|
Samsung özür diledi: Teknoloji devindeki “kriz” devam ediyor (2. sayfa)
-
-
En son telefonum A52 malzeme kalitesi berbat. Samsung Arayüzleri çok geride kaldı. Arayüzler oyuncak telefon gibi gelmeye başladi. Xiaomi kullaninca anladim. Samsung Arayüz değistiriip malzeme kalitesini yükseltmedikçe daha almam...
-
O senin dediğin hayal. Tamamen özgür irade ile hareket edince ve kendi kendine bir varlık/güç gösterince ancak sağlıklı ilişkiler kurabilirsin. Ayrıca abd nin efendilerinin senin topraklarında gözü var. Senin durumun oralardan çok daha farklı.
-
Japonya' nın günümüzdeki Japonya olmasının sebebi ABD' dir ama pozitif açıdan değil, negatif açıdan. Hiroşima ve Nagazaki sonrası mahvolmuş bir ülkenin kültürü ve hırsı ile bu günlere gelmesidir tamamen.
-
Bu çin bütün dünyanın başına bela olacak, devletlerin kritik teknolojileri mutlaka desteklemesi gerekiyor ama Çin çok büyük nasıl olacak bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalite istiyorsan a serisini bırak s serisi al, az paraya çok şey istiyorsun. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@milyarderdahi doğu türkistan'da 24.400 cami var ve her müslümana 530 cami düşüyor zaten tarihe bakarsanız çin kendi halinde yaşayan moğol ingiliz japonların saldırdığı gariban bir ülke olarak görürsünüz tıpkı amerikanın kızılderilileri vahşi katiller olarak gösterip 70 milyon kızılderiliyi öldürmesi ermeni çerkes soykırımı gibi uygur katliamı batının yalanı
-
Samsung kaliteyi bozdu garanti bitti TV arıza verdi iki senelik malzeme kullan mislar asla daha almam
-
20000tl odedigin a54 cihazda e-sim destegi yok. gerisini siz dusunun
-
Tabikide zarara ugrar ekmek gibi tv alana parakart dagitiyor ????
-
kullanıcıları uzaklaştıran nedenlere de bir örnek verelim hemen:
970 pro 1tb için 1200tbw yazma ömrü verilmişti.
sonradan çıkarılan 980 ve 990 pro 1tb için ise 600tbw yazma ömrü veriyor ve fiyatları pro ismi yazdığı için en az 4200 tl seviyelerinde geziniyor.
bazıları da 990 pro 1tb için 1200tbw diye yazmış yorumlarda, herhalde 970 pro ile karıştırmışmış olacak :D ne var ki samsung resmi sitesinde şu an için 990 pro 1tb için TBW değeri bilgisine yer verilmemiş (şu an için) :D
980 pro ve 990 pro hele soğutuculu vs ise yandınız, fiyat doğrudan 4500 'lerin üzerine çıkıyor. tekrar hatırlatalım; 980 pro ve 990 pro yazma ömürleri 1tb için 600tbw.
kingston kc3000 bile 1tb için 800 tbw yazma ömrü veriyor ve yurtiçi fiyatları 3100-3300 tl seviyelerinde.
adata xpg s70 blade 1tb için 740tbw yazma ömrü ile uzun süre 1900-2000 tl civarında büyük satış oranlarına ulaşmıştı. şimdi ise kingston kc3000 1tb gibi 3100 tl seviyelerinde satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 12 Ekim 2024; 01:56:18 >
-
Teknolojik ve iktisadi başarılarını ve gelişmiş altyapılarını indirgeyici biçimde yok saydıkları Uzak Asya ülkelerinin ABD'nin gerilemesiyle ve Çin'in yükselmesiyle göçmesini arzulamaları bence hem haset hem de irrasyonellik yansıtan bir beklenti. Türkiye'de neden - özellikle belirli konularda örnek veya ilham alınabilecek - başkalarına karşı bu kadar bir kin vardır; hiç anlamam. Kıskançlık? Çekememezlik? Ben açıkçası Tayvan, Güney Koreli, Japon vs menşeili teknoloji devlerinin rekabette devrilip Çinli markaların/Çin'in her şeyi domine etmesini istemem. Çinlilere özel bir garez duymamdan dolayı değil; rekabet ve çok opsiyon karşısında monopolinin, tartışmasız hegemonyanın vs çok zararlı olmasından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığım kadarıyla benim düşüncelerimi destekliyorsunuz. Ben de düşüncenize katılıyorum ve son zamanlarda bu ülkede artan "Çin - Rusya seviciliği"nin nedenini anlamlandıramıyorum. Çin'in Türklere karşı olduğu yıllardan beri bilinen bir gerçek, Doğu Türkistan bunun en büyük kanıtı niteliğinde. Rusya ise sınırları içerisinde bulundurduğu Türk devletlerini Rus kültürü altında asimile etmeye çalışarak Çin ile benzer düşünce yapısına sahip olduğunu ortaya koyuyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, bir de işin böyle Türkik çıkarlar aleyhtarı politik yönü var. Çin - Rusya ekseni Avrasya coğrafyasındaki Türkik gelişimin önündeki en çetin engel. Domestik veya dış politik kültür anlamında Çin - Rusya devletleri örnek alınacak bir ikili de değil. Otokratik, baskıcı, fişleyici, zulüm edici vs. Liste uzayıp gidiyor. Bu tarz ülkelerde "çoğulculuk" ancak otoritenin merkezi söylemine ve politikasına sorgusuz sualsiz itaat ettiğin, dedikleri her şeyi kabul ederek yemeye yeltendiğin sürece var. Yoksa zulümün veya takibin odağındasın. ABD en azından komşusu - Meksika - Çin ile iyi anlaşıyor diye tutup komşusunu işgal etmiyor. Ana muhalefet liderini önce hapse tıkıp sonra orada zehirleyip öldürmüyor. Modern toplama kamplarında muhalif insanları susturmaya veya zoraki ideolojik ve kültürel indoktrinizasyonla asimile etmeye çalışmıyor. Çin veya Rusya'ya - halk olarak demiyorum, devlet olarak diyorum - sempati duyan bence aklını yeterince iyi kullanamıyordur. Vietnam, Orta Amerika ve Ortadoğu'nun canını okumuş ABD bile bunların yanında hümanizma havarisidir. En azından ülkelerine hümanizma ve aydınlanma getirmiş, zorbalar sonunda frenlensin diye bir güçler dengesi kurmuş adam gibi kurucu babaları vardır. Ortalama bir Amerikalı ile zıt politik fikirde olabilirsin. Ama Rusya'da devletin beynini yıkadığı ortalama birisiyle zıt fikirde olursan canlı yayında dahi dayak yiyebilirsin - bu anekdotlarımın hepsi gerçek.
Bana zamanında bir Rus şaşkınlıkla Türklerin belirli bir ihtilaflı konuda konuşmaya veya tartışmaya ne kadar müsait olabileceklerini, buna mukabil Rusların ise bu kabiliyetten yoksun olup hemen fiziksel kavgaya giriştiğini ve kendilerinde sorgu kültürünün bulunmadığını söyledi. Belki bizler/Türkler hakkındaki pozitif görüşü ve Ruslar hakkında negatif görüşü biraz abartılıydı ama Rusya hakkında bildiklerim beni dediğine inanmaya sevk etti.
-
Samsung çok güzel bir marka geride kaldı millet hep şohomoye döndü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X