Şimdi Ara

Samsung NP350V5C-S03TR BİLGİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np350v5c-s03tr-intel-core-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301216&categoryId=98

Samsung NP350V5C-S03TR Intel Core i7 3610QM 2.3GHz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 1.813 TL SINA PEŞİN ALACAĞIM. BU KONUDA BİLGİSİNE GÜVENEBİLECEĞİM ARKADAŞLAR YARDIM İSTİYORUM.FİYAT OLARAK MAKSİMUM 1900 TL .
    öNERİLERİNİZ ?

şimdiden teşekkürler...

• evet arkadaşlar sistem olarak makine güzel birşeye benziyor.
    ancak sizlerin + - yorumlarınız dahilinde bende bu ürünü düşünüyorum
    haydi arkadaşlar şu başlığa bir el atalım ?
    yardımcı olalım birbirimize abilerim ablalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kumandan -- 26 Eylül 2012; 22:46:02 >
  • kullanım amacı nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aldım kullanıyorum ama memnun olmadığım konular var.Yazılımsal olarak çok uğraştırıyor beni.Geç açılıyor.512 mb ram i olan xp im daha çabuk açılıyor :D Bir de hata veriyor sık sık windows özellikle güncellemelerde falan.Mat ekranına alışamadım henüz.Onun dışında oyun performansı gayet memnun edici. Batman civ5 battlefield en son ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum.Isınma konusunda net bir şey söyleyemem çünkü 2 saatten fazla oyun olsun yazılımsal işler olsun oynamam.O nedenle pek ısınmıyor. 5 aydır kullanıyorum hiçbir şekilde kendiliğinden kapanma gibi bir olayı olmadı.
  • bahsettiğiniz özelliklere sahip dizüstü bilgisayarı satış sitesinde gördüm adam 1350 tl istiyor. Özellikler olarak tatminkar bence ama herhangi bi olumsuzlukk var mı pc de eski kullanıcıların yanıtlarını bekliyorum..
     Samsung NP350V5C-S03TR BİLGİ !!! Samsung NP350V5C-S03TR BİLGİ !!! Samsung NP350V5C-S03TR BİLGİ !!! Samsung NP350V5C-S03TR BİLGİ !!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.