Şimdi Ara

Samsung ML 2165 Reset (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
26.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar işte görünen köy kılavuz istemez. İnternet dünyasında bir sürü bedava yazılım veren var. Bir çok kullanıcı var sizin gibi böyle mağdurlar. İnternet büyük bir çözüm kaynağı kimi zaman ise büyük bir bilgi kirliliği işin kısası. Sizin gibi mağdurlar çok 20 TL ödemekten kaçıp bana ödenilen 50 TL'leri hakkıyla aldığımı düşünüyorum... Size ücretsiz olarak yapacağım. Sizden ricam emeği hak edenlerle iletişim kurun!

0216 622 60 31 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

• selam arkadaşlar acilen ML-2160 Z7DNB8GD2C020GB SERi nolu yazıcıma yazılım lazım. V1.00.07 versiyonludur çok acil yardımcı olabılecek varsa teşekkur ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanea

Arkadaşlar 2160 yazıcıyı (sonu 8 olan versiyon) bozdum yardım lazım. İlk buldum bir yazılım sonu 8 olan için geçerli olanı attım yazıcı kırmızı ışık verdi ve kartuşu hiç bir şekilde tanımadı. Ben de sonu 11 olan yazılımı attım yazıcıda altta yeşil ışık yanıyor ama anında kitleniyor yazıcı. Hiç bir şekilde tepki vermiyor bilgisayar da görmüyor. Ben ne yapacağım yardım edebilecek kimse var mı?

Kullanıcının, ana kartı alındı yapıldı kargolandı. Ana kartın yanlış yazılımı düzeltildi reset yazılımı yüklendi.
    Daima bekleriz lütfen bilmediğiniz yazılımları indirmeyin bilgisayarınıza veya yazıcınıza zarar verebilirsiniz.

toner dolumu

yazıcı reset

toner tozu

• arkadaşlar bitliste ogretmenim. Okul için kullandığımız yazıcının resetlenmesi için aşağıda bilgilerini paylaşıyorum. Bana yardımcı olmak isteyen birileri var mı

Machine Serial Number: Z7DNB8GD2C01WMF
    Model name : ML-2160 Series
    Toner information serial no: CRUM-13021608033

Firmware versiyon : v1.01.01.11 01-07-2013
    engine versiyon : v1.00.07
    spl versiyon : v5.53 07-22-2011

Yapacağınız yardımlardan ötürü teşekkür ederiz...
  • merhaba arkadaşlar bendede ml-2165 lazer yazıcıdan var alırken tam dolu toner diye aldık demoymuş malesef5 sayfa çıktı alıyorum %5 düşüyor yazıcı durumu ve tone bitmeden chip e reset atmak istiyorum daha sonra toz toner siparişi vericem ama öncelikle şu chip ini nasıl resetleyebilirim bu konuda bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

serialnumber:Z7DNB8GCCB03Z7D
    FİRMWARE VERSİON:V1.01.01.08 05-18-2012
    ENGINE VERSİON:V1.00.07
    CRUM-12122384030
  • AkdenizFotokopi A kullanıcısına yanıt
    merhaba,

güncelleme yapınca reset bozuluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli34

BEYLER BENDE AYLARCA ARADIM BULAMADIM AMA KENDİM BULDUM Bİ ÇÖZÜM COK BASİT PROGRAM FİLAN GEREKTİRMEYEN BİR ŞEY SÖYLEDİĞİMDE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ... :) ÖĞRENMEK İSTEYENLER FACEDEN EKLEYİP MSJ ATSIN YARDIMCI OLURUM....http://www.facebook.com/veli.ozer.714

paylaşmak istiyorsan ki öyle görünüyor, niye burda anlatmıyorsun arkadaşım... ??? Anlamadım...
  • asenay A kullanıcısına yanıt
    Onun derdi baskada o yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Onun derdi baskada o yuzden

Derdi paradır mutlaka.... :-(
  • asenay A kullanıcısına yanıt
    Para, takipci cocuk cocuk isler.. Para istiyosa adam gibi yszsin su kdr diye.. O da yok. Milletin zamanini caliyor bosuna.

• Merhaba,

ml-2160 serisi samsung yazıcım var
    yazılım versiyonu 3.00.01.14

Resetleme yazılımı ne kadar?

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay1997

Merhaba,

ml-2160 serisi samsung yazıcım var
    yazılım versiyonu 3.00.01.14

Resetleme yazılımı ne kadar?

Tesekkurler.

Sizin makinanizin Reset programı bulunmakta 15 TL ücretle hallediyoruz saygilar

• slm arkadaşlar ml 2165 seri no Z7DNB8GDCE007HX reset yazılım mevcut mudur.
  • ml 2160 yazıcının çıktı alınan kağıdında versiyon yok nasıl ulaşabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.