Şimdi Ara

Samsung Omnia lite Birkaç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşalar telefonu bugün aldım alışması biraz zor gerçekten benim şuan en büyük problemim wirefon kullanıcı adı ve şifresini girildiği bölümleri tıkladığım halde klavye açılmıyor yani hiç birşekilde birşey yazamıyorum oraya aynı şey facebook içinde geçerli bunu nasıl yapıcaz .

2. sorum gps için bir program indirmemiz gerekiyormu ben nasıl çalıştığını bulamadım

• İçinden çıkan cd yi kur dugunda versiyon update edebilirsin. Kolay bir işlem ...

GPS programları satılmakta. Forumda bu konuda bilgiler var, incelemeni öneririm.
  • Sağolasın klavye işini halletim şuan bir sorunum yok sadece wirefon kullanıcı adı ve şifrewsini doğru girmeme rağmen bir türlü giriş yapamdım onuda halledicez .

Şuan tek sorunum wifi den internete girdiğimde msn açılmıyor çok uğraşıyorum bugün 1 kere girebildim çoğu zaman bağlantı hızı düşük vs gibi bir yanıt alıyorum
  • Arkadaşlar ben bu telefonu samsung omnia lite yi telekomdan aldım. Wifi ile bağlandığımızda kendi kendine E (edge) den bağlanıyor. Ve kontörler uçuyor. Kendi kendine bağlanması bence çok saçma. Bunun bir ayara yok mu acaba. Bu konuda yardımcı olsanız çok sevinirim. Bu şartlarda kullanamayacağım bu telefonu. Sanırım normalde wifi ile bağlandığımızda kontör gitmemesi lazım. Yardımlarınız için şimdiden tşk ler .
  • Bişi sorucam Bu cihazda GPS olarak A GPS var yazıyor. Bu normal Gps yok ve sadece baz istasyonlarını kullanıyor mu demek yada Normal gps var ama A gps i kullanarak daha hızlı uyduları buluyor mu demek. Neden bunları sorduğuma gelecek olursak Önceki telefonum Asus P526 idi ve Gps inden çok memnundum ama B7300 lite sanki daha kötü bir performan a sahip gibi geldi Bu arada A GPS dosyası sürekli güncel olmasına karşın hala sorun olduğunu düşünüyorum bana bu konuda net bilgi verebilecek birileri varmı ?
  • Üstte sorduğum soruyla ilgili bir problem kalmadı. Gps ayarlarında Xtra özelliğini kapattım Asus p526da ki kadar hızlı bağlandı. Sorun bundanmıydı emin değilim ama şuan cihazdan memnunum.
  • Merhaba ArkadaşLar .. Bende Samsung Omnia Lite kuLLanıyorum .. Ve rahatsız oLduqum birşey var .. Video çekerken sesLeri cok az aLıyor .. Video'yu cektikten sonra izlerken neredeyse hiç ses cıkmıyor .. Telefonun sesi son ses acık ama durum yine aynı .. Sesi arttırmak için ne yapmaLıyım _?? BiLgisi oLan bir arkadaş bana yardım edebilirmi Lütfen ..??
  • Arkadaşım öncelikle biraz nette araştır.Elindeki sistem şu anda en iyisi.Telefon olarakta piyasada Omnia ve HTC den başkasını tanımam.Telefonunu biraz şaha kaldır,biraz tanı.Programın kralı yükleniyor o telefona,youtube,facebook herşey eksizsiz çalışıyor.Bizim bu telefonla yaptıklarımızı görenler kendi telefonlarından soğuyor haberin olsun.Biraz araştır.Piyasanın en iyi ppc lerinden birine boktan demişsin en azından bunu haetmediğini bil :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.