Şimdi Ara

Samsung ML1610 mu xerox 3117 mi daha ekonomik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım siyahbeyaz lazer yazıcı almayı düşünüyor. Samsung ML1610 mu xerox 3117 mi daha ekonomik uzun vadede? siz hangisini tercih edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_olcayy -- 29 Temmuz 2009; 20:27:56 >

• Bu yazıcılar tonerli olduğundan 1 yıl gibi bir süre kullanılmadığında tonerlerde donam olmaz. Samsung ML1610 modelini kendim kullanıyorum, 1600 sf basmışım bugüne kadar ve halen beraber gelen toneri kullanıyorum. Önerebilirim çok güzel ve ekonomik bir yazıcıdır.
  • ikisininde dolum maliyeti aynıdır ikisinide samsung üretiyor. özellik bakımından bir fark yok ikisi arasında. ml 1610 un sıfırını bulabileceğini zannetmiyorum. xerox 3117 şu anda piyasada mevcut.
  • bende 1610 kullandım suana kadar 25 binin üstünde baskı aldım bir kez 10 ytlye drum değişti şimdi vadesi doluyor yeni bir yazıcı bakıyorum bulsam gene 1610 alırım :)
  • ml 1610 şu anda üretilmiyor xerox 3124 almanı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar,internet üzerinden satın aldığım samsung ML 1610 birkaç baskıdan sonra kağıt sıkıştırmaya başladı,kağıt çıkma yuvasından kağıdın bir ucu çıkıyor gerisi katlanıp kalıyor,hemen hemen her baskıda 3-4 kağıt sıkıştırdıktan sonra normal baskı yapıyor.
    sıkışan kağıtları elimle çekerek çıkartıyorum,bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkür ediyorum,
  • Kesinlikle Xerox derim zaten şu anda samsung ml 1610'u bulabilmek çok zor şu anda 1610'un yerine 1640 satılıyor ama 3117'nin eline su bile dökemez bi makine 1610'un toneri 2000 sflık 1640'ın toneri 1500 sflık Xerox phaser 3117'nin toneri tam 3000 sflık toner tasarruf moduyla 3000'den de daha fazla bastırabilirisn toneride doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogel

arkadaşlar,internet üzerinden satın aldığım samsung ML 1610 birkaç baskıdan sonra kağıt sıkıştırmaya başladı,kağıt çıkma yuvasından kağıdın bir ucu çıkıyor gerisi katlanıp kalıyor,hemen hemen her baskıda 3-4 kağıt sıkıştırdıktan sonra normal baskı yapıyor.
    sıkışan kağıtları elimle çekerek çıkartıyorum,bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkür ediyorum,

kağıt alan haznelerin herbirinin döndüğünden emin ol tek taraf dönüp diğer taraf dönmüyorsa tabiki tek tarafı alıp diğer tarafı almaz bu durum bir lazer yazıcı için çok tehlikelidir kağıt sıkışması yaptığında kağıdı hemen çekip çıkartman gerekir eğer çıkartmazsan kağır ısıtma ünütesi olan fuzer'a yapışır o zamanda cihazı at çöpe gitsin.

• teşekkürler zodiag kardeşim,ama lastik tekerlekler normal olarak dönüyor,(Kağıdın çıktığı gözdekiler,kağıt da burada sol tarafta sıkışıyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.