Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 2 GEÇ ŞARJ OLMA SORUNU ÇÖZÜMÜ DİKKAT!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
72.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Note 4 kullanıyorum. Aynı şey başıma geldi. Kabloyu başka bir kablo ile degistirdim şimdilik çözüldü. Ki orijinal kablo ve başlık.

Note 8 alma zamanı gelmiş sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Telefonum note 4, yeni üyeyim doğru yere yazdım mı bilmiyorum ama yazmadıysam kusura bakmayın bilememişimdir.
    Sıvı temasından ötürü şarj almaması nedeniyle telefonumu kaskosunu kullanarak tamire yolladım, anakart ve ekran değişti. Şarjı durumu düzelmiş yani şarj alıyor ama hızlı şarj özelliğini kullanamıyorum. Ayarlardan "Pil"e baktığımda USB ile şarj oluyor yazdığını gördüm. 2 gün önce bi ara şarj kablosunu algılamadı onunla uğraşırken bi anda hızlı şarj özelliği aktif oldu. Bi süre öyle şarj oldu. Çıkarıp takınca tekrar bozuldu. General Mobile 5+ da denedim AC ile şarj yazdığını gördüm. (Bu arada şarj aletim ürünle gelen değil ama media markttan orjinal istediğimi belirterek almıştım. Yani adaptör ürünle gelen usb sonradan aldığım)
    fikirleriniz, tecrübeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Donanımsal mı yazılımsal mıdır sizce? hızlı şarj olmasa bile en USB olarak algıladığında şarja takılıyken kullandığımda şarjım düşüyor.

• okutanmer O kullanıcısına yanıt
    şimdi adaptör olarak kutudan çıkanı kullanıp usb kablosu general mobile kullandım. bi ara hızlı şarj dedi şimdi tekrar usb olmuş
  • Telefonun Yavaş Şarj Alma Sorununun Çözümü

Anasayfa ›› Android Telefonlar ›› Telefonun Yavaş Şarj Alma Sorununun Çözümü
    Telefonun Yavaş Şarj Alma Sorununun Çözümü
    admin / 29 Ekim 2017 / 8.588 / 2 Yorum

Android Cep telefonlarında çok sık karşılaşılan şarj almamaveya yavaş şarj alma durumunu editörlerimiz tarafından inceleyerek kalemealdık. Telefonunuzun Şarj almama sorunu için aslında %60-70 işe yarayabilecekbir çözümümüz var. Fakat bu çözüm yöntemi öncesinde karşılaştığımız sorunlarlaalakalı başlıklar altında sıralamamız gerekir.

Telefon İlk Alındığında Kaç Saat Şarj Edilmeli 2018
    Telefon İlk Alındığında Kaç Saat Şarj Edilmeli 2018
    Lütfen Aşağıda belirtilen telefonun Geç Şarj Alma nedenlerini incelemeden son çözüme baş vurmayın.Belki de seçenekler arasında yapmadığınız yada yanlış yaptığınız bir şeylerolabilir.

Telefonum hızlı dolmuyor diyorsanız listemize başlıyoruz,hazır olun.

1. Neden : Arızalı Kablo

Evet. belki de hiç aklınıza gelmedi ya da çok düşük birolasılık olarak gördüğünüz için dikkate almadınız. Ömrünü bitirmiş süreklikullanılan şarj kabloları size engel olabilir. Telefonlara gösterilen özenişarj ve benzeri gibi cihazlara önem vermediğimiz için ömürlerini kısa bir şekildetüketiyoruz. Kablonuz sağlam görünüyor olabilir fakat bir şekilde içbağlantılarında sorun varsa iletiyi sağlıklı bir şekilde veremeyebilir.Dolayısıyla telefonunuz şarj alıyor gibi gözükse de aslında yeteri kadardolmuyor olabileceğini tekrar bir gözden geçirin.

2- Bataryadan Kaynaklı Sorunlar.

Şayet kablonuzdan eminseniz kontrol etmeniz gereken 2. durumbataryanız olmalıdır. Üretimsel anlamda orjinal olmayan bataryalar,telefonunuzu yeni alsanız dahi sorunlu bataryalar veya yoğun kullanımdan dolayıömrünü bitirmek üzere olan bataryalarda Telefonlarınızın yavaş şarj alma veyaçok hızlı şarj alma sorunlarını doğurabilir.

3- Şarj Uyumsuzluğundan Kaynaklanan Sorunlar

https://www.eniyiandroid.com/telefonum-yavas-sarj-aliyor-diyorsaniz-cozum-burada-5020.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.