Şimdi Ara

SAMSUNG MU SİEMENS Mİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba hayırlısıyla eylülde evleniyorum ve beyaz eşya telaşesi başladı

Buzdolabında Samsung RL-62 Z BSW ile Siemens KG-56 NA 00NE modelleri arasında kaldım

Samsungun kore malı olduğunu biliyorum. Şu an evimizdede Samsung buzdolabı kullanıyoruz ve memnunuz

Ama siemensin modelide nişanlımın dikkatini çekmiş kararsız kaldık. Siemens in bu modeli hangi ülke üretimi onuda bilmiyorum

Bu modellerden hangisini tercih edersiniz. Siemens hangi ülke üretimidir? bunuda bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

Hoşçakalın

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung mu Siemens mi: Beyaz Eşya Karşılaştırması

Beyaz eşya seçerken pek çok seçenek arasından seçim yapmak zor olabilir. Samsung ve Siemens, sektörde tanınan iki popüler markadır. İşte karar vermene yardımcı olacak iki markanın karşılaştırılması:

Çamaşır Makineleri: * Hem Samsung hem de Siemens, yüksek kaliteli ve verimli çamaşır makineleri sunar. * Samsung, yenilikçi özellikleriyle öne çıkarken, Siemens dayanıklılığı ve güvenilirliği ile bilinir. * Hangi markayı seçeceğin, bütçene ve tercih ettiğin özelliklere bağlıdır.

Kurutma Makineleri: * Samsung kurutma makineleri, hızlı kurutma döngüleri ve enerji verimliliği ile bilinir. * Siemens kurutma makineleri ise hassas kumaşlara yönelik özel programlarıyla öne çıkar. * İki marka da çeşitli seçenekler sunar, bu nedenle ihtiyaçlarına en uygun olanı seçebilirsin.

Beyaz Eşya: * Samsung, televizyonlar, buzdolapları ve klimalar dahil olmak üzere geniş bir beyaz eşya yelpazesi sunar. * Siemens, ev aletleri ve profesyonel mutfak ekipmanları konusunda uzmanlaşmıştır. * Hangi markayı tercih edeceğin, özel ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır.

Genel olarak, hem Samsung hem de Siemens, güvenilir ve yenilikçi beyaz eşya markalarıdır. İhtiyaçlarına en uygun markayı belirlemek için özelliklerini, dayanıklılıklarını ve bütçeni dikkatlice değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nişanlınıza Samsung RL-62 ZBSW'yi yakından görme fırsatı tanıyın, kullanışlılık açısından daha iyi değerlendirmesine yardımcı olun...

Benim tavsiyem bu yönde olacak,

Kolay gelsin...
  • Ar$kadaşım Samsung konusunda forumda eğer biraz gözatma fırsatın olduysa bu marka konusunda oldukca iyi yorumlar bulabileceğini birinci örnek şahsen göreceksin.Birbucuk ay öncesi aldığımız ve oldukca memnun olduğumuz RT62KAMT modelinin incelemesi forumda mevcut kesinlikle hacim , kullanım,enerji,diğer özellikleri ve ses özellikleri bakımından Samsung
  • Samsung
  • diğer modeli incelemedim. ama ben samsungun belirttiğin modelini alacağım.
    kredi kartımın ekstresinin kesilmesini bekliyorum.
  • Arkadaşlar bir komşumuz samsung marka buzdolabı aldı. Şu anda İstanbulda garanti uzatımı yapmıyorlarmış. Koreden haber bekliyorlarmış. Tam detayını bilmiyorum alıcak olanlara araştırmalarını öneririm.
    Ben 1 ay önce kadar siemens kd49na73ne buzdolabını aldım. Şu anda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim alacak olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skocaci -- 24 Haziran 2010; 14:11:13 >
  • Arkadaş burada yazan bütün arkadaşlarımın tersine şunu diyorum...BU İKİ MARKA ARASINDA KESİNLİKLE TERCİHİN SİEMENS OLSUN....servisi, kalitesi, geçmişi belli.....Samsung daha geleli ne oldu ?...Srvisi, parçası nedir bilen varmı ?...Kötü değildir...Sen denenmişten bilinenden şaşma...Banko SIEMENS......Candoğan nerdesin ? Gel oku ne yazıyorum ?.....Saygılarımla....
  • taşlara dikkat, bilmeden atıyorlar,

samsung 20 senedir Türkiyede var beyaz eşya olarak, buzdolabında samsung daha iyi tercih, eger başım agrısın, bu sıralar derdim yok, bana rahat batıyor diyorsanız siemens
  • Siemenste bir sorun yaşadındamı yazıyorsun yoksa kulaktan dolma bilgilerlemi söylüyorsun
  • siemens ve boch markaların buzdolaplarının yrli montaj olanlarının %99 sorunlu bu forumu okuyarak bile anlarsınız, anlamak istedikten sonra.
  • Elin Cinlisi montaj yapinca mukemmel oluyor hic sorun cikarmiyor olmali ki millet o yuzden soruyor Cin mali mi diye...
  • biz hem samsung kullanıyoruz hem siemens ikiside güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaş burada yazan bütün arkadaşlarımın tersine şunu diyorum...BU İKİ MARKA ARASINDA KESİNLİKLE TERCİHİN SİEMENS OLSUN....servisi, kalitesi, geçmişi belli.....Samsung daha geleli ne oldu ?...Srvisi, parçası nedir bilen varmı ?...Kötü değildir...Sen denenmişten bilinenden şaşma...Banko SIEMENS......Candoğan nerdesin ? Gel oku ne yazıyorum ?.....Saygılarımla....

Eh her zamanki gibi yine kötüsünü önermişsiniz

Ne güldüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 2 Nisan 2011; 20:56:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaş burada yazan bütün arkadaşlarımın tersine şunu diyorum...BU İKİ MARKA ARASINDA KESİNLİKLE TERCİHİN SİEMENS OLSUN....servisi, kalitesi, geçmişi belli.....Samsung daha geleli ne oldu ?...Srvisi, parçası nedir bilen varmı ?...Kötü değildir...Sen denenmişten bilinenden şaşma...Banko SIEMENS......Candoğan nerdesin ? Gel oku ne yazıyorum ?.....Saygılarımla....

Eh her zamanki gibi yine kötüsünü önermişsiniz

Ne güldüm ya

Nik vede yazdıklarının uyumu fazla bir şey beklemeyin bu panpadan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.