Şimdi Ara

Samsung NP350v5c-s0ktr 1220 TL İyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosanın sitesinde bu ürün 1399 TL olarak satılıyor.

http://www.teknosa.com/urunler/125032474/samsung-np350v5c-s0ktr-notebook

Özellikler ;

AĞIRLIK 2,33 Kg.
    BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3
    BLUETOOTH PORTU Var
    Dahili Kamera Var
    EKRAN BELLEĞİ 2GB gDDR3
    EKRAN BOYUTU 15,6"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 Piksel
    EKRAN ÖZELLİĞİ HD LED
    ETHERNET Var
    GRAFİK TİPİ AMD Radeon HD 7670M
    HOPARLÖR Var
    İŞLEMCİ Intel Core i5 3230M
    İŞLEMCİ HIZI 2,60 GHz
    İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i5
    MARKA SAMSUNG
    MODEL NP350V5C-S0KTR
    OPTİK SÜRÜCÜLER Super Multi Dual Layer
    PİL ÖMRÜ 5,3 Saate Kadar
    PİL TİPİ 6 Hücreli
    SABİT DİSK 750 GB (7400 RPM)
    TV-OUT ÇIKIŞI VGA, HDMI
    USB BAĞLANTI ADEDİ 2 x USB 3,0, 2 x USB 2,0
    YAZILIM Windows 8 (64-bit)
    WİRELESS Var
    Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)

100 TL hediye çeki (Teknosa.com'a özel) (ilave ihtyaçlarım vardı zaten)
    50 TL Axess internet alışverişi chip parası (yüklendi bile)
    30 TL Kişiye özel harcama chip parası (1 mayısta yüklenecek)

Net olarak bana maliyeti 1221 TL oldu... Tam olarak araştırmadım ama bu fiyata alabileceğim başka bi ürün gözüme çarpmadı. Sizce bu fiyat iyimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rkadas -- 30 Mart 2013; 13:16:28 >

• Grafik kartı olarak nvidia tabanlı bir kart seçmeni öneririm. Z580 yavsiye edrim:
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352526-8gb-notebook-urun9013.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Grafik kartı olarak nvidia tabanlı bir kart seçmeni öneririm. Z580 yavsiye edrim:

Şuana kadar kullanmış olduğum pclerde amd tabanlı ati kartlarını kullandım ve hiçbirinde sorun yaşamadım. 1 defa nvidia ekran kartlı laptop kullandım ondada sorun yaşadım...

Sizin önermiş olduğunuz üründeki ekran kartı hemen hemen benim aldığım laptoptaki ile aynı performansa sahip , çok fazla değişiklik gösterceğini zannetmiyorum. Bunun dışında benim aldığım laptopun işlemci , harddisk ve işletim sistemi gibi artı özellikleride mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rkadas -- 30 Mart 2013; 14:10:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Grafik kartı olarak nvidia tabanlı bir kart seçmeni öneririm. Z580 yavsiye edrim:

Şuana kadar kullanmış olduğum pclerde amd tabanlı ati kartlarını kullandım ve hiçbirinde sorun yaşamadım. 1 defa nvidia ekran kartlı laptop kullandım ondada sorun yaşadım...

Sizin önermiş olduğunuz üründeki ekran kartı hemen hemen benim aldığım laptoptaki ile aynı performansa sahip , çok fazla değişiklik gösterceğini zannetmiyorum. Bunun dışında benim aldığım laptopun işlemci , harddisk ve işletim sistemi gibi artı özellikleride mevcut...

Alıntıları Göster
    eğer çok fazla oyun oynamıyorsan veya düşük ayarlarda 25 fps bana yeter diyorsan çok iyi bir seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

eğer çok fazla oyun oynamıyorsan veya düşük ayarlarda 25 fps bana yeter diyorsan çok iyi bir seçim

Sıklıkla günlük kullanım için ama tabiiki oyun falanda oynanıcak boş zamanlarda...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Sıklıkla günlük kullanım için ama tabiiki oyun falanda oynanıcak boş zamanlarda...

