Şimdi Ara

Samsung mu ? MSI mı ? Hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Samsung 1600tl MSI 1710tl ye geliyor bana

Genelde autocad, sap2000, matlab gibi çizim ve analiz programları ile ms office için kullanılcaktır. Oyun performansı önemli değildir.

Aldığım gibi 128gb ssd takmayı düşünüyorum öğrendiğim kadarıyla samsungda garanti bozulurken MSI da garanti bozulmuyor.

Samsung da windows 8 avantajı, daha kaliteli kasa ve 100tl fiyat avantajı var

İşlemci olarak samsung 3.nesil olmasına rağmen aynı performansı gösteriyorlar ama MSI daha düşük güç tüketimine sahip.

Samsung'un ekran kartı beni düşündüren nokta arada ciddi performans farkı var gibi gözüküyor. Acaba çizim yaparken bu fark etkiler mi? 3D render alınmıyacak sadece 2D çizim yapılıcak

1.seçenek Samsung NP350V5C-S0FTR
    işlemci Intel Core i7 3630QM
    ekran kartı AMD Radeon HD 7670M
    pil 6 hücreli
    HDD 750GB 7200rpm
    Ram 8gb
    windows 8 64-bit
    Fiyat:1600tl

2.seçenek MSI CX61 2OD-231XTR
    işlemci Intel® Core™ i7-4702M
    ekran kartı GT-740M
    pil 6 hücreli
    HDD 1TB 5400rpm
    Ram 8gb
    freedos
    Fiyat:1710tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_275 -- 22 Aralık 2013; 14:43:13 >

• Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum
  • Hmm msi her sekilde daha guclu zaten oyun vb pc yi yormayip temiz kullanacaksaniz yine msi

+ 7670 ve Gt740m arasinda baya fark oyunlarda grafik isleme programlarinda fark neye dayanir bilgim yok bence msi uygun sizin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi sizin için daha uygun duruyor hocam.
  • Teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi MSI almak daha mantıklı gibi

• msi artıları 1tb hdd , cpu gücü , ekran kartı. samsung artıları W8 işletim sistemi yüklü , hdd 7200rpm. kesinlikle msi al .
  • Cpu'nun aşağı kalır yanı yok. 3630qm bazı işlerde 4702'den iyi zaten ki oyun oynamayacağınızı söylemişsiniz. Ekranlarını karşılaştıracak bir bilgi yok elimde ama bu belirleyeceği olabilir. Fakat MSi'ın 250 gb hard-disk artısı var ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum. Bence işiniz için en önemli kısım olan ekran, ona göre bir karar verin.
  • Samsun'un o modelinin ekranı emanet gibi duuyordu sanki iki açıp kapasam elimde kalcak hissi uyandırdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.