Şimdi Ara

Samsung np355v5c-sobtr yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bundan 2 ay kadar önce kız kardeşime samsung marka NP355V5C-S0BTR seri numaralı ürünü aldım. Kardeşimin bilgisayarı genel kullanma amacı film izlemek facebook a girmek gibi basit işlemler yani oyun falan oynamaz. ürünü alırken sistemi beni çok cezbetmişti. Sistemi şöyle

Cpu Hızı (Mhz) 2,3 Ghz
    Ekran Boyutu (Inch) 15.6"
    Ekran Cozunurlugu 1366 x 768 px
    Standart Sistem Belleği 8 GB
    Cache Bellek 6 MB
    Net Agırlık Aralıgı KG 2,33 kg
    Tasınabilir Bilgisayar Türü Notebook
    Sistem Bellek hızı DDR3 1600 MHZ
    Sabit Disk (Gb) 1 TB
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 2 GB
    Ekran Kartı Modeli AMD Radeon HD7670M
    Maks. Sistem Belleği (MB) 16 GB
    Optik sürücü tipi DVD±RW
    USB 2 portu 4 Adet Usb
    VGA/HDMI Port Var/Var
    Ethernet Ethernet 10/100/1000
    WLAN/Wi-Fi 802.11b, 802.11g, 802.11n
    İşletim Sistemi Windows 8
    Smart kart okuyucu Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)
    Bluetooth / Irda portu Var
    Kamera Var

Fakat bilgisayarı aldığımız günden beri sorunları bir türlü bitmedi

ilk olarak wifi çekim gücü çok düşük ve sürekli kopmalar oluyor benim kendi bilgisayarımın full çektiği yerde bu bilgisayar 2 diş çekiyor

bilgisayar genel olarak aşırı yavaş çalışıyor görev yöneticisini yaklaşık olarak 20 saniyede açıyor ve hdd performansına baktığımda sık sık %100 olarak görüyorum ama bellek kullanımında veya işlemci kullanımında bu rakam %20 lerde oluyor . Ayrıca yaklaşık olarak 2 dakikada açılıyor buda bana uzun bir süre gibi geldi ama bilmiyorum uzun mudur.

birde fan sesi çok rahatsız edici düzeyde fn+f11 yaptığımda bir süre yavaşlıyor ama 3,4 saniye sonra tekrar çok hızlanıyor
    bilgisayarda herhangi bir program yüklü değil ve taratmalarımda bir virüs bulamadım format attım yine aynı bunun üzerine servise götürdüm ve bir sorun olmadığı söylendi

sonuç olarak bilgisayar çok çok yavaş bir halde sizce sorunların çözümü neler olabilir bilen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim.

• hangi şehirdesiniz hangi servise yolladınız?
  • format attıtan sonra yüklediğiniz programlar ağırlık vermiş olabilirmi veya işletim sistemi değişikliği yapsanız ne kullanıyorsanız sistemde o kadar kötü bir sistem degıl gayet iyi bir sistem
  • Aynı cihaz bende mevcut aldığım gün win8 yüklüydü stabil olmadığını düşünerek win 7 yükledim 5. 6 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok eğer sadece internet maçlı kullanıcaksanız linux kurabilirsiniz
  • SUEZMAX kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım necatibey caddesindeki destech bilişime götürmüştüm
  • farklı servise gosterin donanımsal problem olabilir

LİBYA CAD. NO:8 KOLEJ ANKARA,

HALİL SEZAİ ERKUT CD.MARTI SK.No:B3/16-18 ETLİK K.ÖREN ANKARA,

bu adreslere de goturun sert biçimde anlatın derdinizi yumuşak başlı insanlara ilgi gostermezler servisler
  • herhalde sistemden kaynaklanıyor belki win 8 stabil olarak çalışmıyordur ama performans çok düşük olunca donanımsal bir arıza olduğunu düşündüm. Aldıktan 10 gün sonra servise götürdüm format atıp verdiler değişiklik olmadı acaba iade almamak için donanımsal bir arıza var da gidermediler mi diye düşünüyorum. Bilgisayarda işletim sistemi programları dışında bir programda yüklü değil . Bir daha mı servise götürsem diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SUEZMAX kullanıcısına yanıt
    aslında tam olarak durum şöyle oldu ben bilgisayarı destech bilişime götürdüm ilk olarak teslim formunu orada okumama rağmen nasıl olduysa "cihazın üzerinde çizikler ve lekeler var" yazısını görmedim.Daha sonra eve geldiğimde servisi aradım ve cihazın sıfır olduğunu ve çiziksiz olduğunu belirttim telefon üzerinden tekrar incelettim ve telefonda ki kişide bu yazının standart bir prosedür olduğunu her gelen cihaza aynı ifadelerin yazıldığını söyledi .Ama ben iyi niyetli bulmadım ve cihaza bir işlem yapılmamasını istedim ve ertesi gün cihazı tekrar teslim almadım çünkü eğer bir çizik lekeleme olsa siz yaptınız derlerdi.

daha sonra kolejdeki servise götürdüm ve orada cihaz 2 3 gün kadar kaldı format atılarak teslim edildi. samsung cihazı olan arkadaşların herhangi bir arıza olduğunda ankardalarsa eğer destech bilişime gitmemelerini öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.