Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Arkadaslar bu televizyonlarin tozunu falan alirken nasil aliyorsunuz? Nemli bez falan yada kisaca nasil siliyorsunuz?

Servisteki kişi, tv soğuk ve kapalı halde iken, çok hafif nemli bezle bastırmadan ekranı silin dedi. Bir de temizlik için sprey verdi. Spreyi ekrana değil beze sıkın diyor.

Ben ekran koruyucu taktım. Direk bodoslama dalabilirim ekran koruyucuya

https://youtu.be/uo1HkmEfvNk

Aldığım ekran koruyucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu akşam teknosa da meşhur mu7000 baktım samsung üst serileriyle görüntü kaltesi açıdan çok var neden ucuz olduğu anlaşıldı,grundig ve lg kaltesinde bi görüntüye sahip mu7000.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mu 700 aldım.bu gün kurulum yapıldı ,yalnız görüntüler çok berbat,insan yüzleri soluk soluk,bulanık görüntüler veriyor.
    sadece trt 4 k çok net.you tubeden dizi falan açtı servisçi gayet net ve sıkıntısız.
    servisi tekrar çağırdım,gelip bakacaklar.eski tv 46 pfl philips di,görüntülerinden memnundum 5 yıllık tv.nin.ama şimdi ailecek şok durumdayız.
    acaba çanak kablo kalitesinden yaparmı,geçen yıl digitürk takmıştı oysa.digitürk görüntüleri de berbattı,servis kendi uydusundan daha net görüntü alırsınız dedi.başka bir usta çağırıp türksata çevirdik,görüntü yine çamur yukarıda bahsettiğim gibi.yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iziros

Bu akşam teknosa da meşhur mu7000 baktım samsung üst serileriyle görüntü kaltesi açıdan çok var neden ucuz olduğu anlaşıldı,grundig ve lg kaltesinde bi görüntüye sahip mu7000.

o kadarda görüntü berbat değil üst seriler elbette daha iyi olacak bu sadece samsung değil diğer markalar içinde geçerli 2500 tl lik bir tv ile 4-5 bin lik model elbette hiçbir bakımdan bir olmaz ben oldukça uygun (n11 kampanyası ile) 2500 küsüre aldım bu fiyata yakın 50 inclik 4k tv yoktu ( fason modelleri saymıyorum ) elbette eksileri var ama maalesef herşeyde olduğu gibi tv lerde türkiye de gereksiz pahalı olduğu için f/p oranı olarak iyi sayıyoruz ben teledünya ile kullanıyorum hd kanallarda iyi bir görüntü sunuyor ama 4k da oldukça iyi birkaç 4k video inidirip denedim sonuç gerçekten iyiydi.Bu tv nin en büyük eksisi bana göre VA panel olduğu için yanlardan bakınca renklerde bariz soluklaşma oluyor neyse ki salonumun oturma pozisyonu fazla yandan bakmaya gerek bırakmıyor.

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    yandan bakınca çok soluk göstermesi beni rahatsız etti açıkçası.
    demekki bu modelin genel sorunu.
    tv.bu gün kuruldu ve moralim bozuldu açıkçası.
    geri iade etme şansımız var mı acaba.

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    İyi fiyatmış hayırlı olsun ne zaman almıştın? Birde askı aparatı servisten mi aldın? Veya misal serviste pahalıysa önerin nedir?

Bu arada sende yazmışsın. Millet şunu anlamıyor. Verirsen üste 1,000 TL daha alırsın misal 49mu8000 ama neredeyse %40 daha pahalı ve 1,000 TL az para değil. Yani işimizi görüyorsa ve bu şekilde mutlu oluyorsak kime ne? Millet çamur atmaktan başka bir şey yapmıyor. Herkes Mercedes alamaz misali bütçene göre en ideal seçeneğe bakıyorsun. Ona da laf ediyorlar. Var mı 2,500 TL bandında daha iyi bir TV söyle alalım kardeşim? Bazıları utanmadan Regal diyor. Yaw el insaf Samsung' dan bahsediyoruz merdiven altı değil!

Bende aldım 50mu7000 ve yarın servise monte ettireceğim. İzlenimlerimi paylaşacağım. Bugün yine kendi aramızda konuştuk sonuçta bu bütçeye en çok önerilen buydu. Mesela hepsiburada.com' da yorumlara bakıyorum. Millet memnun. Kimse pişmanım öldüm kaldım demiyor? Ama ne hikmetse amacı ve niyeti kötü olanlar neymiş akşam bakmış da kontrol etmiş de miş mış' lar ile yalan yanlış yorum yapıyor.