Alıntıları Göster
    Bunun ekran kartı nedir arkadaşım tam olarak. Hani 2GB yazıyor ama satış temsilcisi de 1GB harici 1GB tümleşik olmak üzere toplamda 2GB dedi..? 2gb tamamen harici değil mi bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent005 -- 8 Nisan 2013; 20:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: levent005

Bunun ekran kartı nedir arkadaşım tam olarak. Hani 2GB yazıyor ama satış temsilcisi de 1GB harici 1GB tümleşik olmak üzere toplamda 2GB dedi..? 2gb tamamen harici değil mi bunda

Alıntıları Göster
    HD7670M ekran kartına sahip.Ekran kartı belleği fazlalaştırılmış 2gb bellek kapasitesi var ekran kartının kendi belleğidir performansa etkisi yok ama ekran kartının ileriye doğru sistem raminden fazla yemesini engeller harici ekran kartıdır.
    Not:Özellikle ağır oyunlar her ne kadar harici kart olsa da sistem raminden kullanır.Örneğin bf3 oyununu 2gb bellekli harici bir kartla oynadığında sistemden 1-1.5gb arası ram kullanabilir.3gb'nin üzerinde ram kullanır bu ve bunun gibi oyunlar,sistemin kullndığı ramle birlikte 4gb rame sahip bir sistemde 3gb üzeri ram kullnımı olur yakın zamanda oyun oynayanlara 4gb ram bulunan sistemler yetmeyecek ram artırımına gidilecek zaten genelde çoğu kişi aldıktan sonra yükseltiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

HD7670M ekran kartına sahip.Ekran kartı belleği fazlalaştırılmış 2gb bellek kapasitesi var ekran kartının kendi belleğidir performansa etkisi yok ama ekran kartının ileriye doğru sistem raminden fazla yemesini engeller harici ekran kartıdır.
    Not:Özellikle ağır oyunlar her ne kadar harici kart olsa da sistem raminden kullanır.Örneğin bf3 oyununu 2gb bellekli harici bir kartla oynadığında sistemden 1-1.5gb arası ram kullanabilir.3gb'nin üzerinde ram kullanır bu ve bunun gibi oyunlar,sistemin kullndığı ramle birlikte 4gb rame sahip bir sistemde 3gb üzeri ram kullnımı olur yakın zamanda oyun oynayanlara 4gb ram bulunan sistemler yetmeyecek ram artırımına gidilecek zaten genelde çoğu kişi aldıktan sonra yükseltiyor

tşkler kardeş bilgilendirmen için. bu durumda öncelikle 2gb harici ekran kartı var bunun. dediğin gibi yüksek oyunda ramden kullanabilir. Bunun ramide 8GB çok sıkıntı olmaz bu makine o zaman. fiyata göre iyi denilebilir dimi?

ben kendimde çok oyun oynayan biri değilimdir arada bir belki. oda need for speed tarzı oyun olabilir. maximum crysis oynarım dicem muhtemelen onu bilem yüklemem. bana adobe photoshop macromedia flash vs çalıştırsın yeter :)

• quote:

quote:

tşkler kardeş bilgilendirmen için. bu durumda öncelikle 2gb harici ekran kartı var bunun. dediğin gibi yüksek oyunda ramden kullanabilir. Bunun ramide 8GB çok sıkıntı olmaz bu makine o zaman. fiyata göre iyi denilebilir dimi?

ben kendimde çok oyun oynayan biri değilimdir arada bir belki. oda need for speed tarzı oyun olabilir. maximum crysis oynarım dicem muhtemelen onu bilem yüklemem. bana adobe photoshop macromedia flash vs çalıştırsın yeter :)

Alıntıları Göster
    fiyatı başlıktaki gibiyse gayet iyi fiyata almış olursun bir işletim sistemli bu fiyata bu sistemlerin samsunglarda yok diğer bazı markalarda var freedos yani işletim sistemsiz olanını bulabilirsin.

• quote:

fiyatı başlıktaki gibiyse gayet iyi fiyata almış olursun bir işletim sistemli bu fiyata bu sistemlerin samsunglarda yok diğer bazı markalarda var freedos yani işletim sistemsiz olanını bulabilirsin.

1399tl aslında laptop. arkadaş internetten alınca 100tl hediye çeki almış ve chip vs kazandığı için bu fiyata geldi demiş. hediye çekini ayrıca bir alışverişte kullandırtıyor. mağazadan alınca hediye çeki yok :) 1399tl direk :D
  • quote:

quote:

1399tl aslında laptop. arkadaş internetten alınca 100tl hediye çeki almış ve chip vs kazandığı için bu fiyata geldi demiş. hediye çekini ayrıca bir alışverişte kullandırtıyor. mağazadan alınca hediye çeki yok :) 1399tl direk :D

Alıntıları Göster
    Yine de normal fiyat genelde indirimler hariç bu seviye leptoplar 1400-1500 aralığında

• quote:

