Şimdi Ara

Samsung Nu7500 55' 7 Serisi Curved 4K Ultra HD Televizyon—4.249,15₺—Amazon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
6.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tvnin 49 olanını babama aldık 3400e kara cumada.55 de 4000e indi kısa bir süre önce.Hatta rakamı görünce keşke 55i alsaydık demiştik.7300le bir farkı yok.Curved olanlar 7500 düz olanlar 7300 diye geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok azalınca fiyat mı yükseltiyorlar acaba?

Bakalım göreceğiz stok şuan 4 e kadar düşmüş, daha gelecektir notu var, yeni stok da fiyat düşük mü olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

tv yayınları cmoon filmler 23 24 25 fps çekiliyor. en baba filmler 60fps. filmin boyutu 60-80gb.

trt 4k 60fps görüntü veriyor.

oyun oynasa bile input lagı düşük modeller 20bin tl civarı. ayrıca 4k da 60 fps üstü için SLİ yapması gerek.

dolayısıyla 4k da 50hz üstü şuan için gereksiz para harcamaktır. Sıcak fırsatçıya gelmez.

parası varsa bunlara hiç bakmasın. display test sitelerindeki en üst sıradaki tv yi alsın.
    İyi de benim yazdığımı okumamışsınız ki? Sıcak fırsatçı kaliteli ürünü en ucuza alandır. O zaman Samsung, LG, Sony hiç paylaşılmasın Axen, Awox'tan devam etsin sıcak fırsatçı. Hiç mi netflix 4K izlemediniz? Sizin internetiniz 8mbps ise bilemem ama insanlar netflix üzerinden 4K film izlemek için alıyor bu TV'leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 14 Aralık 2018; 11:28:3 >

• devasaldost D kullanıcısına yanıt
    Büyük bir ihtimalle. Dün 18 tane vardı. İlgi artınca fiyat da artıyor tabi doğal olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    İnternet hızım 8mbps ,

Şimdik ben netflix den 4K görüntüyle film izleyemeyecek miyim?

Bu durumu Smart TV ön yükleme yaparak film izleme esnasında takılma, donmayı önleyemeyecek mi?

• cohannan kullanıcısına yanıt
    iyi de siz beni anlamamışsınız ki.

****4k ya gerek yok demedim. 4k 50hz üzerinde yayın ve film yok dedim. 4k filmler 30fps. en kaliteli film 60fps.
    onu bulmak da muhteşem zor. (netfilix abonesiyim.)

****4k da 60 fps nin üstü görüntüyü hakkıyla verecek tvyi sıcak fırsatlarda bulman imkansız.

• 4769 tl oldu 😀

• quote:

tv yayınları cmoon filmler 23 24 25 fps çekiliyor. en baba filmler 60fps. filmin boyutu 60-80gb.

trt 4k 60fps görüntü veriyor.

oyun oynasa bile input lagı düşük modeller 20bin tl civarı. ayrıca 4k da 60 fps üstü için SLİ yapması gerek.

dolayısıyla 4k da 50hz üstü şuan için gereksiz para harcamaktır. Sıcak fırsatçıya gelmez.

parası varsa bunlara hiç bakmasın. display test sitelerindeki en üst sıradaki tv yi alsın.
    TV yayınları 50hz'dir arkadaşım 60 hz nerden çıktı ?? TRT 4K'da 50p yani 50hz yayın yapmaktadır 60 hz'de izlersen frame atlamaları olur

www.trt.net.tr
    Bad Request
    http://www.trt.net.tr/trt4k/#info

• helsloot kullanıcısına yanıt
    50 veya 60 olması konun içeriğini değiştirdi mi? 60 değil 50ymiş

eeee ne anladın okuduğun parçadan. 100hz tv ye gerek var mıymış? bi kere de ne anlatılmaya çalışıldığını kavrayın.
  • quote:

50 veya 60 olması konun içeriğini değiştirdi mi? 60 değil 50ymiş

eeee ne anladın okuduğun parçadan. 100hz tv ye gerek var mıymış? bi kere de ne anlatılmaya çalışıldığını kavrayın.
    Kafadan sallama bilgilerle ne olduğunu belli ettin, daha senin dünyadan haberin yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 14 Aralık 2018; 19:43:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    konuyu anlayamayan eleman ayrıca 50fps olması benim anlattığımı daha çok destekliyor. google a yazıp gelmiş. ama konudan bi haber.hala daha kafa ütülüyorsun. git kahvehanede yap gırgırını. seninle daha fazla zaman kırıntılarımı paylaşamayacağım.

editsiz yaz delikanlı yiyorsa. ulanlı küfürlü konuşup silme sonra. buralar sana göre değil git köyünde oyna. yapmacık tavırların boğdu beni.
  • Black friday de 4200 e düştü. 4000tl oldugunu hic görmedim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suan icin satistan kalkti. 4249 tl iken alsamiydik acaba :)

• 4400 den 1 tane daha var şimdi de.

Nasil bir stok ve fiyat anlayisi var bu amazonun çözemedim

• 49' olan versiyonu 3.500'dü sabah. Stokta ürün mevcut yazdığı için akşam bakayım belki alırım dedim, şimdi bir girdim 3.959'a çekmişler fiyatı amazonda
  • Ben yeniden satışa girdiğinde zaman zaman fiyatın 4000 e çekileceğini düşünüyorum, Amazon yorumlarına baktığımızda 4000 e alanlar olmuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.