Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 12.2 mi Surface 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fiyatı sorun değilse tartışmasız surface.
  • Kıyaslamak bile saçma.

Tabikide Surface

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
  • Surface ile Android cihazlar karşılaştırılması gereksiz. Kulvarları farklı. Ne için kullanacağınızı belirtmemişsiniz. Ne için kullanırsanız kullanın, Surface'i tek geçerim.

• parasi ayni derken parasi 5700 liraysa ikiside alınmaz.1500 liraysa 4-5tane surface alabilirsin.

fiyat aynıysa(ki aynı olması imkansız) ve hala android tablete bakıyorsan sorunlusun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 28 Temmuz 2015; 23:42:38 >
  • Surface 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linkte verdiğiniz model pro modeli yanlız, Surface 3 ayrı bir model ve atom işlemci kullanıyor. Bu durumdan dolayı fiyatı çok daha uygun.
    Android ve IOS tabletler işletim sistemleri ve donanımları(ARM tabanlı) sebebiyle büyük ekranlı akıllı telefonlardır, dolayısıyla karşılaştırmak bile anlamsız.
  • surface 3 pro nun pil ömrü mobil hayata uygun değil
    surface 3 (pro olmayan) ün ekranı ise yine 2015 yılında bir tablete yakışmıyor.
    note pro ise lollipop güncellemesi almaya başladı güncel bir cihaz ekranı 3 den iyi 3 pro ile ise aynı ayarda ve daha uzun süre açık kalıyor :)
    450tl ye klavye falan alırsan genel olarak deneyimin surface 3 de daha iyi olabilir belki, eğer yazı okumuyorsan falan, ancakbunların hepsi fiyat üstüne fiyat. şimdi alacak olsam notepro alırım (ve aldım) ancak vaktim varsa ve bütçem müsait ise surface 4 ü beklerdim. ekran çözünürlüğü artarsa eğer çok güzel olacağını düşünüyorum.
  • 5000 lira vermeyi göze aldıysanız yeni macbook..

• Tartışmasız Surface..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.