iLE HATALI YUKLEME YAPIYOR. FiX YAPTIGIM Bilgisayarda yazıcı sorunsuz calısıyor. yaziciyi yeni bilgisayara nasil taniticam bi fikri olan var mi? diger fixleyen arkadaslar hic baska pcye yaziciyi tanitmak istediler mi. sorun sadece bende mi merak ediyorum. cvp ve onerilerinizi bekliyorum ustadlar..

bazı bilgisayarlarda sorun usb girişlerinden kaynaklanabiliyor harici usb port takmak gerekebiliyor. başka bir bilgisayar bulma imkanınız varsa ondada deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesky_83

Arkadaşlar yeni alacağım samsung 1640 da halen bu yöntemleri uygulayabilirmiyim. Daha önceki mesajlarda sorun yaşayan arkadaşları gördüm. Eğer çip resetleme işlemi halen yapılıyorsa hepsiburadaya verdiğim Xerox Phaser 3124 siparişini iptal etmeyi düşünüyorum. Zaten tedarik sürecinde diyor halen. Birde eğer Xerox Phaser 3124 alsam drum ünitesini kolay bulabilimiyim? http://www.ayazshop.com/site/page.asp?dsy_id=1708 bu siteye baktım ama göremedim.

3124 modeli 1640 modeline göre toner kapasitesi ve çipsiz olması bakımından daha avantajlıdır. 3124 modeli 3117 modeliyle aynı toneri kullanır çoğu sitede 3117 olarak geçer. verdiğiniz linktede 3117 olarak geçmektedir drumu her yerde kolaylıkla bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cool111

quote:

Orijinalden alıntı: bluesky_83

Arkadaşlar yeni alacağım samsung 1640 da halen bu yöntemleri uygulayabilirmiyim. Daha önceki mesajlarda sorun yaşayan arkadaşları gördüm. Eğer çip resetleme işlemi halen yapılıyorsa hepsiburadaya verdiğim Xerox Phaser 3124 siparişini iptal etmeyi düşünüyorum. Zaten tedarik sürecinde diyor halen. Birde eğer Xerox Phaser 3124 alsam drum ünitesini kolay bulabilimiyim? http://www.ayazshop.com/site/page.asp?dsy_id=1708 bu siteye baktım ama göremedim.

3124 modeli 1640 modeline göre toner kapasitesi ve çipsiz olması bakımından daha avantajlıdır. 3124 modeli 3117 modeliyle aynı toneri kullanır çoğu sitede 3117 olarak geçer. verdiğiniz linktede 3117 olarak geçmektedir drumu her yerde kolaylıkla bulunabilir.

Teşekkürler cool111 ankarada bi kaç yere baktım vatan ve media markt ama 3124 ü bulamadım. Hepsiburada nında kolay kolay göndereceği yoktu, bir gazla iptal ettim ve media markt dan 1640 aldım. Fiyat olarakta uyguna geldi. İnşallah çip olayınıda halledebilirim. Bilgi çıktısı aldım versiyonu 1.01.00.91 benim hangi firmware i kullanmam lazım?

• quote:

slm herkese. 1640 yazıcıma Konunun ilk linkni yukledim. Basarılı oldu, her makineyi açıp kapamamda toner sıfırlanıyor buraya kadar güzeldi. AMA DAHA SONRA YAZICIYI BASKA BiLGiSAYARA TAKMAK iSTEDiM. AMA CD Si iLE YAZICIYI KURAMADIM BiLGiSAYARA. PC YAZICIYI GORMUYOR. CD iLE HATALI YUKLEME YAPIYOR. FiX YAPTIGIM Bilgisayarda yazıcı sorunsuz calısıyor. yaziciyi yeni bilgisayara nasil taniticam bi fikri olan var mi? diger fixleyen arkadaslar hic baska pcye yaziciyi tanitmak istediler mi. sorun sadece bende mi merak ediyorum. cvp ve onerilerinizi bekliyorum ustadlar..

Arkadaşlar yeni firmware yüklenen yazıcılar için eski cd den tanıtmaya çalışmayın samsung sitesinden yeni driveri çekip kurun.Tahminimce senin makine ve cd eski versiyon içindi.Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

quote:

Orijinalden alıntı: mukohan

ere21m;
    yanlışlıkla 2240ın yazılımını yüklemiş olabilir misiniz?gerçi öyle olsa bile önerebileceğim bir çözüm yok ama merak ettim... geçmiş olsun.

