Bir sorum olacak, bu laptopu yeni aldım, windows 7 ultimate yükledim,yüklemeden sonra driverları yükledim,ancak aygıt yöneticisinde ağ denetleyici sarı ünlemli görünüyor,ve wirelessı kullanamıyorum,samsungun kendi sitesinden atherosu yükledim ancak setupa tıklayınca kaldır ve güncelle seçeğinden güncelleye basınca aygıt görünmüyor diyor,lütfen acil yardım edin moralim çok bozuk.
teşekkürler
recovery kaldırdınmı muhtemelen kaldırdın format atmışsın yanlış sürücüyü kurmayasın kimisinde atheros kimisinde broadcom kurulu oluyor.az önce wireles programın hata verdi kaldırdım recovery programından tekrar yükledim düzeldi.eğer recovery mevcutsa halen pc'de sistem yazılımları bölümü var programında sistem yazılımları bölümünde lan sürücüsü var onu yükledimmi işin çözülür.yada aygıt yöneticisinde üzerine sağ tıkla ayrıntılar sekmesinde geç donanım kimlikleri var orada ki yazıyıhttp://www.devid.info/tr buraya gir bulabilirsin
FN tuşu ile wireless dışında diğer fonksiyonlar çalışıyor mu? mesela ekran parlaklığını kısıp-açmak gibi.