Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
146.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RNNN

servis çağırın hocam muhtemelen ellerinde bu model kalmamıştır nu7100 ile yenilemiş olursunuz :)
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/79469-111576/samsung-50mu7000_samsung-49nu7100/
  • Fkuyzu F kullanıcısına yanıt
    Hocam yoruma ilave yaptım. ilgini çekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MU7000 serisinde kablosuz bağlantıdan verim alamama YouTube uygulamasında yavaşlama yaşayan var mı?
  • ozrock O kullanıcısına yanıt
    Çok uğraşmışsın. Ses sisteminin bluetooth u var ama güzel bi ses alamadım yada ayarları ben yapamadım.

• İyi akşamlar. Bir sorum olacak,
    Yaklaşık 1 yıldır 300 W 2.1 Ch Flat Soundbar HW-K450 kullanıyorum, son zamanlarda sağ yada sol haparlörün birinden ses gelmez oluyor, kapatıp açıyorum yine aynı, ancak fişten çekip tekrar taktığımda düzeliyor. Bu ürünü kullanan var mı? Bu sorunla karşılaşan var mı? Yada sorun ne olabilir? (Ses sistemi tv'ye hdmi kablo ile bağlı)

• Merhaba arkadaşlar samsung 49MU7500 tavsiye eder misiniz?

• Merhaba;

43MU7000 serisi var home tuşuna bastığımızda çıkan menüdeki internet’i yanlışlıkla kaldırdım. Nerden ve nasıl tekrae yükleyebilirim biraz araştırdım fakat bulamadım.

Kullanıcı kulübünde mutlaka başına gelmiş olan vardır diye düşünüyorum :)

• #Samsung mu7000 tv var bende. Dün a101den #piranha bluetoothlu kulaklık aldım, iphone'da sıkıntısız çalışıyor fakat tvde ses kesik kesik geliyor. TV'nin bluetooth sürümünü bulamadım. Sürüm farkından mıdır bu sorun? Kulaklığı iade ettim bu arada.

• aytacesmebasi A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi qcy ve Airpods denedim sorunsuz çalıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fkuyzu

İyi akşamlar. Bir sorum olacak,
    Yaklaşık 1 yıldır 300 W 2.1 Ch Flat Soundbar HW-K450 kullanıyorum, son zamanlarda sağ yada sol haparlörün birinden ses gelmez oluyor, kapatıp açıyorum yine aynı, ancak fişten çekip tekrar taktığımda düzeliyor. Bu ürünü kullanan var mı? Bu sorunla karşılaşan var mı? Yada sorun ne olabilir? (Ses sistemi tv'ye hdmi kablo ile bağlı)
    Hdmi deil de , Tv sekmesinden baglan. Sorun yasamazsin diye umuyorum. Bnzer sorun 7501 ile yasiyodum.

• Fkuyzu F kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıldır LG sk5 Sound bar kullanıyorum optik kablo ile bağladım inanın tv'nin sesinden çok daha iyi sıkıntı yok sizde optik kablo ile bağlantılı yapın hocam

• serkanover kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına geri dönüş yaparsanız sorunu halledebilirsin hocam

• En son Firmware 1270-3 yükledim. Enterasan bir şekilde Menulerde kendi kendine aşağı gidiyor sonra aşağı tusuna basınca duruyor.YEni Yazılım Bug olabilir mi ? Normalde boyle birşey yoktu.Downgrade Yapabiliyormuyuz ? Bu TVlere.

TEşekkürler.
  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme de sıkıntı varsa yuklemeyim ben o zaman hocam

• pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Böyle bi sorunla karşılaşmadım. Hatta menu gorsellerinde bir takim iyilestirmeler var gibi daha iyi görünüyor sanki.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    USB üzerinden güncelleme yaptınız doğrumu hocam her zaman ki gibi

• dragons4 kullanıcısına yanıt
    aynen her zamanki gibi usb den güncelledim. şunu bir deneyin, tv kapalıyken elektrik gücünü tamamen kesin 10 dk kadar. belki bir faydası olabilir sizin duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

En son Firmware 1270-3 yükledim. Enterasan bir şekilde Menulerde kendi kendine aşağı gidiyor sonra aşağı tusuna basınca duruyor.YEni Yazılım Bug olabilir mi ? Normalde boyle birşey yoktu.Downgrade Yapabiliyormuyuz ? Bu TVlere.

TEşekkürler.
    factory reset yaptınız mı?
  • Yok Hayır Yapmadım.Onu Deniyeceğim ama baska bir arkadasın Komple elektirği kes 5 dakka sonra ac dediğini yaptım su an menu aşağı doğruı inmiyor ama bu seferde samsung soundbar hemen algılamıyor bazen algılıyor bazen algılamıyor boyle bir sorunum var. SAmsung KW-450 olan model.Yani bu samsung'ta tam bir iş güzar madem sorunlar olulşuyor neden yayınlıyorsun.Bende hemen yuklemesemde olurmus aslında ama neyse.Factory reset deniyeyim.ok
  • Güncellemenin tv'ye otomatik gelmesini beklemek daha iyi bence. Bende önceden usb den yüklüyordum. Artık yüklemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.