|
Bildirim
Yanlış karar DeX mükemmeldi uygulama desteği ile desteklenmeli ve geliştirilmesi gerekti
|
Sırf şu One UI için herşeyi Samsung'a geçiricem, ucube Xiaomi her şeyi yaptı bi arayüz yapamadı hatta olanın bile içine etti.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Haberi detaylıca okursanız benim yapmak istediğim işlemler için destek devam ediyor. Sadece Windows PC üzerine ekran yansıtma, dosya paylaşım, sürükle-bırak vb. işlevlerin desteği sonlandırılacak çünkü bir çok işlem için Windows'un Telefon Bağlantısı uygulaması kullanılabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 1 Aralık 2024; 19:54:0 > |
Hem tablet hem telefonum Samsung. Çok memnunum ben. Çok para ödemeden düzgün teknoloji kullanıyorsunuz. |
Haberi okumadığın o kadar belliki. Herhangi bir ekrana veya monitöre bağlandığında DeX modu otomatik açılacak sadece uygulama olarak kalkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
başlık ve içerik farkı. haberin sonuna koymuşlar o kısmı okumadım. windows uygulamasına yönlendirmesi de karmakarışık haber yazılmasıyla alakalı o kısmı kaçırmısım |