Şimdi Ara

Samsung Ml-1640 , ML-2240 ve ML-1660 çip resetleme yöntemleri (YENİLENDİ) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
988
Cevap
20
Favori
370.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xforcex

Name: ML-1670 Series
    Serial: Z6GTBKEBA01351F

ascxc lütfen yardımcı olun, bu üçüncü mesajım, verdiğim bilgiler de bir eksiklik mi var?

1670 serisi için yazıcı yazılımı elimde mevcut değil. bunun yerine

http://forum.donanimhaber.com/m_59997677/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61492809 deki programla chip resetleyerek kullanabilirsin. Kısa bir süreliğine ücretsiz dağıtıyorum.
  • Merhaba,

ML-1660 v34

Z4WKBKAZ900318V

Chip reset programı lazım, yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerq

Merhaba,

ML-1660 v34

Z4WKBKAZ900318V

https://****.com/files/497248441/Z4WKBKAZ900318V.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascxc

quote:

Merhaba,

ML-1660 v34

Z4WKBKAZ900318V

https://****.com/files/497248441/Z4WKBKAZ900318V.rar

Çok teşekkürler.
  • quote:

Merhaba,

ML-1660 v34

Z4WKBKAZ900318V

https://rapidshare.com/files/497248441/Z4WKBKAZ900318V.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascxc -- 31 Mayıs 2012; 20:19:58 >
  • Selam ascxc kardeş, yardım edersen sevinirim bu yazıcıya ne denediysem olmadı.

Ml-1640 v96f

1478BAHS600550T

Şimdiden teşekkür ederim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahmabel

Selam ascxc kardeş, yardım edersen sevinirim bu yazıcıya ne denediysem olmadı.

Ml-1640 v96f

1478BAHS600550T

Maalesef 1640 için firmware yazılımım yok. Diğer konudaki chip reset yöntemiyle kullanınız.
  • beni ara bende var boşuna her sefer CHİP RESETLEMEYLE UĞRAŞMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egel2458 -- 2 Haziran 2012; 22:38:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahmabel

Selam ascxc kardeş, yardım edersen sevinirim bu yazıcıya ne denediysem olmadı.

Ml-1640 v96f

1478BAHS600550T

Maalesef 1640 için firmware yazılımım yok. Diğer konudaki chip reset yöntemiyle kullanınız.

(ASC Chip Resetter V2)

Bu konunuzdaki yöntemle mi hocam ?

• Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: egel2458

beni ara bende var boşuna her sefer CHİP RESETLEMEYLE UĞRAŞMA

Bedava mı ?

Bu arada chip resetleme 5 saniye sürmüyor :) Yani uğraşılacak bi tarafı yok :) komik arkadaş. Espiri yaptı sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascxc -- 4 Haziran 2012; 12:39:03 >
  • ya hocam sen hakkaten bu işi bilmiyom. o aparatı millet 5 dk nasıl yapacak bana bi söylesene. milletin işi gücü yok elektronikcimi gezecek. hem yazıcının reseti varken ne diye habire 300-500 sayfada bir chip resetlesin?
  • ASCXC Arkadaş bende yardım rica edecem..:(

ML_1660/STS
    Serial No:Z4WKBKFB300370N
    Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xforcex

Name: ML-1670 Series
    Serial: Z6GTBKEBA01351F

ascxc lütfen yardımcı olun, bu üçüncü mesajım, verdiğim bilgiler de bir eksiklik mi var?

1670 serisi için yazıcı yazılımı elimde mevcut değil. bunun yerine

http://forum.donanimhaber.com/m_59997677/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61492809 deki programla chip resetleyerek kullanabilirsin. Kısa bir süreliğine ücretsiz dağıtıyorum.

İlginiz için teşekkürler
    reset chip samsung scx 3200 scx 4600 scx 4623 ml 1665 (chipresetter)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemalarslan63

Selamlar
    Benim Samsung SCX4600 yazıcım var netten bulduğum bir program sayesinde bitti uyarısı veren iki tane tonerin chiplerini resetledim tonerlerden biri yeşil ışığa dönüp toner %65 gösterirken diğeri program resetlediği halde kırmızı ışıkta kaldı. Ama yazmaya devam ediyor.Resetlemeden önce de yazıyordu. Acaba kırmızı yanan çip tamamen bittiğinden midir?

Chipleri resetlediğin programın adı nedir?

Selamlar:
    İşin ilginç yanı kırmızı yanan toneri doldurup rapor aldığımda kalan toner baskı sayısı 3800 civarında gösterirken 600'e yakın baskı yaptıktan sonra bir daha rapor aldığımda baskı sayısı artarak kalan toner 4200'ün üstünde gösteriyor zaten bir toner 3800 küsür baskı yapar mı ?Çip kafayı mı yedi acaba?
    program reset chip samsung scx 3200 scx 4600 scx 4623 ml 1665 (chipresetter)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalarslan63 -- 6 Haziran 2012; 0:30:43 >

• quote:

quote:

beni ara bende var boşuna her sefer CHİP RESETLEMEYLE UĞRAŞMA

Bedava mı ?

