Şimdi Ara

Samsung Note mu İphone 4s mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu 2 telefon arasında kaldım.Kullanım amacım internet, oyun ve telefondan navigasyondu falandi filandi yararlanmak istiyorum.Note nin çok stabil çalışmadığı kasdığı söyleniyor.İphone 4s kullanımı kısıtlı.Bu cihazlar dışındada öneri yapabilirsiniz ben 2 si üzerine araştırma yaptım.teşekkürler.

• note kasıyor derken nasık yani?

tamam stab il olmayabilri ama gayet hızlı ve daha zorlandıgı progrm acmadıgı site ben görmedim

gayet güzel pc gibi desktop modunda tüm siteler gayet hızlı açılıyor programlar oyunalr gayet güzel çalışıyor

ama tabi android sistemin getirdiği hafif hantallık var iphone gibi değil ama bu hantallık abartılacak birşey degil

30 dk note kullan iphone için büyüteç istersin

kesinlikle note al kaleminin olması da avantaj deftere gerek kalmıyor notunu al çizimini yap defter gib kullan pdf ler üzerinde soru çöz vs...
  • kasma dediğim senin dediğin gibi arkadaşım stabil değil yanlış kelime kullanmışım kusura bakmayın galaxy s2 note göre daha stabil diyorlar mesala.dediğiniz gibi ekranı felanda büyük benimde aklımdan note geçiyor ama stabilite işi biraz kafamı kurcalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 4 Mart 2012; 18:19:16 >
  • stabilite olayını kafandan silmen için bir teknomarkete gidip 3-4 dk kurcalamalısın bence veya bir arkadaşında var ise al dene

sonuç olarak note çok iyi tasarlanmış bri alet ayrıca anroid özgürlüğü büyük avantaj

usb bellek baglayabilme büyük avantaj

büyük ekran da avantaj film izleme oyun vs için

tek dezavantajı tasınabilrligi ama ona da alışılıyor zaten alet cok hafif cepte tasımak biraz sorun
  • iphone 4sin işlemci-gpu ikilisi hem s2 den hemde note dan daha iyidr iphone 4s in bir üstündeki grafik ünitesi ps vitada kullanılıyor ama iphoneda yapıp notede yapamayacağın bir şey yok .note nin kamerası ve ekran kalitesi daha iyidir

Kısaca özetliyim her uygulamaya para bayılıp hep oyun oynayacaksan ip4s olur ama internette gezinti ve multimedya için note daha mantıklı bir seçim olur.
  • herkeze tşkler arkadaşlar note aldım beyaz umarım benim için hayırlı olur
  • hayırlı olsun kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeŞiKtAş KaRa KaRtAl

herkeze tşkler arkadaşlar note aldım beyaz umarım benim için hayırlı olur

Hayırlı olsun

Kazasız belasız kullanmak dileği ile
  • hayırlı olsun güzel cihaz, doğru karar
  • 1400 TL kayıtsız beyaz kapalı kutu sanalpazardan 2 ay ertelemeli 12 taksit.iyi dilekleriniz için tşkler.
  • Doğru tercih yapmışsınız.Güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.