Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunun bir kaç çözümü var eğer 8.1 döndüysen amd ekran kartını kaldır daha sonra W10 yükseltme yap tekrardan Windows Update veya aygıt yöneticisnden güncelleme yap bakalım sorun çözülcekmi genel olarak bu şekilde düzelmiş bende güvenli modda başlatıp sildim şimdi bakıcam bakalım verecekmi amd ekran kartlarında bu problem var.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Windows 10 da güvenli modda ekran kartını kaldırdım windows updateden güncelleme yaptım ama yine aynı sorunla karşılaştım. Müsait olduğum bir zaman iki ekran kartınıda kaldırıp windows 10 a geçicem o şekilde deniyeceğim bir tane de
  • arkadaşlar sojtr modelinde gta5 oynayan varmı? fps, performans durumları nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bssdtmz

arkadaşlar sojtr modelinde gta5 oynayan varmı? fps, performans durumları nasıl?

aynen w 8.1 de oynanmıyordu oyun windows 10 da nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win10 durumu nedir gta5 veya diğer oyunlarda bir değişiklik oluyormu? yukardakılerde yazmış ama uplayalım bizde.
  • pcye 120 gb lik sandisk ultra II ssd taktım windows 10 u da sıfırdan yükledim ssdye şu an pcden hiç olmadığı kadar memnunum.tavsiye ederim dostlar ssd şaha kaldırıyor pcyi.bir de içini açıp temizleyesim var pcyi 2 seneyi geçti ama üşeniyorum var mı pcyi açıp fanını falan temizleyen?
  • kartal90 kullanıcısına yanıt
    Bunu söylediğiniz çok iyi oldu peki bu SSD yi ayrı takabiliyormuyuz yani taktığınız SSD bu linkeki gibi mi yoksa bu linkte ki gibi mi mesela hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Bunu söylediğiniz çok iyi oldu peki bu SSD yi ayrı takabiliyormuyuz yani taktığınız SSD bu linkeki gibi mi yoksa bu linkte ki gibi mi mesela hocam ?

ssd 2.5 standart hdd boyutunda ama ek aparatlarla sizin gösterdiğiniz ssd de takılabilir.hdd yerine taktım ssdyi
    cdrom yerine takılan ssd caddy aparatı siparişi verdim geldiği zaman cd romu çıkarım yerine eski hddyi takacam
    http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Universal-Aluminum-2nd-HDD-Caddy-9-5mm-2-5-SATA-3-0-SSD-Case/2053870336.html

• internal_power_error alıyorsanız AMD'nin 15.7.1 driverını değil de 15.7'yi kullanın. 15.7'yi yüklediğimden beri hiç mavi ekran almadım.
  • Arkadaşlar bu Samsung laptoplarda Windows 10'a nasıl geçeceğiz? Bekliyorum, otomatik herhangi bir mesaj da gelmiyor. Siz nasıl yükselttiniz.
  • arkadaşlar biraz önce black ops 1 i yükledim ancak kasma yaptı yani bu oyun 512 ekran kartı 4 gb ram istiyor neden böyle düşük performans verdi bu bilgisayarda bad company2 vs tarzı oyunlar oynamak istiyordum ancak hayal kırıklığı oldu nedeni nedir bir ayarlama vs mi yapmak gerekir
  • ketchup. kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı grafik ayarlarından yüksek performansa almadıysanız kasma yapabilir.
    Ati'nin güncel driverını kullanın + Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırdan oyunun .exe sine yüksek performans atayın. Bilgisayarın güç planını Yüksek performans yapın.
  • quote:

Ati'nin güncel driverını kullanın + Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırdan oyunun .exe sine yüksek performans atayın. Bilgisayarın güç planını Yüksek performans yapın.

hocam peki bu ayarlarda bf bad company 2 vietnam ı orta ayar grafiklerde 60fps açarmı

• Ultrada oynarsanız eğer 29 - 40 FPS aralığını görürsünüz Orta ayarda ise çok rahat bir şekilde oynarsınız lakin 60 FPSyi görmeyebilir 50 FPS civarı 60 a yakın bir aralıkta gider gelir ki bu da sizin için rahat bir oyun keyfi anlamına geliyor. Ama ultrada bile 40 FPS ye kadar görebilirsiniz ayarlayıp oyunun akışına göre kendiniz optimize edebilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Arkadaşlar bu Samsung laptoplarda Windows 10'a nasıl geçeceğiz? Bekliyorum, otomatik herhangi bir mesaj da gelmiyor. Siz nasıl yükselttiniz.

internetten get windows 10 için olan update i bulup manuel yüklemeyi deneyin
    win7 için bu kodlu updateler
    3035583
    2952664

Windows 8.1
    2976978
    2919355

bu updateler
  • arkadaşlar hayırlı günler yükseltme yolu ile windows 10 a geçtim geçmişken bir de temiz kurulum yapiyim dedim farklı bir bilgisayar için medya diski oluştur gibi bir seçenek vardı onu seçtim usb ye yazarken hata verdi bende bir siteden windows 10 home single language indirip flasha yazdım fakat bir türlü pc ye okutamadim Biosa girip uefi felan seçiyorum ama pc açılışta flash diski gormuyor iki farklı flash la denedim sorun cozulmedi acaba bios tan ayar mı yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı ?

• quote:

Ultrada oynarsanız eğer 29 - 40 FPS aralığını görürsünüz Orta ayarda ise çok rahat bir şekilde oynarsınız lakin 60 FPSyi görmeyebilir 50 FPS civarı 60 a yakın bir aralıkta gider gelir ki bu da sizin için rahat bir oyun keyfi anlamına geliyor. Ama ultrada bile 40 FPS ye kadar görebilirsiniz ayarlayıp oyunun akışına göre kendiniz optimize edebilirsiniz hocam.

yok hocam low dada oynarım zaten oyunnun grafikleri iyi tek isteiğim oyundan 60 fps ve göz ile seçilebilir ortam
    Frapsdan öğrenin hocam test edin burayada yazın bilgilendirin insanlar araştırdığında sayenizde kesin bir sonuç almış olurlar yararlı olur
  • Arkadaşlar garantisi doldu bilgisayarımın boş bir anımda fanı falan temizleyeyim diyorum. Konusu vardı sanırım mobildeyimde birisi link atabilir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.