Ben resetleme işlemini başaramadım bir türlü. Önce bantsız tonerle denedim, sonra bantladım 2 düğmeye basıp açtıktan sonra denedim. 2 tuşa basığ açtıktan sonra denediğimde lamba önce turuncu oluyor sonra yeşile dönüyor ama 2 saniye sonra tekrar kırmızaya dönüp kırmızı yanmaya devam ediyor. Acaba eksik yaptığım veya yapmam gereken bir şey daha mı var? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum..
kardeş önce pc'den usb bağlantılarını çıkar sadece yazıcı kalsın resetlerken cip üzerinde bant falan olmayacak yazıcı kapalı iken her iki düğmeyede basılı tut kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca hd uzantılı dosyayı setup dosyası üzerine sürükle bırak "downloading....." diye bir ekran çıkacak lamba kırmızı yanana kadar bekle yandıktan sonra yazıcıyı kapat toneri çıkar cipi bantla toneri tak hazneye kağıt koy yazıcıyı açtığında yeşil yanacaktır kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: ebuyahya
kardeş önce pc'den usb bağlantılarını çıkar sadece yazıcı kalsın resetlerken cip üzerinde bant falan olmayacak yazıcı kapalı iken her iki düğmeyede basılı tut kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca hd uzantılı dosyayı setup dosyası üzerine sürükle bırak "downloading....." diye bir ekran çıkacak lamba kırmızı yanana kadar bekle yandıktan sonra yazıcıyı kapat toneri çıkar cipi bantla toneri tak hazneye kağıt koy yazıcıyı açtığında yeşil yanacaktır kolay gelsin...
OŞEKİLDE YAPTIĞINDA HERHANGİBİ HATA DA BİRDAHA YAZICI GER DÖNÜŞÜMÜ OLMAZ ARKADAŞLAR YAZILM ATARKEN NORMAL ATIN SORUN OLURSA GERİ DÖNÜŞÜMÜ OLSUN YAZI CIYI SERVİS MODUNA GEÇİRDİĞİNİZDE İMAGE 2 ÇÖKERME RİSKİNİZ VAR BİLGİNİZ OLSUN
quote:
Orijinalden alıntı: ebuyahya
az önce de dediğiniz gibi denedim ama kırmızı yanıyor. yazıcıya zarar verdim sanırım..
hocam son aldığım sistem bilgisi şöyle:
OS Version 30 serial Z4WKBKEZ700508B
Şunada bir el atın V30 nasıl oluyor?
Z4WKBKCZ300718Y. OS VERSİYON: V1.01.00.34 10-10-2010
ml 1660 samsung kartuşları dolum yaptırdım şuan kırmızı led yanıyor hazıra gelmiyor çıktı alıyorum ama beyaz sayfa
2 yazıcıda denedik olmadı ......toner uyumsuz cevabı veriyor bandı yapıştırınca ......anlatılan her şeyi aşama aşama uyguladık ancak yine de olmadı....şimdi ne yapmamı önerirsiniz....lütfen yardım edin bu yazıcı bu hafta lazım :((
bozkurtomer80 kardeş yazıcı dışındaki bağlantılarını kasadan çıkar yazıcının iki düğmesine aynı anda parmaklarını basılı tut kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başlayınca hd uzantılı dosyayı usbprns2 setup dosyasının üzerine sürükle bırak ve bekle sana siyah "downloding...." diye bir ekran çıkacaktır sadece kırmızı ışık yanana kadar bekle daha sonra yazıcını kapat toneri çıkar ve cip üzerini bantla yada cipi tümden çıkar ve toneri yerine tak düğmesine bastığında ve kağıt koyduğunda yeşil yandığını ve doluluk oranının %100 olduğunu göreceksin kolay gelsin...