Fonksiyonlar için gerekli olan driver kaldırıp tekrar kurarmısın. yukardaki çözüm yolladırda başarılı olmamış.
Donanımsal sorun olabilir garantisi varsa servise yollayın..
Driver derken klavyenin yazılımı değilmi kaldırdım aygıt yöneticisinden zaten win7 kendi kuruyo otomatik ama bir değişiklik yok.İnş. teknik servis yapabilir.
Yaparlar..
Arkadaşlar samsung teknik servisi tek kelimeyle süper.Tabi ki hepsi iyimidir bilemiyorum ama Ankara iyi.1 günde yaptılar sorunu ama serviste touch pad bozulmuş yine gidecez.
quote:
Arkadaşlar samsung teknik servisi tek kelimeyle süper.Tabi ki hepsi iyimidir bilemiyorum ama Ankara iyi.1 günde yaptılar sorunu ama serviste touch pad bozulmuş yine gidecez.
Onların ellerindeki yedek parçalarla siz bile yapabilirdiniz. Parça değişimi mi oldu yoksa yazılımsal bir sorun muydu sordunuz mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: fatalmind
quote:
Onların ellerindeki yedek parçalarla siz bile yapabilirdiniz. Parça değişimi mi oldu yoksa yazılımsal bir sorun muydu sordunuz mu acaba
Orda sekreterler var pek bilgili değiller.Kadın bana numlock u açmazsan yazmaz falan dedi sanki biz bilmiyoz.Birde içini açıp temizilik yaptıklarını söyledi.İlaveten yeniden sistem kurmuşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: drahmet06
Fn ile birlikte basınca rakamları yazıyor.Basmayınca ordaki şeyleri yazıyor.(Ok tuşları pg up down falan)Nasıl düzeltiriz????????????
arkadaşlar samsung rv520 bi makine var şu an format atıyorum. şans eseri bu konuya rastladım. bios'ta numlock'la ilgili kısım var. orayı düzenlemelisin diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme