yakın zamanda netbook almayı düşünüyorum fakat Samsung N150 ve Asus Eee Pc 1005HA arasında kararsız kaldım. her iki modelde de 2 gb ram ve 250 gb hdd bulunmakta. samsung'da n450 asus'ta n280 atom işlemci mevcut. bu iki işlemci arasındaki işlev farkını pek bilmiyorum açıkcası. ama diğer bütün özellikleri aynı ve fiyat farkı da bulunmuyor. sizce hangisini almalıyım veya 650 tl civarı tavsiye edbileceğiniz başka netbooklar var mı? şimdiden teşekkürler.
n450 daha iyidir diye biliyorum...
samsungu bilmeme ama, asus bu netbook işini gerçekten iyi yapıyor, işlemciler arasında çok bir fark yok ise asus derim ben, ama işlemciyi araştırın biraz...
Kesinlikle N450
2010 model ve daha üstün performanslı
evt öyleymiş yanlış bilgi edinmeysem sanırm 64 bit de destekliyomuş güzel oldu bu sağolun yardım için
N450
Sakın Tavsiyem Acer Eee Serisine bulaşmamanız olacaktır.Size tavsiyeme gelicek olursak eğer LG X130 u rahatlıklan tavsiye edebilirim.Burada tavsiye etmemdeki amaçlar hızlı olması ve 720p filmleri hiç kasmadan rahatlıklan oynatması ( Örneğin bütün netbook lar bunu rahatlıklan açamaz.)..Tavsiyem bu kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme