Özellikleri:
İşlemci: Intel Core i5-3210M
Ekran: 15.6” Antireflective Hd LED (220nit Non-Gloss) 1366x768
Ekran Kartı: 2 GB GDDR3 AMD Radeon HD 7730M Hybrid
Ram: 12 GB (8+4 GB) 1600 Mhz DDR3
SSD: 240 GB
HDD: 500 GB
Optik Sürücü: Super Multi Dual Layer (SATA)
USB Port: 2 USB 3.0 + 2 USB 2.0
Ethernet: Gigabit Ethernet LAN
Wireless: 802.11 bg/n 1X1
Bluetooth: 4.0
Klavye: Numerik Q - Türkçe
Kart Okuyucu: 3-in-1 (SD, SDHC, SDXC)
HDMI: Var
Kamera: Var
Pil: 6 Hücreli Li-on
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 bit
Ağırlık: 2.50 kg
Boyutlar: 372.5 x 243 x 33 mm
Bilgisayarın LCD Plastik Çerçevesinin Sağ Tarafında Ufak Bir Çatlak Var Ekrana Ve Diğer Aksamlarına Hiçbir Zararı Yoktur Açılırken Katlanırken.. 4 Adet USB Portu Mevcut Bunlardan İkisi USB 2.0 Ve USB 3.0 Şeklinde. USB 2.0 Olan Portlar Çalışmıyor Dert Değil Yanında 4 Portlu USB Çoklayıcı Hediye Vereceğim. Cihaz 2 Senedir Bende Bu Bahsettiğim Kusurlar Benden Önceki Sahibinden Önceki Kişiye Aitmiş Aldığım Kişi Böyle Dedi Bana. Kamerasından Görüntü Alamadım. Bir Önceki Windows 8'de Çalışıyordu. Format Sonrasında Yeni Windows 8'de Çalışmadı Bozulmuş Olabilir Veya Kablosu Bir İhtimal Yerinden Oynamış Olabilir Sök Tak Yapmam Gerekebilir. Bir Zaman Bilgisayar Teknik Servisliği Yaptığımdan Bir Kaç Kez A'dan Z'ye Söküp Bakımını Yaptım Sildim, Tozunu Aldım Termal Macununu Yeniledim. Termal Macun Değişiminde Cooler Master'ın Macununu Kulllandım. GTA 5 Ve Call of Duty Modern Warfare 3 Gibi Oyunları Yüksek Ayarlarda Yağ Gibi Oynatmaktadır. Şarjı 1.5 Saat Kadar Gitmektedir. Hiç Tamir Görmedi Stickerları Yani Etiketleri Dahi Sökülmemiştir, Ayrıca Touchpad Kısmında Kararma Bozarma Renk Atması Gibi Bir Durum Yoktur.Laptop ile resimde görülen, listede yazan tüm ekipmanları almak zorunda değilsiniz. İhtiyacınız olan ekipmanları belirtirsiniz sade onları alırsınız laptop ile birlikte veya sade laptop'a ihtiyacınız varsa öyle de alabilirsiniz seçim sizin. İlla hepsi tam takım satılacak diye bir kaide yok. Seç, beğen, al hesabı şeklinde de alışverişimizi yapabiliriz.
Diğer Oyuncu Ekipmanları:
1- ASUS Wireless Kablosuz Klavye Mouse Set
2- Arctic P604 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık (Sıfır - Mor Renk)
3- Trust GXT 278 Yozu 4 Fanlı USB 2.0 14"-17.3" Notebook Soğutucu
4- Mercusys Halo S3 300 MBPS Kablosuz Ağ Genişletici 2'li
5- PoloSmart PSG04 PS3-PC Kablosuz Oyun Kolları (Sıfır, 2 Adet)
6- Omuz Askılı Laptop Taşıma Çantası
FİYAT : 6200 TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.