Şimdi Ara

Samsung One UI 7 güncellemesi, DeX uygulamasına veda ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung One UI 7 güncellemesi, DeX uygulamasına veda ediyor
    Samsung'un merakla beklenen Android tabanlı arayüz güncellemesi One UI 7 ile birlikte önemli bir değişiklik geliyor. Teknoloji devi, Windows platformunda uzun süredir kullanılan DeX uygulamasını sonlandırma kararı aldı. Bu karar, Samsung'un mobil-masaüstü entegrasyonu stratejisinde önemli bir dönüm noktasını işaret ediyor.

Ayrıca Bkz.iPhone'un sihirli aracı: Tek dokunuşla fotoğraftan istenmeyen nesneleri silin

Windows için DeX, yerini yeni nesil bağlantı çözümlerine bırakıyor

DeX uygulaması, Galaxy serisi akıllı telefon kullanıcılarının cihazlarını Windows bilgisayarlara bağlayarak masaüstü benzeri bir deneyim yaşamalarını sağlayan popüler bir çözümdü. "Masaüstü Deneyimi" anlamına gelen DeX, kullanıcılara dosya transferinden uygulama kullanımına kadar geniş bir yelpazede kesintisiz bir bağlantı sunuyordu. Ancak Samsung'un İngiltere web sitesinde yayınlanan bir duyuru, bu hizmetin One UI 7 ile birlikte sona ereceğini doğruladı.

Samsung One UI 7 güncellemesi, DeX uygulamasına veda ediyor
    Samsung, DeX kullanıcılarını endişelendirmemek için alternatif bir çözüm sunuyor. Şirket, kullanıcılarını Windows'un yerleşik Windows'a Bağlan özelliğine yönlendiriyor. Bu geçiş, aslında Microsoft'un ekosistemiyle daha derin bir entegrasyon sağlama stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Windows'a Bağlan özelliği, yalnızca Samsung cihazlarıyla sınırlı kalmayan, daha geniş bir uyumluluk yelpazesi sunuyor.

Önemli bir ayrıntı olarak, bu değişiklik sadece Windows uygulamasını etkiliyor. DeX'in temel işlevselliği, harici monitör, klavye ve fare bağlantısı gibi doğrudan bağlantı özellikleriyle devam edecek. Bu sayede kullanıcılar, masaüstü benzeri deneyimi farklı bir formatta yaşamaya devam edebilecekler. Ancak Windows uygulamasını aktif olarak kullanan kullanıcıların, iş akışlarını yeni sisteme adapte etmeleri gerekecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/12/01/samsung-discontinues-dex-app-for-windows-in-one-ui-7/

• Yanlış karar DeX mükemmeldi uygulama desteği ile desteklenmeli ve geliştirilmesi gerekti

• Dex için sadece arayüz tarafına iyileştirmeler sunması bile yeterli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırf şu One UI için herşeyi Samsung'a geçiricem, ucube Xiaomi her şeyi yaptı bi arayüz yapamadı hatta olanın bile içine etti.

• F/P diye 3 sene önce Poco alıp pişman oldum. Sonraki telefonum sırf şu masaüstü modu sebebiyle Samsung olacak.

Günlük işler, internette gezinme tarzı şeyler için PC açacağıma telefonu bağlayıp işime bakmak çok mantıklı geliyor bana.

• erdem552 kullanıcısına yanıt
    2024 ve öncesi bir cihaz almanız ve güncelleme yapmamanız gerekecek demek ki.

• DeX zaten masaüstü açmadan alternatif olsun diye olan bir şeyken Windows Bağlantısı'na alternatif demek saçmalık.

• Güzel özellikle de kullanabileceğim bi ortam hiç olmadı? "Şunu da Dex ile yapayım" dediği bir an 1 kere bile olmadı. Mac Book var dışardaysam ya da iPad var, evde de masaüstü bilgisayar... Dex'e benim için sıra gelmedi hiç ama muhakkak birilerinin işine yarıyordur, umarım iptal etmezler. Apple eko sistemine ait çok fazla ürün kullansam da telefonum bazı sebeplerden dolayı Samsung, açıkçası iPhone kullanılmasına hava atmak için bile şahane bi özellik! ??

• Ben dex i samsung telefon tablet ile baglanip windows pc ve samsung m7 monitore bagliyordum ancak 4-5 aydir windows pc ye ne kablo ne wifi ile dex baglantisi yapabiliyorum. Pc tarafinda sikintilar olmaya baslamisti, ama cok kullanisli bir özellik sirf bu yuzden üstün samsun cihazlar aliyordum... Artik üstün samsung modeller almaya gerek yok, her marka telefon windowsa baglan yapabiliyor zaten

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Haberi detaylıca okursanız benim yapmak istediğim işlemler için destek devam ediyor. Sadece Windows PC üzerine ekran yansıtma, dosya paylaşım, sürükle-bırak vb. işlevlerin desteği sonlandırılacak çünkü bir çok işlem için Windows'un Telefon Bağlantısı uygulaması kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 1 Aralık 2024; 19:54:0 >
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Bunu tüm android telefonlarda yapabilirsiniz dex bambaşka bir şey idi

• Hem tablet hem telefonum Samsung. Çok memnunum ben. Çok para ödemeden düzgün teknoloji kullanıyorsunuz.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Haberi okumadığın o kadar belliki. Herhangi bir ekrana veya monitöre bağlandığında DeX modu otomatik açılacak sadece uygulama olarak kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık ve içerikte biraz düzenlemeye ihtiyaç var, olay çok yanlış anlaşılıyor.

• AfrikadaEskimo A kullanıcısına yanıt

başlık ve içerik farkı. haberin sonuna koymuşlar o kısmı okumadım. windows uygulamasına yönlendirmesi de karmakarışık haber yazılmasıyla alakalı o kısmı kaçırmısım

• Böyle bir şey yapar ise benden büyük bir 0 alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.