Ne hikmetse şu bir kaç gündür net' te en çok satılan model olunca eleştiri konusu oldu ve bazılarının işi bozuldu galiba!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 17 Şubat 2018; 0:44:23 >

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Demisşin zaten görüntü sorunlu olsa hepsinde (4k, youtube vs.) olurdu. Muhtemelen kanal servis sağlayıcında sorun var yada bağlantı kısmında bir sorun olabilir veya başka teknik bir sorun vs. Servis mutlaka çözüm üretmeli. Çözüm yoksa ve süre çok geçmediyse iade de edebilirsin. İade şartlarına bakman gerekiyor?

• bumbada1 B kullanıcısına yanıt
    bu fiyatlara bu modellerin yakınından bile geçmeyin..
  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    şuan enterasan bir şekilde görüntüler düzeldi baya bi,tek sorun yandan bakınca sisli (flu)
    gözükmesi.
    Geçmiş olsun o da iyi bir gelişme. Yandan muhabbetini bilmiyorum. Yan derken hangi açıdan bakarken sorun yaşıyorsun. Bu modele mi özgü yoksa diğer marka ve modellerde benzer durum var mı araştırmak lazım?

Bende sana askı aparatını sorayım taktırdıysan servis mi yaptı? Kaça maloldu?
    https://urun.n11.com/aski-aparati/samsung-99-106-118-124-150-cm-ekran-lcd-tv-duvar-aski-aparat-P96356751

bu aparatı almıştım sorun çıkmadı.
    yandan derken,2-3 metre yan taraflardan bakınca karşıdan görülen netlik kayboluyor.
    soluk ve sisli bir hal alıyor.şu haline şükredip devam diyeceğim galiba.
    Çok iyi fiyatmış eğer daha evvel karar verseydim mutlaka alırdım ama maalesef servise yetişmez!...

Ben kurulduktan sonra kontrol edip yazarım bakayım bendeki durum ne? Şunu net yazarsan daha iyi olur. TV' dan kaç metre ileride ve kaç metre yanda kalıyorsun? Mesela yaklaşık 2 metre önde ve yine 2 metre (TV ortasından) sağından yada solundan bakıyorum gibi?
    mesela tv nin 4 mt çaprazında sağında yemek masası var,yemek yerken haber falan izlemeyi seviyorum.
    çapraz açıdan görüntü pert oluyor.ama va panellerin genel özelliği bu yazmıştı arkadaşın biri.
    Eğer genel bir va panel sorunu ise yapacak bir şey yok zaten. Ama askı aparatın hareketli olsaydı sorunu çözerdin!...

Sormayı unuttum servis kendi aparat takarsa 70 TL alıyor ama sen alıp taktırırsan ne istiyor? Astarı yüzünden pahalıya gelmesin misali merak ettim? İki vida diyoruz ama malum kimse bedava iş yapmıyor!

benim önceki philips in askısı sabit duruyordu,yeni aldığımın kollarını tv.ye takıp
    yerleştirdiler.delme işi olmadı yani.ama,servis genelde bu bizim işimiz değil diye
    mırın kırın edebilir,para koparmak için.sakın ha verme,zaten servis ücreti alıyorlar
    senin sayende,alttan alarak rica et adamlara,sorun çıkacağını sanmıyorum.
    hele aparatı onlardan alacaksan,hiç sorun etmeden takarlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Arkadaslar bu televizyonlarin tozunu falan alirken nasil aliyorsunuz? Nemli bez falan yada kisaca nasil siliyorsunuz?

Servisteki kişi, tv soğuk ve kapalı halde iken, çok hafif nemli bezle bastırmadan ekranı silin dedi. Bir de temizlik için sprey verdi. Spreyi ekrana değil beze sıkın diyor.

Ben ekran koruyucu taktım. Direk bodoslama dalabilirim ekran koruyucuya

https://youtu.be/uo1HkmEfvNk

Aldığım ekran koruyucu

ekran koruyucu tvye çerçevelerinden mi yapışıyor yoksa sadece arkadaki ipler mi tutuyor?ilerde kullanmasak tv de iz bırakıyor mu?
    tşkler

• Konu canlanmış
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.