abi içerik süper ama çıldıracam hiç bir iptv uygulamasını çalıştıramadım hepsi ücretli bende de digitürk yada dsmart falan yok iptv olduğu için mecbur geri döndüm ya içeriği görünce resmen şuan bomboş geliyor tv |
SAMSUNG NEO QLED (QN) TELEVİZYON KULLANANLAR (2. sayfa)
-
-
Flix iptv
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
deniyeceğim bu programı
bugün yeni bir sorunla karşılaştım
dts sesli 720p veya 1080p li mkv uzantılı film dosyalarını açıyor ama sesi desteklemiyor deyip devam ediyor delirdim standart dts ses bir tanesini açıyor diğer dosyayı açmıyor anlamadım uygun bir media player bulamadım deli gibi program kurdum nafile android tvlerdeki apps kısmında KODİ diye program vardı efsaneydi hemde ücretsiz ama burda denemediğim program kalmadı basit klasik bir media player bulamadım ben yardım edin arkadaşlar bana delircem mecburen laptop taşıyorum hdmi dan bağlayıp filmleri öyle seyrediyorum şaka gibi
-
Samsung tv ler dts desteği yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu durumu yeni tv'imde farkettim. 2018 sonrası samsung tv lerde DTS ses açmıyor.. eski tvlerde açıyor, o yüzden indirirken mkv film dts ve ac3 tarzı ses de olsun sorun çıkmaz. zaten genelde ripler de dts ve ac3 oluyor genelde. şu şekilde infolara sahip mkvleri indirin.. ilk sesi çalmaz ama 2.ses i açar ve sorun yaşamazsınız.
Audio #1
ID : 2
ID in the original source medium : 4365 (0x110D)
Format : DTS ES XXCH XLL
Format/Info : Digital Theater Systems
Commercial name : DTS-HD Master Audio
Codec ID : A_DTS
Duration : 1 h 44 min
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 4 737 kb/s
Channel(s) : 7 channels
Channel layout : C L R Ls Rs LFE Cb
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 93.750 FPS (512 SPF)
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossless
Delay relative to video : 2 s 2 ms
Stream size : 3.44 GiB (7%)
Title : DTS-HD MA 6.1
Language : English
Default : Yes
Forced : No
Original source medium : Blu-ray
Audio #2
ID : 3
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Commercial name : Dolby Digital
Codec ID : A_AC3
Duration : 1 h 44 min
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 640 kb/s
Channel(s) : 6 channels
Channel layout : L R C LFE Ls Rs
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 31.250 FPS (1536 SPF)
Compression mode : Lossy
Stream size : 477 MiB (1%)
Title : DD 5.1
Language : English
Service kind : Complete Main
Default : No
Forced : No
-
rtıngs.comSamsung QN90C/QN90CD QLED Review (QN43QN90CAFXZA, QN43QN90CDFXZA, QN50QN90CAFXZA, QN50QN90CDFXZA, QN55QN90CAFXZA, QN55QN90CDFXZA, QN65QN90CAFXZA, QN65QN90CDFXZA, QN75QN90CAFXZA, QN75QN90CDFXZA, QN85QN90CAFXZA, QN85QN90CDFXZA)https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90c-qn90cd-qled
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum bu iş kötü oldu çünkü çünkü bütün arşivim DTS benim ya çok kötü oldu bu her filmin sesini dts den ac3 cevirmek çok zahmetli olucak yani 2023 yılında tv den dts ses alamamak çok saçma delirecem gerçekten paralıda olsa yokmu uygulama yahu satın alalım
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X