Yine de normal fiyat genelde indirimler hariç bu seviye leptoplar 1400-1500 aralığında

hmm anladım tşkler bilgilendirme için. o zaman 1400tl ve ya altında bi fiyat kaç olursa olsun indirimli demektir alınabilir böyle bir laptop o zaman düşünmeden. işimizi görür
  • quote:

quote:

hmm anladım tşkler bilgilendirme için. o zaman 1400tl ve ya altında bi fiyat kaç olursa olsun indirimli demektir alınabilir böyle bir laptop o zaman düşünmeden. işimizi görür

Alıntıları Göster
    Fiyatına göre çok iyi bir seçim olur. işlemci ve ram gayet yeterli seviyede. İnternet, müzik ve film izleme açısından hiçbir sorun yaşatmaz.

Ekran kartının oyun performansı da fena değildir. Aynı ekran kartını kullanıyorum. Fifa 13, Nba 2K13, Farcry 3, Witcher 2,Crysis 2, Borderland 2, Dishonered, Alan Wake, Dirt 3 gibi oyunları yüksek seviyede akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Şu ana kadar sadece Crysis 3'te kötü performans aldım ki onda da optimizasyon problemleri hat safhada sadece ekran kartından kaynaklanan bir sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 10 Nisan 2013; 11:06:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

Fiyatına göre çok iyi bir seçim olur. işlemci ve ram gayet yeterli seviyede. İnternet, müzik ve film izleme açısından hiçbir sorun yaşatmaz.

Ekran kartının oyun performansı da fena değildir. Aynı ekran kartını kullanıyorum. Fifa 13, Nba 2K13, Farcry 3, Witcher 2,Crysis 2, Borderland 2, Dishonered, Alan Wake, Dirt 3 gibi oyunları yüksek seviyede akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Şu ana kadar sadece Crysis 3'te kötü performans aldım ki onda da optimizasyon problemleri hat safhada sadece ekran kartından kaynaklanan bir sorun değil.

Alıntıları Göster
    Isınması ve şarj süresi hakkında kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

• BENDE BU BİLGİSAYARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYUN FALAN OYNAMADA BİR PROBLEM YASADINMI TAVSİYE EDERMİSİN. 2 GÜN İÇİNDE ALMAM LAZIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan.37

BENDE BU BİLGİSAYARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYUN FALAN OYNAMADA BİR PROBLEM YASADINMI TAVSİYE EDERMİSİN. 2 GÜN İÇİNDE ALMAM LAZIM.

şuana kadar herhangi bir sıkıntı yok. İlk açılış hızı bile baya güzel...
  • quote:

quote:

BENDE BU BİLGİSAYARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OYUN FALAN OYNAMADA BİR PROBLEM YASADINMI TAVSİYE EDERMİSİN. 2 GÜN İÇİNDE ALMAM LAZIM.

şuana kadar herhangi bir sıkıntı yok. İlk açılış hızı bile baya güzel...

Alıntıları Göster
    pes 2013 bazıları yuksek kalitede oynanmıyormus sen denedinmi ?
  • quote:

pes 2013 bazıları yuksek kalitede oynanmıyormus sen denedinmi ?
    o kadar denenmedi...
  • quote:

o kadar denenmedi...

Alıntıları Göster
    merhaba ben de samsung np 350v5c s0ktr aldım 1449 tl ye 1 ay oldu hala 1500 tl limite kadar emsali yok makinanın ve pes 2013 NBA 2k13 gibi oyunları en yüksek seviyede oynuyorum crysis 3 ü kasmadan oynaya biliyorum sadece crysis3 ü oyunda hikayeyi anlatırken seste kasma oluyor acer,casper gibi adeta mimli markalarda bile bu fiyata emsali yok almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka_rakartal06 -- 20 Mayıs 2013; 16:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka_rakartal06

merhaba ben de samsung np 350v5c s0ktr aldım 1449 tl ye 1 ay oldu hala 1500 tl limite kadar emsali yok makinanın ve pes 2013 NBA 2k13 gibi oyunları en yüksek seviyede oynuyorum crysis 3 ü kasmadan oynaya biliyorum sadece crysis3 ü oyunda hikayeyi anlatırken seste kasma oluyor acer,casper gibi adeta mimli markalarda bile bu fiyata emsali yok almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    http://www.teknosa.com/urunler/125032474/samsung-ativ-book-3-np350v5c-s0ktr-notebook
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-ativ-book-3-np350v5c-s0ktr-notebook/901761806?ref=akakce&v=1.20.4

şu anda teknosada 2199 tl, kliksada 1699 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.