Valla tam emin degilim en başlarda verilen programın 1 ni yükledim elinde anakarttan fazla olupta satan arkadaşlar varmı... veya nerden temin edebilirm servis demeyin servise sordum dışarı parça vermiyoruz dediler...

işte şimdi şu çiplere ihtiyacın olacak sınırsız çip diye satıyorlar ya ondan bir tane alacak ve makinene takacaksın kart öyle kolay kolay uçmaz içindeki eprom uçmuştur açınca görürsün zaten 8 bacak küçük bi çip

• Bi başka pc, de deneyip size bilgi vereyim. Bi de yeri gelmisken soyleyeyim 1640'ı agzina kadar doldurdum. Ekonomik modda 2500 sayfa oldu toner hala yeni gibi. yaprak test cikariyorum grafik resim bayagi var ama yine de bitmedi. Acaba toneri cokmu fazla koydum? bi zarari olurmu bilemiyorum.
    quote:

quote:

bazı bilgisayarlarda sorun usb girişlerinden kaynaklanabiliyor harici usb port takmak gerekebiliyor. başka bir bilgisayar bulma imkanınız varsa ondada deneyin derim.

• Yurdasal hocam ben yeni bi yazilim yuklemedim. Konunun basindaki cool'un verdigi ilk linki yukledim sadece. yine de yeni driver mi indirmem gerekiyor?
  • quote:

Bi başka pc, de deneyip size bilgi vereyim. Bi de yeri gelmisken soyleyeyim 1640'ı agzina kadar doldurdum. Ekonomik modda 2500 sayfa oldu toner hala yeni gibi. yaprak test cikariyorum grafik resim bayagi var ama yine de bitmedi. Acaba toneri cokmu fazla koydum? bi zarari olurmu bilemiyorum.
    quote:

quote:

toner tozunu koyduğun haznenin içinde tozu dağıtmaya yarayan ve topaklanmamasını sağlayan karıştırtırıcı plastik vardır tam dolum yapıldığında rahat dönmeyerek sıkıştırma yapabilir makinanı zorlayabilir.

• ustalar bende bi yazici daha var xerox pe220. Acaba bunun icin bi resetleme programi var mi? yoksa yeni cipmi almaliyim yardimlariniz icin cok tskler.
  • quote:

ustalar bende bi yazici daha var xerox pe220. Acaba bunun icin bi resetleme programi var mi? yoksa yeni cipmi almaliyim yardimlariniz icin cok tskler.

mevcut çipine resetleme yapabilirsiniz.http://www.microer.com.tr/default.asp?q=urun&ID=271 bilgisayara bağlanan bir cihazı çipe takıyorsunuz programını çalıştırıyorsunuz resetlemeyi yapıyor.
  • samsung 1640 'ı kartusu bitti.ve doldurup cip taktırdım.sınama sayfasını windows xp de verdiler.ama ben windows 7 kullanıyorum ama yazıcı kartus satın alın diyor..ne yapabilirim? fikri olan varmı?tesekkurler..
  • Arkadaşlar bende Samsung ML1640 modelini aldım. Yanlız bunun firmwaresi şu anda kaç olduğuna nereden bakabilirim. Birde şimdiye kadar kaç sayfa çıktı aldığımı nerden öğrenebilirim acaba?
  • ben de cihazı 12 aralık tarihinde aldım test sayfasını çıkardıktan sonra muhtemelen atmışımdır
    ben de winsome arkadaım gibi firmware kaç ve kaç sayfa yazdırdığımı öğrenmek istiyorum
    tonerim bitmek üzere resetleme işlemi için hangi sürümü kullanmalıyım en son sürüm hepsi için çalışıyor mu
    şimdiden teşekkür ederim
  • kendim sordum kendim cevapladım gibi
    winsome yazıcının üzerindeki tuşa 5-6 saniye kadar basılı tutuyorsun o kendisi yazıyor
    benim cihazımda sürüm 84, hangisini kullanayım birisi eski birisi yeni versiyonu kullanabilirsin demiş hangisi daha sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurserdar

84 versiyon denendi, sonuç olumlu.

flasını uçuran arkadaşlara da geçmiş olsun.

böyle bişi denmiş hangisi ooo???
  • quote:

Orijinalden alıntı: wh_s

quote:

En son verilen 93 versionu hepsi için geçerli olması lazım okuduklarıma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome

quote:

Orijinalden alıntı: wh_s

quote:

En son verilen 93 versionu hepsi için geçerli olması lazım okuduklarıma göre.

Arkadaşlar son verilen 93 versiyon samsungun sitesinden indirilen orjinal 93 firmwarin cracklı hali her 1640 yazıcıya yükleyebilirsiniz.Bu arada flashı yüklerken ani elektrik kesintisi veya işlem bitmeden yazıcıyı kapatırsanız yazıcı kullanılmaz hale gelebilir.Lütfen dikkat
    Not:Ilk sayfada zaten tek versiyon var diğer link 2240 yazıcı için yanlışlıkla 2240 ı yüklemeye çalışmayın yazıcının flasını uçurabilirsiniz deneyimle sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdasal1 -- 3 Şubat 2010; 23:42:33 >

• pekı bu firmware kac dakıka sürüyor bende oncekı versıyon var ben hep usb2 sistemını kullanıyorum kafam rahat ama bırde bunu denıyeyım dedım galıba yazıcıı yalan oldu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.