Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 4 GÜVENLİK KİLİDİNİ KALDIRAMIYORUM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar note4 telefonumda güvenlik kilidin kaldıramıyorum..

bana yöneticilerin engellediğini söylüyor fakat telefon da öyle bir şey bulamadım bazı sayfalardan yapılması gerekenleri yaptım fakat yine de değişmedi durum.

Format atmam mı gerekiyor acaba ?

• Gmail hesabiyla sifirlayabilirsin sifreni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam şifre değil sıfırlamak istediğim güvenlik duvarını kaldırmak istiyorum mesela pin yazarak veya şekil çizerek kilit açıyoruz ya ondan tamamen kurtulmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReaM

Yok hocam şifre değil sıfırlamak istediğim güvenlik duvarını kaldırmak istiyorum mesela pin yazarak veya şekil çizerek kilit açıyoruz ya ondan tamamen kurtulmak istiyorum

Bende marshmallow a geçiş yapayım dedim. Aynı şey benim de başıma geldi. Bende ne şekil ne de şifre vardı. Ama ne yaparsam yapayım girmiyor telefona.
    Android device manager ile telefonu çaldırabiliyorum ve kilitleyebiliyorum. Ama kilitleme de girdiğim şifreyi telefona giremiyorum. Öyle bir menü çıkmıyor ki. Yemin ederim kafayı yicem saatlerdir uğraşıyorum. Bütün iş verilerim üzerinde telefonun. Çözebilen yok mu ????
  • 1 yöntem keşfettim internet de baktığım kadaryla işe yarıyor fakat kullanmak için programı para ile alıp aktifleştirmek gerekiyor çok saçma illa ki telefoncuya götürücez oraya para bayılıcaz gibi gözüküyor.
  • Abi ben para vermeye de razıyım.
    Yeter ki açılsın verilerim silinmesin.
    Nasıl bir yöntem bana da gönderirmisin linkini ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.