merhaba arkadaslar bu modelin 2. Elini buldum 500 liraya sizce alınırmı.
SAMSUNG 355V5C S0CTR AMD A4 İŞLEMCİ 4 GB RAM 1GB EKRAN KARTI 500 GB HARDDISK 15.6 İNC LED EKRAN CIHAZDA EN UFAK CIZIK VEYA SORUN YOKTUR YANINDA CANTA VE MOUSE VERILECEKTIR
Bence alma a4 işlemcili laptop alınmaz alcaksanda a10 al birde 2 eline 500 lira para istiyor adam herhalde kazıcak bir yer arıyor o fiyata o laptopa kimse para vermez neden diye sorarsan a4 işlemci zaten piyasada yok bence siz biraz daha üstüne koyup daha iyi ve temiz bir laptop alın derim.
Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım , şarj adaptörü. Samsung NP355V5C-S05TR makinemin şarj aleti liteon markalı bir adaptör.ben pc 'yi 1 sene kadar önce telpadan almıştm (internet).pc bana kutulu ve açılmamış geldiği halde servis adaptörün orjinal olmadığını söylüyor . şimdi servise göndermem gerek , adaptörü görünce garantiden çıkmasından endişeleniyorum.Sizin adaptörlerinizin üzerinde samsung markası basılımı , yardım edebilecekbir görüşü olan varsa , sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme