Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.749
Cevap
21
Favori
145.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende samsung gameri kardeşime verip 4100 dolara 2* 880 gtx li alienware 18.5 inçlik notebook almak istiyorum.yurtdışından gelirken %18 kdv alınıyormuş,başka vergiler varmı acaba?sadece %18 farkla kurtuluyormuyuz?Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 2 Haziran 2014; 13:19:53 >
  • hdd değişiminden sonra garanti bozuluyor muydu arkadaşlar
  • sen değiştirirsen bozuluyor,servis değiştirmesi gerek.eğer kablolara zarar vermeden değiştirirsen sende değiştirebilirsin ama bu tek kelimeyle İMKANSIZ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3 mini

hdd değişiminden sonra garanti bozuluyor muydu arkadaşlar

Hayir arkadaki kapagi cikar ve tak. Ustteki arkadas niye bu kadar ucmus anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujiwara

İntel Widi'yi bu bilgisayarda aktive edebilen kullanan var mı . Bir türlü çözemedim . Yardımcı olursanız çok seviniri. İyi forumlar

WiDi bizim bilgisayarla uyumlu degil. Onun icin islemci gpu'su kullanilmali ama bizde kullanilamiyor cunku optimus yok.

Girmeyeli uzun sure olmus. Herkes laptopunu satiyormus vay be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

Hayir arkadaki kapagi cikar ve tak. Ustteki arkadas niye bu kadar ucmus anlamadim.

ben değiştirmiştim daha önceden.. şimdi servise götürmem gerekiyor.. garantiden çıkmışsa boş yere götürmeyim diye sormak istedim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunasuper

sen değiştirirsen bozuluyor,servis değiştirmesi gerek.eğer kablolara zarar vermeden değiştirirsen sende değiştirebilirsin ama bu tek kelimeyle İMKANSIZ!!!

ben değiştirdim zaten hocam çok zor bişey değil.. ben içine farklı bi hdd taktığım için garantiden çıkar mı diye merak etmiştim.. başka bi arkadaş cevabını verdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

ben değiştirmiştim daha önceden.. şimdi servise götürmem gerekiyor.. garantiden çıkmışsa boş yere götürmeyim diye sormak istedim teşekkürler

Ben değiştirdim,değiştirirken güya mousepadin kablolarını koparmışım,garantiden çıkmış,servis öyle dedi.
  • yeni bios update i geldi ver P04ABA içeriği hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jungle35

yeni bios update i geldi ver P04ABA içeriği hakkında bilgisi olan varmı?

Güncellemeyi gerçekleştirdiniz mi siz
  • Beyler bilgisayarda Windows update düzgün çalışmıyor updateleri yapmıyor bi yardım

Edit: ram kullanımı % 80 altına inmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmadilloOguz -- 30 Haziran 2014; 12:11:31 >
  • merhaba.. bu laptop un -cok az kullanilmis- bir 2nci elini amerikadan aldim.. turkiyeden farkli olarak(sanirim) 16 gb ram ve 1,5 tb ozellikleri var.. yalniz ufak bi sorunum var..
    bilgisayar nadir de olsa, normalde balanced mode da cok rahat calistirdigi oyunda(2k14) oyle bir kasiyor ki sanirsin ayni anda 5 tane oyun actim.. hem de oyun modunda yapiyor bunu.. hatta balanced a geri alinca toparladi durumu.. gecici bisey ve surekli yapmiyor ama nedenini anlamam lazim.. cok rahatsiz edici bir sey.. goruntu oyle yavasladi ki en son(maca girene kadar bir sey yoktu her seferinde) oyundaki zaman 10-15 kat kadar yavasladi.. kapattim yeniden baslattim ama nafile.. sonra birden duzeldi.. yani normal bisey degil bu.. oyunda 10 mac akiyorsunuz ama 11nci mac laptop olu taklidi yapiyor..

not: watch dogs gibi sistem somuren bir oyunu full ozelliklere yakin bi sekilde oynayabiliyorum..(takilma yokken tabi)

bir ara da chrome da yapiyordu benzerini.. yine nadiren(3-4 gunde bir) chrome donuyordu 5-10 saniyeligine..

yardimci olursaniz sevinirim.. daha once ayrintili bir msj yazmistim(bu sayfada) fakat cevap gelmedi maalesef.. kullanim da bir hata mi yapiyoruz acaba?(cevap verecek arkadas bu konularda cahil oldugumu dusunerek ayrintili anlatirsa memnun olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rijkaard8 -- 4 Temmuz 2014; 3:50:48 >

• Güncelleme işine girişmeyin diye söylüyoruz,dinleyen olmuyor.En son ekran kartını güncelledim,laptop u büyük ekranlara bağlayınca tarifsiz sorunlar yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmadilloOguz

Beyler bilgisayarda Windows update düzgün çalışmıyor updateleri yapmıyor bi yardım

Edit: ram kullanımı % 80 altına inmiyor

Muhtemelen 32 bit Windows kurmuşsunuz. 64 bit kurunca düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramcetin

quote:

Orijinalden alıntı: jungle35

yeni bios update i geldi ver P04ABA içeriği hakkında bilgisi olan varmı?

Güncellemeyi gerçekleştirdiniz mi siz

kurdum

• rijkaard8 R kullanıcısına yanıt
    tamamen saçmalık olabilir ancak; bir ihtimal nedeni arızalanmış ssd (expresscache) diye tahmin ediyorum... veya toz sebebiyle aşırı ısınan ekran kartı & işlemci. bu konularda ben de cahil olduğumu belirteyim!

arkadaşlar, oyun esnasında gözlemlediğiniz max/ortalama cpu, gpu sıcaklıklarını paylaşabilir misiniz?
  • Arkadaşlar bios güncellemesini samsung update yazılımından güncelledim ve bilgisayarım artık açılmıyor.. Sistem geri yükleme falan da yaptım nafile. Açılıştaki samsung ekranı çıkıyor ve işlem dairesi dönül duruyor. Yardımcı olabilecek varsa bekliyorum

• JimmyHopkins J kullanıcısına yanıt
    oncelikle tesekkurler ilgilendiginiz icin.. cozumu de buldum fakat mesajimi silmeyi unuttum.. aslinda sorunum da tam olarak buymus, idrak edememisim :http://forum.donanimhaber.com/m_78927816/tm.htm

muhtemelen virus yedik bi yerlerden.. mouse un hareketsiz kaldigi nba 2k14 te oyle bir kasiyordu ki muhtemelen fps 1-2 falandi.. bu sorunla karsilasan olabilir diye mesajlari silmiyorum.. internettete ki arastirmalarim sonucu 2 cozum bulabildim.. format disinda tabi.. 1ncisi cok ilginc.. gorev yoneticisi acikken sorun tamamen ortadan kalkti.. 2ncisi de sistem yapilandirmasindan klavye secenegindeki tik i kaldirmak.. boyle bi sorunu gordukten sonra bir yasimiza daha girdik.. :)

not: normalde mouse ile oynadigim watch dogs daki kasma da araba ya uzun sure bindigim ve mouse u kullanmadigiim periyotlarda oluyordu.. jeton sonradan dustu anlayacaginiz.. chrome daki durumu bilemiyorum.. zaten cok nadir oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: worths2die4

Arkadaşlar bios güncellemesini samsung update yazılımından güncelledim ve bilgisayarım artık açılmıyor.. Sistem geri yükleme falan da yaptım nafile. Açılıştaki samsung ekranı çıkıyor ve işlem dairesi dönül duruyor. Yardımcı olabilecek varsa bekliyorum

Ben guncelledim biosu hiç bir sıkıntı olmadı

• Arkadaşlar bugün Gold'dan Samsung 250 GB 840 Evo SSD aldım ve kutusunu açmadan Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki Samsung Servis Merkezi'ne garanti kapsamındaki Notebook'umu ve SSD'yi değişim ve işletim sistemi kurulumu için teslim ettim;

işlemin zaman alacağını, ancak benim de ricam üzerine mümkün olursa bugün teslim alabileceğimi, bu işlemin 50tl ettiğini belirttiler, akşam saatlerinde ürünü teslim almak için gittiğimde SSD'yi cihaza yerleştirdiklerini ve kurulum yapmaya çalıştıklarını söylediler ancak ilerleyen saatlerle beraber kurulumu benim* istediğim şekilde gerçekleştiremediklerini ilettiler.

*(burada belirtmeliyim ki eğer mümkünse halihazırda birincil harddiskimin SSD'ye kopyalanmasını ancak ssd boyutu<hdd boyutu engelinden haberdar olduğumdan temiz bir windows kurulumunun da kafi olduğunu söylemiştim)

bunun üzerine ssd-hdd değişiminin ve işletim sisteminin kurulumunun benim için yeterli olduğunu söyledim ve tekrar beklemeye başladım; kepenkleri kapatıncaya kadar bekletilmenin üzerine son dakika itibariyle ssd'nin ürüne yerleştirildiği ancak kurulum aşamasında ilerleme katedemediklerini, ssd'nin bozuk olabilme ihtimalinin bulunduğunu, ürünün teslimini bugün yapamayacaklarını, bugün ürünle ilgilenen teknikerin yarın izinli olduğunu, bekleme aşamasında madur olmamam için

(iş dolayısıyla tasarım programları kullanıyorum ve çok vaktim yok, evet ben evde yapamadım ama bir ssd-hdd değişiminin ve üzerine işletim sistemi kurulumunun Samsung Servis Merkezi'nde 1 gün içerisinde kolaylıkla halledilemiyeceğini düşünmemiştim)

ürünün kendi hdd'sini tekrar yerleştirip ürünü bana teslim edebileceklerini ve yarın Şişli civarındaki bir başka teknik servise gidebileceğimi söylediler. Bir süre de hem beni hem kendi çalışanlarını ortak servis aracı kullanımı nedeniyle yarım saat daha bekletmelerinin akabinde notebook ve ssd'yi geri iade ettiler.

İade anında bilgisayarı açıp normal biçimde çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ancak eve geldiğimde ikinci hdd'deki tüm verilerimin silindiğini ve SSD yüzeyinde aşağıdaki fotoğraflarda görülebileceği gibi ufak pürüzler olduğunu farkettim.

Merak ettiğim kutusundan çıkarılmış SSD yüzeyinde bu şekilde bir bozulma olması normal midir? Değilse sebebi ne olabilir? Teknik serviste kurulumu yapamamalarının sebebi bu olabilir mi?

(Aslında bana akşam tekrar servise gittiğimde, kurulumla anca ilgilenmeye başladılar ve yetişmeyeceğini anladıkları zamanda bahaneler ürettiler gibi geliyor.)

Ürüne herhangi bir etkisi olmasa da Gold'dan SSD'ler için değişim talep etmeli miyim yoksa SSD ve işletim kurulumu talebiyle direk diğer Samsung servisine mi gitmeliyim?

http://i58.tinypic.com/5uftoh.jpg
    http://i57.tinypic.com/imotfo.jpg

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.