Bildirim
SAMSUNG NOTE 4 GÜVENLİK KİLİDİNİ KALDIRAMIYORUM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gmail hesabiyla sifirlayabilirsin sifreni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam şifre değil sıfırlamak istediğim güvenlik duvarını kaldırmak istiyorum mesela pin yazarak veya şekil çizerek kilit açıyoruz ya ondan tamamen kurtulmak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: TheReaM
Yok hocam şifre değil sıfırlamak istediğim güvenlik duvarını kaldırmak istiyorum mesela pin yazarak veya şekil çizerek kilit açıyoruz ya ondan tamamen kurtulmak istiyorum
Bende marshmallow a geçiş yapayım dedim. Aynı şey benim de başıma geldi. Bende ne şekil ne de şifre vardı. Ama ne yaparsam yapayım girmiyor telefona.
Android device manager ile telefonu çaldırabiliyorum ve kilitleyebiliyorum. Ama kilitleme de girdiğim şifreyi telefona giremiyorum. Öyle bir menü çıkmıyor ki. Yemin ederim kafayı yicem saatlerdir uğraşıyorum. Bütün iş verilerim üzerinde telefonun. Çözebilen yok mu ???? -
1 yöntem keşfettim internet de baktığım kadaryla işe yarıyor fakat kullanmak için programı para ile alıp aktifleştirmek gerekiyor çok saçma illa ki telefoncuya götürücez oraya para bayılıcaz gibi gözüküyor. -
Abi ben para vermeye de razıyım.
Yeter ki açılsın verilerim silinmesin.
Nasıl bir yöntem bana da gönderirmisin linkini ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon sadece acil aramalar diyor ne yapmalıyım
- yurda giriş kontrolü başarısız
- samsung m35 türkiye"ye ne zaman gelecek
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- one ui 6.1 alacak telefonlar
- oneui 7 ne zaman gelecek
- e sim nedir
- samsung m34 ne zaman çıktı
- a35 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X