Bu arada chip resetleme 5 saniye sürmüyor :) Yani uğraşılacak bi tarafı yok :) komik arkadaş. Espiri yaptı sanırsam.

yok 123 yazıp siliyor :) 3 sn sürüyor :)
  • ascxc sen ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ne programla nede yazıcılardan pek anladığını sanmıyorum. sallamayı çok iyi yapıyosun orası kesin. sen daha kendim yazdığım dediğin programı lisanslamayı bilmiyon programcıyım diyon. bence başına 123 sonuna abc yaptırırsan active ettirmiş olursun. diğeri chip resetlemesi ile ilgili. ben chip resetiyle ilgilenmiyom. sen ilgi duyuyosan chip resetine önce program yazmaya başlamadan chipi nasıl %100 yaparım diye araştırman lazım. öyle mailin başına sonuna 123 yazdırtmayla olmaz bu iş. daha chipin nasıl %100 göstereceğini bilmiyon kalkmış program yazmaya çalışıyon. Bak benim resetlediğim hiç bir yazıcı %60 toner göstermez. yazıcı illaki sıfır koliden açıldığında resetlemeye gerek kalmaz. bir chip resetletecen kırk takla attırıyon hem kendine hem millete. zaten reset dediğin chiplerin hepsinin yazılımı var. iş yapmak istiyorsan önce yapılmış olan işleri biraz takip et. bişey bilmiyosanda sorun değil bende bu işle ilgili hem tecrübe hem deneyim hemde kaynak var.

• quote:

ascxc sen ne iş yapıyosun bilmiyorum ama ne programla nede yazıcılardan pek anladığını sanmıyorum. sallamayı çok iyi yapıyosun orası kesin. sen daha kendim yazdığım dediğin programı lisanslamayı bilmiyon programcıyım diyon. bence başına 123 sonuna abc yaptırırsan active ettirmiş olursun. diğeri chip resetlemesi ile ilgili. ben chip resetiyle ilgilenmiyom. sen ilgi duyuyosan chip resetine önce program yazmaya başlamadan chipi nasıl %100 yaparım diye araştırman lazım. öyle mailin başına sonuna 123 yazdırtmayla olmaz bu iş. daha chipin nasıl %100 göstereceğini bilmiyon kalkmış program yazmaya çalışıyon. Bak benim resetlediğim hiç bir yazıcı %60 toner göstermez. yazıcı illaki sıfır koliden açıldığında resetlemeye gerek kalmaz. bir chip resetletecen kırk takla attırıyon hem kendine hem millete. zaten reset dediğin chiplerin hepsinin yazılımı var. iş yapmak istiyorsan önce yapılmış olan işleri biraz takip et. bişey bilmiyosanda sorun değil bende bu işle ilgili hem tecrübe hem deneyim hemde kaynak var.

Sen o Tonerde kullanılan chipin yani S3CC921 chipin 2 bölümden oluştuğunu 1 ci bölümünün yazılıp silinebilen RW cd gibi, 2 ci bölümünün Sadece yazılabilen. Yazılan alana tekrar yazılamayan CD R gibi olduğunu bilmediğinden sıkılamanı anlıyorum. '2 ci bölüme senden önce yazıcı yazmışsa o chip bitmiş demektir. Programımın lisanslamasında ufak bi sorun olduğunun farkındayım. Hak verirsinki programcılık senin gibi kaptıkaçtıcı hazırbulup bundan ticari kazanç sağlayan birinin işi gibi kolay olmadığından. Benim asıl işimin chip yazma programları yazma olmadığından kendi boş vakitlerimde bu işlerlen uğraştığımdan. En kısa sürede programımda o hata giderilecektir. Kaldıki microsoft bile gün geçmiyorki kendi programlarına yamalar cıkarıyor. Ne konuştuğunu bence önce tartmalısın. Benimle yarışmak için once beni tanımalı, benimkadar bu işten anlamalısın. Bu tür programları sadece pazarlayan biri olmana rağmen çok boşboğazsın. Yani yancı gibi bişeysin benim gözümde. Birisi yapmış sende o yapanın yanında geçiniyorsun :) Aynı okey oynayanların yanında bedava çay kahve içmek isteyenler varya. Acı ama gerçekki ölesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascxc -- 6 Haziran 2012; 13:22:18 >

• quote:

ya hocam sen hakkaten bu işi bilmiyom. o aparatı millet 5 dk nasıl yapacak bana bi söylesene. milletin işi gücü yok elektronikcimi gezecek. hem yazıcının reseti varken ne diye habire 300-500 sayfada bir chip resetlesin?

Bu işten anlamayan bence sensin :) Niyemi?
    Samsung yazıcılar, üzerlerinde demo tonerlerle satılır. Demo toner kapasitesi 700 sayfadır. Orjinal toner kapasitesi ise 1400 sayfadır. Sıfır demo toneri kullanmadan resetlersen 700 sayfa tekrar tekrar yazdırırsın. Orjinal tam dolum toneri de kullanmadan resetlersen her defasında dolum yaptığında 1400 sayfa yazarsın.

Peki sen o sıfır yazıcıya editlenmiş firmware attığında yazıcının servis tarafından garantiye SOKULMADIĞINI bilmiyor musun? Farezedelim adam aldı yazılımı gömdü yazıcıya 1 hafta sonra yazıcıda fabrikasyon bir hata meydana geldi. Kağıt sıkıştı, fuser arızalandı ne olacak şimdi 4623fn bi yazıcı 550 tl civarı. Sende bu arıza kullanıcıya kaçar. Chipi resetlersen. Yazıcıdan toneri cıkarıp servise gönderirsin. Ücretsiz 2 yıl garantisi olduğu için yazıcın kargo parası bile ödemeden ayağına kadar gelir. HAKSIZ MIYIM ?

CHİP RESETLEME YÖNTEMİ İLE YAZICINIZ GARANTİ DIŞI KALMAZ. AMA FIRMWARE ATARAK RESETLERSENİZ YAZICINIZ GARANTİ DIŞI KALIR. FABRİKASYON MEKANİK ARIZASI OLSA BİLE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascxc -- 6 Haziran 2012; 13:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurerkan

ASCXC Arkadaş bende yardım rica edecem..:(

ML_1660/STS
    Serial No:Z4WKBKFB300370N
    Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.

1660 v34 No Update

https://rapid share.com/files/2628212341/Z4WKBKFB300370N.rar
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.